Jaké nosíte hodinky?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Jaké nosíte hodinky?
Klasické (s ručičkami) 111 %  41%  [ 111 ]
Digitální 34 %  12%  [ 34 ]
Kombinaci obojího 23 %  8%  [ 23 ]
Žádné 99 %  37%  [ 99 ]
Celkem hlasů : 267

Odeslat příspěvekod eRiper 2. 6. 2009 20:03

Nevíš co s penězama? :D
Víc se mi líbí ty bílé.
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymni 2. 6. 2009 21:42

Obrázek
Obrázek
Anonymni

Odeslat příspěvekod jannnn 2. 6. 2009 21:45

tix: cerny. ale hodinky za 13kkc mi teda taky v 15 pripadaji jako trochu ulet.
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 2. 6. 2009 21:50

Já měl v patnácti hodniky za 50 kcs, tak proc by nemohl někdo mít hodinky za 13 kkc.
Podívej, kdyby si ty hodinky nekoupil, tak by ti ty peníze stejně nedal. Takže to nemusiš řešit.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 3. 6. 2009 00:06

fuj, asus....
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Lukino 3. 6. 2009 07:42

Kdyz uz jsme u hodinek, co si myslite o nabidce jako je tahle?

http://www.aukro.cz/item650000302_luxus ... 00_kc.html

V normalnim obchode takove hodinky stoji velke penize a na aukru tyhle a podobne tento showman drazi pravidelne kolem 5tis... Na jednu stranu ma spoustu pozitivnich komentaru, slibuje, ze doda vyplneny zarucni list, hodinky original i s folii pres sklo, orig. krabicka, certifikat pravosti diamantu etc, etc, na druhou stranu vsechno je dnes zfalsovatelne, i certifikaty a proste se mi nechce verit, ze by takove hodinky s diamanty drazil v aukci za par korun. Na muj dotaz, zda by byl ochotny v pripade meho zajmu jit se mnou a nechat diamanty overit u zlatnika mi samozrejme neodpovedel /i kdyz, mohla to byt pouha lenost - nac prodat nekomu, kdo po me vyzaduje praci navic, kdyz muzu prodat jinemu bez zbytecneho opruzovani/.
Proste po prvotnim nadseni pro hodinky tohoto druhu (jiny model, ktery momentalne v aukci neni) jsem pomerne rychle vychladl, kdyz jsem si zacal uvedomovat tyhle divny veci... Co o tom soudite?
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod michee 3. 6. 2009 07:58

Lukino: jedna věc je ta, že ty hodinky jsou ne příliš pěkné a druhá, že bych tomu věřila tak z 38,9 %, že jsou zcela pravé a z legálního zdroje - komu by se vyplatilo dražit takovou věc od kačky?......no, některé aukro věci jsou dost podezřelé (nejlépe ty, co mají originál vYsačky :D)
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lukino 3. 6. 2009 09:14

Michee: no tyhle hodinky ja nechci, chtel jsem tyhle:
Obrázek

Ale defacto jsem ziskal po dukladnem zvazeni vsech okolnosti stejny nazor jako ty.
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Michal P 3. 6. 2009 09:43

Už týden nenosím žádné protože se mi vybila baterka a novou jsem u nás nesehnal. Jsem úplně nesvůj, vytahovat mobil z kapsy jen proto abych viděl kolik je mě nebaví.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 3. 6. 2009 11:19

to Michal P: neboj, zvyknes si, za mesic, za dva... :mrgreen:

ja hodinky nenosim uz nekolik let, mam alergii na kov a porad hledat pasky, ktere jsou bud kozene a nebo hadrove... a to musi byt pasek i pod cifernikem... a nejhorsi je, ze kdyz je tam to kolecko na serizovani casu, tak i z toho se osypu... proste jsem na to rezignovala a ted si vystacim jen z mobilem... :oops:
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod michee 3. 6. 2009 13:05

Lukino: tak tyto jsou o 100% hezčí
K tomu aukru ještě - těm hodinkám moc nevěřím z jednoho důvodu - tchán sem tam jezdí do HongKongu a ví, že se tam dají za pár šupů sehnat nápodobky drahých luxusních hodinek - laik to určitě nepozná (mají je totiž vyšperkované, včetně certifikátů, visaček apod...), čili na aukru má problém rozpoznat to i odborník.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 6. 2009 13:56

suk píše:fuj, asus....

aby ses neposral (pro ty co maj zaplou cenzuru ne.pos.ral) šmudlo 8-S .. už skoro tři roky plní funkci víc než dobře...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 6. 2009 13:59

calvaneo by měly být čínské hodinky.. tudíš kvalita asi nic moc.. (teda aspon ty z aukra)
Anonymni

Odeslat příspěvekod oco1 3. 6. 2009 14:18

Po dlouhé době jsem objevil hodinky, které mi fakt padly do oka, jediný háček je zatím v ceně :D ale to se vyřeší o prázdninách o<:) Hugo Boss 1512109
Obrázek
S7 edge
oco1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lukino 3. 6. 2009 16:30

michee píše:Lukino: tak tyto jsou o 100% hezčí
K tomu aukru ještě - těm hodinkám moc nevěřím z jednoho důvodu - tchán sem tam jezdí do HongKongu a ví, že se tam dají za pár šupů sehnat nápodobky drahých luxusních hodinek - laik to určitě nepozná (mají je totiž vyšperkované, včetně certifikátů, visaček apod...), čili na aukru má problém rozpoznat to i odborník.

No prave, ja odbornik nejsem, jsem na hodinky sice zatizeny, ale doba lacinych napodobenin odhalitelnych pouhym prvnim pohledem je uz asi v nenavratnu. Vyznamny impuls (do te doby jsem o nakupu na aukru ani neuvazoval) byl, kdyz si podobne hodinky od teze znacky koupil (na aukru, samozrejme) spoluzak. Nominalni hodnota v obchode 27tis. Mel jsem je v ruce i na ruce a opravdu, pokud to byl padelek, ja jsem to nepoznal. Prave proto me to zacalo nahlodavat. Ale zase jsem vychladl. Swatch ma tez pekne hodinky :wink:
Lukino
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka