Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Zero_Cool píše:[color=blue]ice.dogg: Tak jdi do Oxbow. Trika mají nádherný, moc lidí to nezná, takže v tom moc lidí nepotkáš a mají trička s normálníma rukávama, ne s těma extrakrátkýma. V Práglu nevím, kde se Oxbow prodává, ale v Brně mají prodejnu v Olympii.
Edit: Na oxbow.cz je seznam prodejen../color]
pavels4 píše:já mám rád skate značky jako např. - DC. quiksilver, rip curl, horsefeathers, peace, adio, fallen atd. - bohuzel jsou dost predrazeny
Ale mám i spousta věcí Adidas, a Alpine pro, Nike mi taky nevadí
Dobrý věci na zimu maji treba Loap /quote]
to mas pravdu, ze tyhle skaterovsky znacky jsou spis levnejsipowersell píše:pavels4 píše:já mám rád skate značky jako např. - DC. quiksilver, rip curl, horsefeathers, peace, adio, fallen atd. - bohuzel jsou dost predrazeny
chces tym povedat ze Nike, Adidas su lacnejsie ako DC, adio QS, rip curl, HF a pod. ?
tak to urcite nie, ceny su priblizne rovnake niekedy su sk8 aj lacnejsie len musis vediet kde nakupovat![]()
napr. Arsenal v BA
Sry tim predrazeny jsem myslel hlane tricka - nejlevnejsi maji asi horsefeathers - 590kc - bez slev.Jinak tak kolem 790. Bohuzel malo kdy narazim na skate obchod, kde by byly naky super slevy( nebydlim v Praze ale v Budejovicich ) . A trika jako adidas kupuju jen ve slevach v cene okolo 300Kc. Jinak je pravda, ze Nike je strasne drahejpowersell píše:pavels4 píše:já mám rád skate značky jako např. - DC. quiksilver, rip curl, horsefeathers, peace, adio, fallen atd. - bohuzel jsou dost predrazeny
chces tym povedat ze Nike, Adidas su lacnejsie ako DC, adio QS, rip curl, HF a pod. ?
tak to urcite nie, ceny su priblizne rovnake niekedy su sk8 aj lacnejsie len musis vediet kde nakupovat![]()
napr. Arsenal v BA
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků