Znáte nějaký E-shop s oblečením Adidas originals?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 17. 10. 2005 16:25

Na webu jsem hledal, ale nemuzu nic najit.
Potreboval bych nekde koupit tohle Obrázek
ale v normalnich sportech to neni a na webu jedine si to nechat letecky poslat z NY, ale to se mi moc nechce...
Nebo pokud ne e-shop, tak normalne kde by to mohli mit. Diky
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vratu 17. 10. 2005 16:56

A zkoušel si nějakou značkovku v Práglu? Kolem jedný velký prodejny Adidas jsem chodil, ale nevím kde to je :oops: ale určitě to v praze je... je to taková dvoupatrová šedá budova a přes ní tři pruhy Adidas ;
)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod elit 17. 10. 2005 17:33

Nemyslisl na Vaclavskem namesti dole na podkove?

edit: Chybicka se vloudila, neni to adidas ale nike.
Naposledy upravil elit dne 17. 10. 2005 17:43, celkově upraveno 1
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Mobil-man 17. 10. 2005 17:42

v praze jsem se zatim opravdu nedival :nenapadne
Byl jsem v hradeckym Gigasportu a potom ve futuru, kde je A3sport a drapasport, ale nikde nic.
Jak jsem koukal na ofic. stranky adidasu, tak tam je v praze opravdu jejich prodejna, ale je to jen na serii performance; originals maji teprve otevirat.

edit: nemyslis Vratu Cernou ruzi?
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AndrewJ 17. 10. 2005 17:47

v brně je velký značkový shop adidas, když ne tam, tak nikde... prostě najdi si kšeft, kde prodávají jen adidas a má aspoň dvě patra.
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 17. 10. 2005 17:59

No jo Brno...a jeste bych to mohl spojit s invexem...spis bych to vzal v praze; je to bliz a pracuje tam srejc
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mobil-man 27. 10. 2005 18:20

Tak dneska jsem byl v City sportu a tam taky nic...ale mam neco jinyho :mrgreen: :nenapadne
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 2Pix 27. 10. 2005 18:22

Syfla nebo obrnu ? :-)))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 27. 10. 2005 18:50

2Pix píše:Syfla nebo obrnu ? :-)))
Ty ses *** :wink:
Ne nasel jsem tam pekny adidas 3str trefoil...
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TomB 8. 11. 2005 21:28

Hele, pohoda. zajeď do Prahy a tam mas hned nekolik prodejen, kde koupit Adidas Originals. Nevim presne jestli tuhle mikinu... Ja osobne jsem shanel vyrocni botky Adidas Superstar 35th Anniversary Run DMC, ale v Cr je nikde neprodavali... zadny z vyrocni edice..., az pak jsem nahodou zajel na zahradni mesto(v Praze) do Adidasu factory outlet(tam maj vyprodej zbozi, co se neproda a sehnal jsem je- ne sice presne co sem chtel, ale meli je), tam bys to mel zkusit urcite!!!! Jinak v centru byvavalo Chilli Chilli, ktery v kvetnu ale zrusili s tim, ze ho co nejdriv zase otevrou(tam by to na 90% meli mit- ale jak rikam, nevim kdy to otevrou, zkus zcheckovat jejich web- http://www.chillichilli.cz), dale pak v A3 sportu(nahore na Vaclavaku), by to eventuelne mohli mit... A naposled sem si nechal mistecko, ktery je pro Adidas jak stvoreny:-), nevim sice, jak se ten obchod jmenuje, ale je dole na Vaclavaku pod palacem Koruna a prodavaj tam pouze dve znacky- Levi's a Adidas Originals. V zadnym pripade si nemysli, ze nekde, jako je Giga sport, Drapa sport, apod. by to mohli mit- tam v zadnym pripade.
V Cesky republice je dost tezky sehnat nakou peknou adidas originals vec, pokud rad cestujes, tak doporucuju zajet do Vidne do specializovanyho obchudku, tam maj fakt vsechno- i tuhle mikinku:-) A jestli pockas par let, tak planuju otevrit obchod Adidas Originals i u nas...:-)
TomB

Odeslat příspěvekod LamB 8. 11. 2005 21:36

ne
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 8. 11. 2005 21:42

Hi TomB, nikdy jsem nejak nepatral po nekom, ani sem nevidel, ze by mel nekdo zalibu v noseni Adidas Originals hadrech. A prece jenom ses me zjevil :shock: Ja sem sehnal vyrocni supry Graphic, sou fakt narezovy :twisted: ... a hlavne, na 99 procent je v cesku na nikom neuvidim :tleskani ...dovezla me je segra ze statu. Tohle je snad jedina stranka !!ve statech!! kde maji trosku vetsi vyber z Anniversary Collection http://www.zappos.com/ ...jinak pred vanocema jedu do praglu, tak mrknu do tech shopu, o kterych jsi psal a nadelim si neco hezkyho pod stromecek 8) ... PIECE ADI...
Adi Dassler

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 8. 11. 2005 21:44

JO, A DO TOHO SHOPU JDU S TEBOU !!!! :idea:
Adi Dassler

Odeslat příspěvekod Mobil-man 9. 11. 2005 15:09

Adi Dassler píše: http://www.zappos.com/
Super stranka, ale kdyby byla takova i v cestine... nasel jsem nejaky new yorsky obchod a tam odesilali i do CR, ale cena za leteckou dopravu byla dost vysoka...
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Adi Dassler 17. 11. 2005 14:15

Blizi se otevreni noveho shopu Adidas Originals!!! Vice info na mysensation@centrum.cz
Adi Dassler

Další stránka