Znáte nějaký E-shop s oblečením Adidas originals?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mar?as (novy) 17. 11. 2005 14:19

čím víc proužků, tím víc adidas.. :-)
Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se :-)
Mar?as (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 17. 11. 2005 16:12

Adi Dassler píše:Blizi se otevreni noveho shopu Adidas Originals!!! Vice info na mysensation@centrum.cz
Je to i na oficialnich strankach... :wink:
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 17. 11. 2005 17:51

jj, tam jsem to nasel ...cekal jsem kdo se chytne :wink: ... hadam 7. prosince 10:01 budes prvni zakaznik 8) Ja z Prahy nejsem, ale chystam se tam 16. prosince a moje cesta povede jako prvni do tohodle shopu ! ! !
Adi Dassler

Odeslat příspěvekod Mobil-man 17. 11. 2005 20:51

Ja taky nejsem z prahy, takze se tam tak rychle nepodivam, ale aspon mam dalsi duvod tam jet :mrgreen:
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 18. 11. 2005 14:40

Kamarade spechej tam!! Protoze jakmile z toho shopu vyjdu, vyjde se mnou cely obchod :lol: ...ne, vazne, moc se tam tesim!!! Zitra se ocekava nova edice asi pravdepodobne novych hader Muhammad Ali, sem zvedavej co to bude. Check adidas web. Peace.
Adi Dassler

Odeslat příspěvekod Mobil-man 18. 11. 2005 15:08

Ja byl v praze 10.11. a stavoval jsem se v Cerny ruzi...tam je concept store
Skoda, ze to nemeli otevreny driv...
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 18. 11. 2005 17:15

Njn, ale pochybuji, ze v tom concept store by tuhle mikinu, kterou jsi chtel meli. Ta je podle me delana primo na Originals store. Temer ve vsech storech adidas se prodavaji sracky s klasickym znakem adidas, ktery je rozsireny stejne jako rakosnici v Cechach. Ano, da se tam sehnat obcas naka original vec, ale Originals davaji do techto stores jen hadry, ktere nemaji temer s Originals nic spolecneho, az na vyjimky. No, to urcite vis sam :wink: Kazdopadne vydrz, den D se blizi :!: :twisted:
Adi Dassler

Odeslat příspěvekod Mobil-man 18. 11. 2005 17:22

Jak pises, tak tam neco meli ale prevladalo adidas performance...
Ja bych bral hnedka celej set=tu mikinu na fotce+orazovy kalhoty, co tam taky jsou...
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 18. 11. 2005 17:43

Nedelas nahodou break dance? 8) Ty hadry, co chces tomu nasvedcuji. Urcite je to kvalitka, vsechny Originals jsou kvalitka, ale ja jsem zatizenej spis na boty, napr http://3peat.jp/prod?237 ...jsou k mani "jen" za 25,000 Kc , v prepoctu :wink:
Adi Dassler

Odeslat příspěvekod Mobil-man 18. 11. 2005 18:20

Ne break dance nedelam...
dival jsi se sem
http://www.frontlineshop.com/adidas

Je to nejaky online shop na ktery jsem se dostal pres ofic. stranky, ale zaboha nemuzu prijit na to, jak neco objednat...neumim nemecky, ale to se necha prelozit, jenze kdyz se registruji, tak mi to napise, ze neni mozne zbozi odeslat...
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 19. 11. 2005 00:36

Jasne, ze ten shop znam. Taky jsem si z tama chtel objednavat, jenze ČR nemaji v seznamu zemi, kam zasilaji objednavky, zkratka do ČR ti z tama nikdo nic neposle :( Dopisoval jsem si s nima, ale neda se s nima dohodnout bohuzel, prej mozna casem :roll: Tam maji dobre hadry. Dokonce kdyz vysla kolekce bot 35th anniversary, tak tam meli temer vsechny druhy, od Iana Browna (cerne s cervenyma pruhama), pres Red Hot Chilly Peppers (skoro to same) az po Disney ci Andy Warhol. Tak nektere z techto sem mohl mit, kdyby to jen slo... Jinak krome tohodle nejakej jinej exklusiv shop v blizkosti neznam,...
Adi Dassler

Odeslat příspěvekod Mobil-man 19. 11. 2005 11:08

Ale volba CR tam je
Obrázek

BTW ceny tam maji stejne jako u nas, takze s postovnym by to vyslo o neco draz, jenze kdyz si vemu, co tam vsechno maji, tak to neni ubec spatny...
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 19. 11. 2005 15:31

Aha, no vidis to, to sem si vubec nevsiml. Jdu to omrknout a prozkoumat.. No kazdopadne, kdyby to slo, nebylo by to vubec k zahozeni :!:
Adi Dassler

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 19. 11. 2005 16:00

Kua chlape, ja ti nevim. Projizdel jsem to, ale nemecky umim kazde druhe slovo, takze musim nad tim sednout s nakym nemcinarem. Nahodou jsi neprisel na to, jestli se to neda hodit do anglictiny ta stranka co? Ja ne. Zaregistroval jsem se, vybral jsem si vec, ale jak jsem sel ke kase, chce to po me nejaky PROMO CODE, ktery nevim kde mam nabrat. no zkratka na *****. ... zkusim to nejak poresit a napisu...
Adi Dassler

Odeslat příspěvekod Mobil-man 20. 11. 2005 11:49

Do anglictiny nevim, jestli se to da hodit...ja si otevrel slovnik na atlasu a pres to jsem to prekladal... :mrgreen:
Registrace mi taky probehla dobre, ale pri objednavani zbozi to po me chtelo muj mail a heslo>to jsem zadal, ale potom mi to napsalo chybu, ze to nemuze odeslat zbozi :cry:
A ten promo cod bude mozna jen nejaka sleva...
Mobil-man
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka