Pánské řetízky

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Peshi 10. 4. 2006 17:02

Driv sem nosil strbrnej retizek na krku a na ruce, ale sem linej to furt sundavat a nandavat, tak uz nenosim nic, ani hodinky :-)
Peshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod HV99 12. 4. 2006 07:54

Ty řetízky (přívěšky) nosíte schované pod oblečením, nebo je "vystavujete na odiv"? A při jakých příležitostech?

Zaujal mne totiž docela radikální názor z vedlejší diskuse, že "nosit řetízek na triku je vrchol buranství".
Naposledy upravil HV99 dne 12. 4. 2006 14:16, celkově upraveno 1
HV99
Čtenář

Odeslat příspěvekod includes 12. 4. 2006 13:02

HV99 píše:vystavuje na odiv"?

Já nosím, pokud na něj nezapomenu stříbrný řetízek na ruce a ten se jen tak neschová, ale na krku jsem řetízek nikdy neměl...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M. 12. 4. 2006 18:00

Retizek kolem krku nosim uz dlouho, ale vzdy pod oblecenim. Na ruce retizek normalne "pendluje", navic se ted bije s LiveStrong naramkem.
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Předseda 12. 4. 2006 22:35

Já jelikož si řetízek nandavám až po tom co si obleču tričko tak ho nosim na tričku.A vubec to neřešim.Jestli se v pruběhu dne nějak dostane pod tričko tak je mi to putna.Stejně tak mi je jedno jestli se někomu řetizek na tričku libi nebo ne.
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Calhoun 13. 4. 2006 07:23

Na krku nosim (samozrejme pod trickem) nuz, tzv "neck knife". Retizky se mi nejak zvlast nelibi a nevidim v nich zadny uzitek takze retizky ne :) .
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ghostwriter 18. 4. 2006 19:42

Kovový řetízky nemam rád, ale určitě neodsuzuju lidi co je nosej, je každýho věc jak se ostrojí :D. Co se mi ale líbí jsou různý korálky a indiánský náramky... :D tim jsem ověšenej docela hodně, na krku dva, na levý ruce dva, na pravý... nechci to teď počítat, ale asi pět s korálkama + nějaký různý kůže nebo co to je. U těchhle doplňků je výhoda, že si je můžete sami vyrábět a všelijak modifikovat, aspoň já nechci vypadat uměle jako každej druhej :D. A taky je supr že se nemusí řešit nějaký nandavání a sundavání, prostě jsem to tam přivázal a mam to dokud se to nějak neutrhne, spim s tim, sprchuju se s tim, prostě všechno.

Ale jinak vždycky chčiju když potkám ve městě cikána v teplákový soupravě značky NAKE jak si to štráduje coby těžkej raper s nějakou napodobeninou 50 cent přívěšku. A ještě ty jejich houpavý gangsta pohyby, hlavně když jich jde třeba pět, jeden na křivo kšiltovku, druhej umělý daimanty v uších, třetí větrovou budnu ADIHAŠ... no ale to sem trochu odbočil :D
Jak se vodí beznohý a bezruký dítě na procházku?
- Driblingem. (Jako míč)

Víte proč si blondýnka při sprchování zpívá?
- Aby věděla, který si má umýt pysky!
Ghostwriter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 18. 4. 2006 20:24

retizky vubec nenosim. Jsem uchylny na hodinky.
Adam Bernau
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 19. 4. 2006 18:36

Ja mam 2 strieborne retiazky na krku, normalne ich nosim pod trickom, ale pri basketbale mi stale vybiehaju von... 2 preto, lebo jedna je moja a druha je dar. Kedysi som nosil aj hodinky, no teraz mi staci telefon, ale ked si nasporim, tak si kupim hodinky Breitling B-1 (to mi ale trochu potrva :D )
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 20. 4. 2006 15:41

Ja take neresim, jestli jsou pod trickem nebo na tricku...vetsinou si vyskoci ven:)
a na ruce nekdy taky videt
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jelen 20. 4. 2006 19:40

Já řetízky nenosím, protože mám radši přívěsky.... teď nosím jeden s logem Baccardi (takový netopýr) a nebo pentagram. Ještě mám Keltské kříže, čínská a magická znamení a nejradši mám staré pohanské amulety a talismany (některé mají vsazený polodrahokam nebo nějaký krystal).

Ale proti řetízkům celkem nic nemám... Spolužák má 2 stříbrné řetězy na krku + 2prsteny(jeden je z chirurgické oceli) a v obou uších má takové ty malé náušnice(ty malinké sklíčka co vypadají jakop diamanty).... takže mě nic nepřekvapí :)
Jelen
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Standa.c 24. 5. 2006 08:03

Ahoj.
Někteří z Vás tady psali, že mají na krku dva řetízky.
To se mi líbí a chci si také pořídit dva. Ale poraďte mi, jak zabránit tomu, aby se navzájem zamotávaly (výběr řetízků, přívěšků atd.).
Zašmodrchané řetízky vypadají naopak blbě.
Standa.c
Čtenář

Odeslat příspěvekod Vincent 24. 5. 2006 20:05

nosím jeden řetízek na krku, a jeden na ruce. Pak mám ještě prstýnek co jsme si navzájem s přítelkyní dali.
Vincent
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xaero 24. 5. 2006 20:20

no me to prijde normalni sam mam stribrny retizek (ne takovej ten s velkyma okama ale takovej hodne jemnej) a mam na nej 2 privesky ... scarabeuse a klic k vecnemu zivotu :) (egypt)
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mae-geri 9. 6. 2006 21:17

Nosim jeden retizek z bileho zlata. Zlute zlato se mi nelibi a bile zlato oproti stribru necerni a vypada lip.
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka