Sonia833: Nemáš třeba nějakou fotku nebo odkaz, toho co jsi koupila? Já tomu svýmu Petrovi taky hodlám koupit něco pěkného, tak mě jen zajímalo, čím chlap nepohrdne. No možná skončím raději u hodinek.
Mně osobně se to moc nelíbí, ale hlavně proto, že pánové často nosí dost nevkusné řetízky až řetězy. ale když je to něco drobnějšího, nemám v zásadě nic proti, i když už je to trochu (dost) z módy
Koupila jsem tento: izlato24.cz/image/stribrny-pansky-retizek-concave-anchor-109288v2xor.jpg. Já jsem ani nevěděla, jaký mám vybrat, tak jsem si trapně nechala poradit od paní, co tam prodávala XD normálně jsem ji napsala do infoboxu, co tam mají dole napravo
Co na tom nechápeš? I v eshopech jsou prodávající? Nebo to prodává vzduch? Každopádně Soni ten řetízek vypadá celkem v pohodě ale asi fakt radši kouknu po těch hodinkách. A je to tam fakt kvalitní? Nějaké záruky pravosti a tak?
Ano poskytují certifikáty a vyhráli už i například obchodní ocenění od heureky, takže se určitě nemusíš bát. Navíc je to největší eshop, takže bych se nebála na kvalitu spolehnout
Proc by pani, prodavajici pametovky, nemohla nekomu poradit s retizkem?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...