Jaké nosíte hodinky?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Jaké nosíte hodinky?
Klasické (s ručičkami) 111 %  41%  [ 111 ]
Digitální 34 %  12%  [ 34 ]
Kombinaci obojího 23 %  8%  [ 23 ]
Žádné 99 %  37%  [ 99 ]
Celkem hlasů : 267

Odeslat příspěvekod eRiper 4. 6. 2009 19:18

Já jsem na tom po roce používání pořád stejně :-) Jsem spokojený.
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lukino 4. 6. 2009 20:02

_maty_ píše:jj být tu takti dám facku :D

Je mi to uplne jasny :D
_maty_ píše:každopádně hodinky od pohledu vypadaj pěkně..

já na aukru uvažoval nad jednýma hodinkama.. zkusím najít.. byly to vyloženě k obleku, kožený tah, jen ručičky a čárky, žádný budíčky apod, maximální jednoduchost a pouzdro tloušŤky pár mm... no zkusím najít..

tak bohužel, možná mi ušly vážně dobrý hodinky... tohle jsou podobné jako jsou taky tenký a jednoduchý jen maj stříbrný pouzdro, ty co sem chtěl měly zlatý...
http://aukro.cz/item651903633_100_origi ... ghini.html

Nevypadaji spatne, akorat treba na sobe a vlastne ani na tobe si je nedovedu predstavit. Vekove bych je zaradil tak do 40+
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 4. 6. 2009 22:37

ty mě nějak znáš :love:

:mrgreen:

eriper: ještě ti neolezla ocel? :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod eRiper 5. 6. 2009 09:02

Proč by měla? ;-) Vypadají pořád stejně.
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymni 5. 6. 2009 17:12

casia nejsou třeba vůbec ošklivé hodinky.. kámoš si koupil nějaký multifuknční co uměj i měřit teplotu či co.. přesněji tyto... no můžu vám říct že bych za to 2600,- nikdy nedal... už jen když jsme to porovnávali s mýma festinama, ten rozdíl váhy... ty casia mi přišly fakt jak z pouti, u svojich mám aspoň pocit že mám kus oceli na ruce a ne jen pokovený plast...

byl jsem pak děsně rád že jsem nekoupil casia který mi byly strašně doporučovány.. ta značka není asi úplně špatná, takový neutrál.. každopádně hodinky na několik let to nejsou... já mám plán jasnej, až budou prachy tak koupit original citizen a ne ty co jsou z hong kongu za 150 liber :-)
Obrázek
Anonymni

Odeslat příspěvekod Lukino 6. 6. 2009 09:46

_maty_ píše:ty mě nějak znáš :love:

:mrgreen:

Nepochybuj :D :mrgreen:
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lukino 6. 6. 2009 09:48

Ad casia) kdyz mi nekdo rekne hodinky casio, prvni co si vybavim jsou digitalky s gumovym reminkem. Nerikam, ze jsou casia spatna, ale asi bych si to taky nekoupil, tyhle na obrazku mi prijdou otresne. Nehlede na to, ze nez pro strasny chaos na ciferniku zjistim kolik je hodin, aby mi neujel bus, tak mezitim ten bus davno ujede :)
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 6. 6. 2009 10:52

jj asi tak, navíc opravdu když je vezmeš do ruky tak prostě tenký kov, strašně lehký, laciný, prostě takové přídavné jména mě jen napadaj... je zas fakt že ti to netahá ruku k zemi, no já si na to zrovna nepotrpím.. kdybych chtěl lehký, tak si koupím titanovky..
Anonymni

Odeslat příspěvekod hobitt 7. 6. 2009 19:55

Já mám Casia WS-300. Vůbec se mi nelíbí :(
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 7. 6. 2009 20:40

teď jsem si vybavila, moje první hodinky, co si pamatuju, byly značky Diana :D pak jsem asi dvoje ztratila a teď je nenosím, bo jsem začla bejt alergická na nikl
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Player. 8. 6. 2009 10:35

neviem co mate proti casiam ak chce clovek pomerne kvalitne hodinky za dobry peniaz tak si v sirokej ponuke casia urcite vyberie. Je pravda, ze tie moje su uz cele oskrete a znicene, cize kvalita nic moc, ale ked clovek nehlada hodinky na cely zivot tak ok.

btw vobec nechapem tym obrovskym hodinkam s milionom cifernikov. :D Naco je to dobre?

Obrázek
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 8. 6. 2009 21:44

eh, ty nejsou špatné.. :) takové ladné
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod eRiper 8. 6. 2009 22:03

Jo, mezi těma mojima playerovyma sem se rozhodoval :-)
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vizitix 29. 6. 2009 09:04

Ty, co má player jsme tedka kupovali třídnímu.. :)

Jiank já teda tyhle:

Obrázek[/quote] .. v reálu vypadaj o něco líp, docela se mi i líběj, jen jsou těžký..
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 29. 6. 2009 10:52

tix: pěkný jsi nakonec vybral ;)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka