Co si myslíte o holení mužů?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Player. 25. 12. 2009 13:32

archanjel píše:napríklad strojcek je ovela kvalitnejsi ako obycajne ziletky, lebo ziletku ked pouzivas tri-styrikrát tyzdenne, tak za pár mesiac mozes to vyhodit, a strojcek vytrva aj 5 rokov

To akoze strojcek sa za 5 rokov neotupy?
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 25. 12. 2009 14:21

strojcek ne, jen ty rezadla v tom ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Player. 25. 12. 2009 15:31

Tak potom vide udrzba priblizne rovnako ako klasicka ziletka. Akurat vstupne naklady su niekolkonasobne vyssie, ze...
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mtmccox2 16. 3. 2013 16:54

Pokaždé, když si oholím klabrdona a spol, tak bývá příštích několik dní mučivým festivalem nesnesitelného škrábání, svědění a píchání. Dá se proti tomu něco dělat?
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod suk 16. 3. 2013 17:19

Neholit to, buzno :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod mtmccox2 16. 3. 2013 20:41

Máš radši krakonoše?
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod suk 16. 3. 2013 21:28

Na sobe rozhodne :D
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Drejkaa 16. 3. 2013 22:15

Tak podpaží jo...to se mi líbí.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 17. 3. 2013 01:32

Podpazi vsak neni tim, o cem chlapci hovorili.
Napadu je nekolik. Neholit, holit temer denne, nebo jez porost zkracovat.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Drejkaa 17. 3. 2013 01:34

Holit podpaží, holit a pak něčím voňavým namazat :)
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 17. 3. 2013 11:07

A to pomuze proti kratkejm pichacim chlupum? ;) To tu neprijemnou fazi proste vynechaj a budou nejdriv moc kratky a pak dost dlouhy?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Drejkaa 17. 3. 2013 14:12

Tak holit se má každý den přece.... :)) pak nebudou krátký, ani dlouhý :)
Drejkaa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 17. 3. 2013 14:50

Neboli Drejkaa zopakovala co jsem napsal a to, ze holit temer denne. Za sebe mohu rict, ze to bych asi nedal. Ja jsem rad, kdyz si jednou za 14 dni oholim tvar.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Drejkaa 17. 3. 2013 14:57

A co na tom je? Normálně to vzít při sprchování jako každodenní hygienu :) Já to tak aspoň dělám taky a znám i muže co to tak dělaj...Kdybych si měl holit tvář, tak si jí taky holím každý den...prostě jsem taková :)
Drejkaa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 17. 3. 2013 16:08

Ja teda, kdyz si oholim drzku, tak me nejdriv jeden den svedi, jak je to cerstve oholeny a pak po par dnech to zacne svedit, ze to "kouse", protoze je to sice dlouhy, ale ne zase tak moc...
----
suk
Sherlock Noha 2010

Předchozí stránkaDalší stránka