Čeští muži platí za smraďochy!!

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod iva 23. 8. 2005 18:41

http://magazin.atlas.cz/clanek.aspx?cla ... ubrika=331

Tak tenhle titulek na me vybafl z reklamy na titulce MobilManie... (To abyste si o mne nemysleli, ze na netu šmíruju jenom drbárny!?!?!?! :D :D )
Tak se panove brante a pochlubte se, co vy delate proto, abyste nebyli za smraďochy a jak o svoji telesnou schranku konkretne pecujete, nebo nepecujete!?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 23. 8. 2005 18:49

Já takový prase nejsem, akorát se vždycky zapomenu nastříkat deodorantem, vzpomenu si na to tak třikrát za tejden :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod htd123 23. 8. 2005 19:36

Když si u nás stále ještě hodně chlápu neholí podpaží, tak se není čemu divit. To já bych nesnes.
htd123
Čtenář

Odeslat příspěvekod vratu 23. 8. 2005 19:43

Já se přiznám, že si podpaží taky neholím... zkrátím nůžkama ale do hladka asi zatím ne. Příjde mi to takový divný, no nevím no, asi bych se styděl s vyholeným podpaží - navíc mi dost holek řeklo, že se jim to moc nelíbí
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod paveld 23. 8. 2005 19:57

tak ja pokud jde o obleceni, to je tak nejak v poho, i kdyz tomu tolik nerozumim a nejaky barveny sladeni mi taky nic nerika, ale snazim se, ted na to penize sou :). s nejakym deodorantem uz je to horsi :(, to si moc nevzpomenu...
BMW E30 316i -> BMW E36 320i :-)
paveld
Návštěvník

Odeslat příspěvekod htd123 23. 8. 2005 19:58

Tak já to beru strojkem, takže uplně do hladka to taky nemám. To mi příjde ideální, takový strniště.
htd123
Čtenář

Odeslat příspěvekod AndrewJ 23. 8. 2005 19:58

Já jsem prase největší..... :mrgreen:

no, ale že bych *****ěl? to o sobě zatím ještě nevím... :) ale určitě vyzkouším :)
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 23. 8. 2005 19:59

no tak to nevim, ja myslim ze holeni je fajn, a to nemluvim jen o podpazi, jinak radim koupat se a pak pouzit deodorant :D dobrej je adidas portugal
Anonymni

Odeslat příspěvekod htd123 23. 8. 2005 20:00

Hele zajdi do metra a uvidíš, jestli lidi kolem tebe náhodou houfně nevystupujou.

Já teď mám Rexonu for men a je docela na ho*no.
htd123
Čtenář

Odeslat příspěvekod kubakod 23. 8. 2005 21:19

Ja se myju a cistim si zuby. Taky si obcas vezmu ciste trenyrky. Koukam ze sme tu s matym jenom dva, co zatim priznali, ze se myjou, takze bych aji veril tomu clanku :-D
Podpazdi si neholim, prijde mi to zzenstile.
Chlap ma ***** :-)
Popravde o chlapech, kteri kolem me projdou a ***** jak drogerie si nemyslim nic pekneho. To ostatne ale ani o zenskych.
Jo a sem tam pouziju Old zpice, ale jen kdyz je to nevyhnutelne.
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 23. 8. 2005 21:22

OLD PAJC :D no hele neni to zzenstile, proste je to v dnesni dobe moderni, a jednak se clovek potom min poti, ale jako pouzivat jen ruskou sprchu (deodorant) to je spatny :D
Anonymni

Odeslat příspěvekod kubakod 23. 8. 2005 21:24

Jeste ze nemusim delat vsechno co je moderni :-)
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 23. 8. 2005 21:24

uz ste nekdy navstivili paransky misto, treba deset pocitacu v pokoji 4x4 metry a bez oken, hej to je smrad jako prase
Anonymni

Odeslat příspěvekod mbing 23. 8. 2005 21:24

Hm, to stačí i PC učebna s velkými případy. :mrgreen:
Naposledy upravil mbing dne 23. 8. 2005 21:25, celkově upraveno 1
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 23. 8. 2005 21:25

kubakod: hlavne lituju ty co maj chlupy vsude a vypadaj jak opice... to je strasny
Anonymni

Další stránka