Jak dlouho jste nebyli u zubaře

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 5. 2008 11:03

asi byl hodně nadrženej
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod cumel30 6. 5. 2008 11:36

Desať rokov
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 6. 5. 2008 11:37

v patek to bude 14 dni...
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 6. 5. 2008 17:49

Dost dlouho, teď v půlce května tam jdu, to asi vylezu jak spráskanej pes
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 6. 5. 2008 20:56

Sakryš, taky jdu, myslím 28.? :( Zase na prohlídku :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kirkwood 7. 5. 2008 13:42

dnes je to měsíc :-)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq0 7. 5. 2008 13:51

2 dny :D Nevím proč se někdo bojí. Já jsem si se zubaři užil svoje, ale kdybych tam nechodil, tak jsem na tom mnohem hůř...
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 7. 5. 2008 16:39

Jak bych Ti to vysvetlila... ze zubare mam primo panickou hruzu, pac kdyz uz mi najde kaz a vrta, tak to boli (asi jsem divna, ale me to opravdu hodne boli)
A kdyz si rikam, ze pokazde mi zubar rikal, ze je to male, na povrchu... tak to urcite muze byt jeste horsi...
Na svuj vek si myslim, ze nemam nejak hodne zkazene zuby, mam dve spravene stolicky a pri posledni navsteve mi spravoval oba predni horni zuby, jelikoz jsem mela zanet dasni a casto mi krvacely dasne i v noci, tak se mi z te usazene krve udelal kaz... Musim rict, ze me to hodne bolelo, i kdyz zubar rikal, ze je hodne daleko od nervu a ze si bere ten nejmensi vrtak a ze je to hodne male...

Doufam, ze sis udelal aspon maly obrazek, jak moc se bojim zubare (a proc).
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kirkwood 7. 5. 2008 16:45

Maty.Lara: mám to také tak, většinou si nechávám dávat umrtvující injekce. Jednou sem si nenechala dát (vrtal mi dva zuby a taky říkal, že je to jen naporvrchu) a jak jsem toho litovala.. Když jsem byla malá, tak jsem toho zubaře kousla do prstu :-D a v čekárně dělala ostudu tátovi, protože jsem si nenechala sundat boty a strašně jsem řvala :-)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq0 7. 5. 2008 17:19

Maty.Lara: To jsi taková sračka? :-D Vždyť to vrtání dneska už skoro ani nebolí. Já mám provrtané snad všechny stoličky + ještě další zuby. V asi 11 letech mi vyrhli 3 zdravé zuby, sám jsem si je tam šel tehdy nechat vytrhnout. To bylo kvůli rovnátkům, která jsem nosil asi 5 let a taky to nebylo zrovna příjemné. Posouvání a bolest :mrgreen: Pak mám ještě jeden mrtvý zub, to tehdy taky docela bolelo. Jako ďítě jsem si fakt zubaře užil. Teď jsem už hodně let neměl žádný kaz, ale asi mě v budoucnu ještě potká paradentóza (všichni v rodině měli). Po tom všem ale nemůžu říct, že bych měl ze zubaře nějaký strach.
Naposledy upravil mareq0 dne 7. 5. 2008 17:24, celkově upraveno 1
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kibitz 7. 5. 2008 17:20

rok
Kibitz
Čtenář

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 7. 5. 2008 18:15

Asi jsem takova sracka.
No nekterou bolest snesu, ale proste bolest u vrtani zubu je pro me ta nejhorsi.
A jinak s tou paradentozou se setkam asi taky. Ale pokud to bude hlidat zubar, da se to pry celkem dobre "lecit" (zastavit).
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod zzzapik 9. 5. 2008 19:51

musel jsem akutně jít asi před měsícem. celkem v pohodě až na hrozný zánět pod osmičkou kterou mě rozvrtal, vytahal nervy, vyčistil kanálky a teď už jen doléčit a pak šup do Brna na chirurgii ho vytáhnout ven protože je dost rozvrtaná, napůl rozlomená a prý už mrtvá. Celkem pohodička. Čekal jsem že to bude krutá bolest ale nic. Zubař doporučil že injekce není potřeba a taky měl pravdu. Jen takové nepříjemné bodnutí když mě tam strčil ten drátek na vytáhnutí nervů :-)

Vrtání mě celkem nevadí, zatím jsem si nikdy nenechal dávat injekci. Možná mám práh bolesti posunutý kdoví kde :-) Ale teď na extrakci osmičky si nechám dát :-)
zzzapik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 11. 5. 2008 22:28

taky sem nikdy nezakusil injekci... :|
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod snowboarder 11. 5. 2008 22:34

tak mně injekci dávali, je to v pohodě, hrozně jsem se bál, ale není to skoro vůbec cítit, a většina steče po dásních, akorát pak máte 3 hodinky po zákroku trochu napuchlej ksicht a tak dalsi hodinku ještě pořád nedoporučuju jíst, protože byste si sežrali jazyk, není vůbec nic v puse cítit :-D
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Předchozí stránkaDalší stránka