Co se zvrknutym kotnikem?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod iva 25. 8. 2005 20:24

Howard píše:To se netykalo me :-)
ale ta dotycna ma jet pozejtri na dovolenou....to sou zakony schvalnosti co?

Ja jsem tyden pred odletem na minulou dovolenou musela jit na zubmi kliniku na pohotovost, protoze me strasne rozbolel zub moudrosti, tam jsem jim rezolutne rekla, ze mne ho musi vytrhnout, jinak ze jim z ordinace neodejdu. Vyplatilo se to, na dovolene jsem uz o zubu nevedela.
Na teto posledni dovol. jsem se v pousti potkala se skorpionem. Stala se mne obligatni vec, pred kterou varuji v kazdem pruvodci, pres noc mi zalezl do boty. Nastesti jsme oba pred sebou zdrhali,aniz bychom se vzajemne pokousali. (No asi ten cynismus neni zrovna na miste, tehdy mi opravdu veselo nebylo.) Ale vysledek je ten, ze jak jsem pred nim zdrhala, tak jsem se prerazila o postel, nohu jsem si nezlomila, ale jenom narazila. Tam to bylo jeste v pohode, ale nohu dorazil let letadlem, protoze mi od kolena dolu napuchla do strasnych rozmeru a od kotniku dolu ji mam fialovou. Obesla jsem dva doktory a nic, misto nohy mam stale napuchlou popelnici. Taky nevim, co s tim....
Asi bych tedy ten zvrtnuty kotnik pred dovolenou nepodcenovala a zasla s tim k doktorovi.....
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kubakod 25. 8. 2005 20:26

hlavne nebalit do octa, to tak maximalne sleze kuze...
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vratu 25. 8. 2005 20:45

no to určitě... pokud letíte letadlem tak určo ;)
hlavně lítejte pak třeba někde v Egyptě po doktorech... určitě zajít k doktorovi, normálně bych se tedka sebral a jel na úrazovku a hotovo. V letadle by to mohlo docela trápit!
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 911 25. 8. 2005 21:52

Howard píše:Zlomeny to snad nebude...

jestli si neni dotycna s touto vetou jista na dveste procent tak at vali na rentgen, dobre vim o cem mluvim, kotnik mi srostl jen v obvazech, docela sice dobre, ale obcas zasvedi a kdo vi, o kolik odejde driv nez to ostatni...
911
Čtenář

Předchozí stránka