Hele, pohoda. zajeď do Prahy a tam mas hned nekolik prodejen, kde koupit Adidas Originals. Nevim presne jestli tuhle mikinu... Ja osobne jsem shanel vyrocni botky Adidas Superstar 35th Anniversary Run DMC, ale v Cr je nikde neprodavali... zadny z vyrocni edice..., az pak jsem nahodou zajel na zahradni mesto(v Praze) do Adidasu factory outlet(tam maj vyprodej zbozi, co se neproda a sehnal jsem je- ne sice presne co sem chtel, ale meli je), tam bys to mel zkusit urcite!!!! Jinak v centru byvavalo Chilli Chilli, ktery v kvetnu ale zrusili s tim, ze ho co nejdriv zase otevrou(tam by to na 90% meli mit- ale jak rikam, nevim kdy to otevrou, zkus zcheckovat jejich web-
http://www.chillichilli.cz), dale pak v A3 sportu(nahore na Vaclavaku), by to eventuelne mohli mit... A naposled sem si nechal mistecko, ktery je pro Adidas jak stvoreny:-), nevim sice, jak se ten obchod jmenuje, ale je dole na Vaclavaku pod palacem Koruna a prodavaj tam pouze dve znacky- Levi's a Adidas Originals. V zadnym pripade si nemysli, ze nekde, jako je Giga sport, Drapa sport, apod. by to mohli mit- tam v zadnym pripade.
V Cesky republice je dost tezky sehnat nakou peknou adidas originals vec, pokud rad cestujes, tak doporucuju zajet do Vidne do specializovanyho obchudku, tam maj fakt vsechno- i tuhle mikinku:-) A jestli pockas par let, tak planuju otevrit obchod Adidas Originals i u nas...