Co si myslíte o holení mužů?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Jack111 13. 12. 2009 23:09

Zkus dámské gely a pěny.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 14. 12. 2009 00:15

trent píše:Ani jedna se kterou jsem kdy byl, to po mě nechtěla. Ono asi taky záleží jaký typ dívek si vybíráš ;-)

Čistotné, upravené a voňavé holky si vybírám. .....
Žadné hipísačky, feťačky a odrzlé pubošky. :-S
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 14. 12. 2009 02:09

trent píše:Pilníčkem a pak osprchovat, aby tam nezůstali "piliny a hobliny"
Do hladka? Dovedeš si vůbec představit jak to píchá a svědí?

představ si, že dovedu. ale musíš si vybrat, žejo
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod trent 14. 12. 2009 13:43

Jack111: Vybírat si nemusím. Raději zkrátím a mám klid.
S-Tony: To máš takové zkušenosti, že tak paušalizuješ?
aqua: Já si právě vybral.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Proud99 15. 12. 2009 17:48

Uhh no také chalani určite nesú normálné, lebo holiť takto nie je celkom bezpečný :D
Proud99
Čtenář

Odeslat příspěvekod novyrok 16. 12. 2009 12:20

Sú aj iné casti:)
Akoze ano, nie sú normálni. Na tvári napr más takú jemnú pokozku, a tam depilovat, jezise!
Ale ten strojcek je dobré riesenie!
novyrok
Čtenář

Odeslat příspěvekod archanjel 17. 12. 2009 11:54

suhlasim...aj podla mna je najlepsie holit s tym elektrickym holiacim strojcekom. Ja to pouzivam uz od minulého roka....je velky rozdiel medzi holiacimi pritrojmi
archanjel
Čtenář

Odeslat příspěvekod novyrok 17. 12. 2009 12:35

Aké sú rozdiely, ja vobec neviem?
Ani by som nevedel, ze co mám chladat v obchode. Raz som uz drzal v ruke jeden taky strojcek, ale este som nevyskusal. teraz niekedy som bol v jednom shoppin centre, a tam boli vystavené tie najnovsie strojceky, boli drahé, ale uz vsetko je drahé, co je kvalitné.
novyrok
Čtenář

Odeslat příspěvekod archanjel 17. 12. 2009 14:20

napríklad strojcek je ovela kvalitnejsi ako obycajne ziletky, lebo ziletku ked pouzivas tri-styrikrát tyzdenne, tak za pár mesiac mozes to vyhodit, a strojcek vytrva aj 5 rokov
archanjel
Čtenář

Odeslat příspěvekod kannibal 17. 12. 2009 16:16

To je iba jedna strana, ze sú lacnejsie a vydrzia viac.
Naozaj je lacnejsi, ale ked uz volakto pouzival strojcek, dobre vie, ze má aj iné vyhody. Pri pouzivani ziletky mozes mat vselijaké kozové reakcie, co sú velmi neprijemné.

Ale aj pri strojcekoch sú rozdiely. Napr nie kazdá znacka je podobne bezbecná. Philips je ovela lacnejsia, ale nie tak nárocná,a kvalitná ako napr Braun. Keby som teraz isiel kupovat strojcek, urcite by som si vybral nejakú dobrú sériu od Braun. To nie je otázka!
kannibal
Čtenář

Odeslat příspěvekod S-Tony 23. 12. 2009 01:43

No žiletky si musím kupovat a holící strojek vždy dostávám jako dárek k narozkám. Takže tolik k tomu co je levnější. .-)

Ještě jsem chtěl dodat, že první holku jsem sbalil až jsem se nechal ostříhat, koupil si modní hrdry a oholil se do hladka. Předtím ani prd.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 12. 2009 01:34

jen jestli si neměl Kolesa look.. :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod S-Tony 24. 12. 2009 02:26

No skoro jo :-(
Ono ti to ani nepříjde že vypadáš blbě. Je to otázka zvyku. :D
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod audis 24. 12. 2009 03:31

(má něco vypito)
přečetl jsem poslední tři strany. ad tema: teda vy to patláte. zkušenosti má asi málokdo.

holím s enasucho, i na mokro, obojí je děsně pracný, na mokro lépe oholeno, na sucho (el. strojkem vhodným) pohodonější ale ne tolik dobře oholeno. když to udělá polovička, je to mnohem lepší.

dotazy možné. citace nikoliv.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka