aquarkko píše: Ale su v prvním patře a pár lidí už odtama spadlo /quote]
Tak se nediv když při západu slunka za oknem nacvičuješ Počasíčko že ti tam pak v noci lezou nápadníci...
r.polasek: Nějak to její místo vygooglíme a myslím se pojedem projet....
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Ale to nevadí, že je zima. Tak ti aspoň budeme moct zhodnotit pažámko I přes zavřené okno je toho dost vidět.
Tak já jdu googlit a třeba na ni něco vyčmuchám Nebo se nám přiznáš sama?
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
když ju budeme mučit lechtáním tak nám to moc ráda řekne sama...
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Ale houby. Jí se líbilo na moravě ve sklepě podle toho co jsem vyčmuchal. Takže ju pozvu k nám do sklepa na víno, no a pak už prozradí všechno ALe jestli na nás bude mluvit finsky, tak nevím nevím
finsky, finsky.... Když trochu popijem toho vína tak si budem rozumět aj kdybysme měli komunikovat neverbálně
Aby to nebylo OT tak klidně mužeme v tom sklepě sedět v pižamu
Aby pak nebyla slečně zima Tak radši ještě vezmem finskou vodku Já vím, že je to jak tahat říví do lesa, ale aspoň by se slečna cítila víc ve svém živlu Proč není v nadpisu i spacák?? V tom se přece taky dá spát, ne? Třeba v tom sklepě
Spacák tam není protože tam nepatří.
Téma je o tom co máme na sobě, jaký oděv na spaní.
O tom jestli spíš pod peřinou, prošívanou dekou, či jenom prostěradlem to není.
A přestaňte tady pánové MarkFX a r.polasek řešit slečnu aquarkko, to si řešte třeba přes SZ, nebo vám ty příspěvky promažu!
Používám všechy možné kombinace.Nejčastěji pyžamo,zvlášť teď v zimě.Jindy třeba vrch od pyžama a trenýrky,občas jenom v tričku a pokud s přítelkyní,tak nahý .