Jaké nosíte hodinky?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Jaké nosíte hodinky?
Klasické (s ručičkami) 111 %  41%  [ 111 ]
Digitální 34 %  12%  [ 34 ]
Kombinaci obojího 23 %  8%  [ 23 ]
Žádné 99 %  37%  [ 99 ]
Celkem hlasů : 267

Odeslat příspěvekod Lukino 3. 6. 2009 15:31

_maty_ píše:calvaneo by měly být čínské hodinky.. tudíš kvalita asi nic moc.. (teda aspon ty z aukra)

Co vim ja, tak calvaneo by mela byt nemecka zancka? :hm
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vizitix 3. 6. 2009 15:33

Tak jsem nakonec vzal ty prvni. :)

Jannnn: Klid, já bych si takovýhle hodinky nekoupil. Ale když dostaneš poukázku na Alfex v hodotě 15 tisíc, tak proč to nevyužít. :)
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 6. 2009 18:57

lukino: jsou to číny...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 6. 2009 19:09

okolo toho calvanea je to také dost divné, zatím nejpřesnější info jsem našel že to je firma z německa působící od roku 2005, každopádně mám nutkání napsat zástupci Ing. Martinu Mazúrovi co to je potom na aukru za hodinky když ty samý se prodávaj za zlomek ceny oproti jeho e-shopu :hm :D

citace z aukra píše:U hodinek jako MZI, Calvaneo, atd.. nejde o podvod. Jde o nově vymyšlené značky, proto jsou před zákonem čisté. Na Aukru je jen problém, že je dali mezi značky. Tady bych však Aukro nevinil, protože je to jen výsledek neznalosti problematiky hodinek. Tyto značky jsou tedy originály, ale v ceně stokorun. Většinou se vydávají jako německé, protože v Německu si můžete registrovat cokoliv. Ve Švýcarsku by nepochodili. Jinak původ hledejte v Číně. Více se dočtěte na hodinářských fórech / zvláště těch německých /. Hledejte značky podvrženého luxusu.
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 6. 2009 19:37

no tak po usilovném hldání potvrzuju že calvaneo jsou shitky největšího kalibru, lituju ty co si to koupí za ty 4 tisíce a více... někdo si na tom dost slušně udělal byznys.. :hm
Anonymni

Odeslat příspěvekod aquarkko 3. 6. 2009 20:09

co se těch cen týče...to je šílený! nedávno jsem kupovala hodinky, a podle mě chirurgická ocel není diamant, a když jsem viděla ty ceny...no to radši budu bez hodinek do smrti než za takovou maličkost utratit takovej balík
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Wlashack 3. 6. 2009 20:20

Hodinky jspu pro muže totéž co pro ženu šperky. Jistě i my chlapi se můžeme všeliak oznodbit ale nejdůležitější, co doplňuje image muže jsou právě hodinky.
Vy ženy si koupíte náramek z bílého zlata a pokud je jen trochu silnější, stojí stejně jako "lepší hodinky". Jiná třída jsou samozřejmě třeba Breitling za 150.000 Kč, ale u kvalitních hodinek z kvalitních materilů a zpracováním je optimální cena 8-20.000 Kč naprosoto adekvátní, mají-li být spolehlivé a mají-li reprezentovat.
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Čtenář

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 6. 2009 20:23

tak tak..
Anonymni

Odeslat příspěvekod hobitt 3. 6. 2009 20:25

_maty_ píše:Obrázek

:love:
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 3. 6. 2009 23:48

Wlashack: to je jedno jaký, já například mluvila konkrétně o dámských hodinkách. a ani kdybych byla chlap za to ten balík nedám
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Lukino 4. 6. 2009 08:35

_maty_ píše:no tak po usilovném hldání potvrzuju že calvaneo jsou shitky největšího kalibru, lituju ty co si to koupí za ty 4 tisíce a více... někdo si na tom dost slušně udělal byznys.. :hm

Podel se, rad si poctu :-)
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 4. 6. 2009 08:40

na aukru v kategorii forum je o tom tuna textu :-)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 4. 6. 2009 08:45

ve zkratce, jsou to čínský hodinky, mají německý stránky kvůli tomu, že v německu se dá zaregistrovat takřka cokoliv... nejsou to žádný padělky, prostě NONAME značka vydávající se za luxus... firma založena v roce 2005... na českých e-shopech se daj tyto hodinky sic pořídit za ceny kolem 20 tisíc leš to si znalec asi jen težko koupí, je to tam hlavně proto, aby se to pak na aukru lépe prodávalo, je to v podstatě organizovaný "zločin" kdy si zaplatí "reklamu" na e-shopech, tam človíček uvidí, že jsou fakt za 20 tisíc a tak mu není líto si je pak na aukru vydražit za 1/4 ceny... prý více info na německých hodinkových fórech.. totéž se týká hodinek MZI které jsou rovněž na aukru. Pravda ve věci jen ta, že jsou to opravdu originály, jen prostě v hodnotě pár dolarů... životnost velice špatná...

no a jako bonbónek tam psal borec že se mu po týdnu rozpadl, tuším přímo psal zhnil, pásek... psal prodejci calvaneo1583 a ten mu bez okolků hned vrátil peníze... ono já se ani nedivím když hodinky v hodnotě pár stovek korun prodává za 5 litrů... :D a negativní hodnocení by hodně uškodilo...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Lukino 4. 6. 2009 11:09

Taky jsem ted nejake ty prispevky tam procetl... Nejradsi bych si nyni s odstupem casu naliskal mokrym hadrem pres usta, ze jsem mohl byt tak hloupy a naivni a vubec o necem takovem uvazovat :) :roll:
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 4. 6. 2009 14:33

jj být tu takti dám facku :D

každopádně hodinky od pohledu vypadaj pěkně..

já na aukru uvažoval nad jednýma hodinkama.. zkusím najít.. byly to vyloženě k obleku, kožený tah, jen ručičky a čárky, žádný budíčky apod, maximální jednoduchost a pouzdro tloušŤky pár mm... no zkusím najít..

tak bohužel, možná mi ušly vážně dobrý hodinky... tohle jsou podobné jako jsou taky tenký a jednoduchý jen maj stříbrný pouzdro, ty co sem chtěl měly zlatý...
http://aukro.cz/item651903633_100_origi ... ghini.html
Anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka