Jakou preferujete obuv?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pade 19. 9. 2007 19:36

No... majú divné šnúrky, design: čím dalej, tým vyššie, sa mi tiež nepáči, a ešte sú tam divné vzory :hm
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 19. 9. 2007 19:46

koukám pro tebe není nic dobré... tak já se s tebou snad ani hádat nebudu... ale mám docela chuť se zhádat s někym :lol:
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod lu.kas 19. 9. 2007 19:48

Muzu provokovat, SHM? :lol: Ja nevidim takovej rozdil mezi teniskama Converse a tema co sem videl nedavno v Hypernove za 18 Kc :lol: Teda minimalne mezi nekterejma modelama, a myslim vzhledove. Je mi jasny, ze kvalitou to bude neco jinyho, ale boty co mi pripominaji rakosnicky shity ktery dovest muselo stat vic nez vyrobit bych si na sebe nevzal ;)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 19. 9. 2007 19:55

lu.kas: tak podívej se na to takhle... ty boty sou originál... neříkej boty co vypadaj jako rákosnický shity... říkej rákosnický shity co vypadaj jako conversky... protože nevim kdy ale converse s tim začal a vyrábí to už hooooodně dlouho... jinak kvalitně je v tom rozdíl docela velkej... i když záleží jak se k těm botám chováš... jedny mi odešly do půl roku... nestaral sem se o ně.. a druhý vydržely rok bez problému :D a co znám lidi s veškerejma napodobeninama tak ty jim šli do hajzlu hned... to samý já nemám origoš vansy... ale boty z CAčka za 500,- ... a už sou zničený.. myslim ty bačkůrky... a kámoš má bačkůrky od vansu a má je dýl a taky držej bez problému... takže jako rozdíl na pohled není... ale co se týče kvality tak je docela znatelnej :D
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod kwak 19. 9. 2007 20:21

lu.kas: ty boty se vyrabej 100let (příští rok)bez změny za tu dobu se znich stala kultovní záležitost, prodávaj se furt dobře takže na nich asi neco bude (zná snat nikdo neco co se prodáva 100let dobře?) :wink: , to že je začali kopírovat ťamani po 80 letech tím bych se netrápil.
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 19. 9. 2007 20:33

V lete preferuju kvalitni metalovou obuv 8-)

Obrázek
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod kwak 19. 9. 2007 20:41

Mrťe se mi líběj tyhle converse nevite jesli se daj koupit nekde tady? http://www.converse-shop.hu/product_inf ... v5e7mcbnd1
každý má svou pravdu.
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 19. 9. 2007 20:48

kwaku jestli jsi z prahy tak se zeptam kamose jesli je maj v krame... on pracuje v conversu... :wink:
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod kwak 19. 9. 2007 20:55

z Praglu nejsem ale nemam problem se tam dostat, byl bych ti vděčnej :)
každý má svou pravdu.
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Heady569 24. 9. 2007 21:46

tak momentalne uz nejakou dobu chodim v techto http://www.merell.cz/Product-Enlarge/NZ ... Sport.aspx
D3vilR4ge
Heady569
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 24. 9. 2007 23:19

hot_spot: nedre te to do kouli? :mrgreen: o tom ze me by to jeste vytopilo potem a musel bych vstavat 20 minut driv kvuli nasazeni... :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Mawe47 25. 9. 2007 04:55

Heady569 > jak si spokojenej? mam trekovky z tehle rady a sou fajn, uvazuju o koupi botasek z tyhle rady, ale nevim, jestli za ty prachy se me chce... takze cekam recenzi;) dik
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 25. 9. 2007 07:33

suk no pokud si abnormalne vyyvinutej trpaslik tak mozna ano :mrgreen:
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod ice.dogg 29. 9. 2007 18:03

Obrázek
Takhle maji vypadat dobrý boty pěkný, stylový, pohodlný, kožený ... a to jsem mladý! Staci v tomhle prijit do skoly a vsichni jenom cumej co to mam za boty a co mne k tomu vedlo abych si je koupil!
Ostani jenom znaji skate styl adio atd. :roll:
ice.dogg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 29. 9. 2007 18:26

a proč sis koupil takovéé??? :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka