Odbarveni vlasu a meliry

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Gloe 14. 6. 2005 22:12

Odbarvujete si vlasy a delate si do vlasu meliry? M i Z. Ja uz jsem byl asi 6x odbarvenej, k tomu jsem mel 1x cervenej melir, 1x hnedej melir, 1x modrej melir (to bylo fakt cool) a 1x oranzovej. Jak jste na tom?
Gloe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 14. 6. 2005 22:13

mam cervenofialovou hlavu.
ne,kecam:-)mam 2barevny melirky,svetly a medovy...neni to skoro videt:-)
bracha si ted nechal odbarvit ofinu a vypada jak ret..d
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod TheThing 14. 6. 2005 22:26

kedysi som mal čiernu farbu ale kedže žiadna nechce na mojej hlave držať tak prirodna temno hneda
The answer to the ultimate question of life, the universe, and everything is...42...
TheThing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Daft 14. 6. 2005 22:29

V 15 na školním výletě mě a kámoše naše kamarádka odbarvila na blond, jenže to bylo mnohem zrzavý, takže když jsem přijel domů, přišel na řadu další zesvětlovač. Vydržel jsem s tím jedny prázdniny, potom přišly taneční a já ze dne na den změnil blond na černou, pak jednou melíry a tím jsem nadobro skončil (teda ne, že bych neměl co barvit, ale je to zbytečnost :))
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Asspenn 15. 6. 2005 10:28

Už mám taky melíry. Bohu(žel/dík(?) přírodní.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Goci 30. 6. 2005 13:44

Kdysi jsem si asi v 16 letech nechal obarvit hlavu na blond. V tý době to docela letělo a mě se to líbilo. Bylo to zrovna na táboře. Koupili jsem si s klukama blond barvu a holky nám to napatlali na hlavu. A jelikož mám tmavý hnědý vlasy, tak barva moc nechytla a vypadal jsem jako pomeranč. Naštěstí naše paní zdravotnice měla zbytek blond barvy a tak mi to ještě jednou plácla na hlavu, po umití jsem vypadal jako sluníčko. Chvíli trvalo než jsem si na to zvyknul, ale pak to bylo v pohodě, hlavně když pak odrůstaly vlasy, tak to vypadalo fakt dobře.
Asi po roce jsem navštívil kadeřníka a nechal si udělat na palici asi za 300,- melír, od tý doby už nic. Ale občas mě chytnou takový zviřečiny se sebou něco provýst, utýct ze stereotypu.
Goci
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 30. 6. 2005 20:16

Já mněl na hlavě barvu jen dvakrát v životě.
Po prvé když jsem natíral plot a spadla na mně plechovka ze zelenou barvou.
A podruhé na posledním zvonění jsem si nechal přebarvit hlavu na modro. Ale byla to jendnodenní smývatelná barva.

Jinak nikdy nic.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fido+ 30. 6. 2005 22:47

Tak s tou plechovkou se mi to stalo taky. A pak jeste jednou se sprejem. Mel jsem ho v polici a protoze se tam nevesel s vickem tak tam byl bez vicka a to dost tesne. Ja neco hledal a jak jsem do toho trosku strcil tak se sprej sprajcnul a zacal strikat. Presne me na hlavu.
Jednou jsem se nechtene odbarvil na zrzavo kdyz jsem se zapatlal asfaltem a nenapadlo me nic lepsiho nez si oplachnout hlavu technickym benzinem.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 1. 7. 2005 11:55

ja o prazdninach taky nejaky decentni meliry hodim na zkouzku jinak se mi libej moje prirodni vlasy a nebo cerny nekdy sem si daval.. a okoli se to taky libilo... Nechci bejt za kazdou cenu stredem pozornosti s nejakou zelenou hlavou :)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AndrewJ 1. 7. 2005 13:02

nemám rád melíry, gely, apod. (nemluvím o holkách, těm tzo sluší)
na palici bych si dal maximálně dredy. Nevím proč... prostě to tak cítím..
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod djlooper 1. 7. 2005 13:12

Já když si do vlasů po umytí nedám trochu gelu, tak vypadám jak Ivan z Mrazíka.. .:D
Ať si každý nosí co chce, ale nemám moc rád peroxidové blondýnky...
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adamek.jan 2. 7. 2005 20:41

Ja mam standartne cerne obarvene vlasy (od prirody sem brunet) s nejakym jasnym melirem. Napriklad modry, oranzovy, fialovy, ..., posledne to byl zeleny. Je to luxus :D
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vratu 22. 9. 2005 12:18

jééé tak to já mám melíry asi tak od osmý třídy :) jsem byl na základce průkopník a čuměli na to jak telata :mrgreen: dodneška si melíry dělám - jen světle blond, do jiný barvy zatím sám nepůjdu!

V listopadu jsu k tomu Jardovi z Vypadáš skvěle tak kdoví co mi na hlavě vytvoří :lol:

tenhle melír je super!!!

Obrázek

tohle je melír :)))
Obrázek
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fido+ 4. 10. 2005 14:06

Mam na stridacku ultrafialove a infracervene prouzky. Jen to normalni clovek jaksi nevidi. :D :D :D
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vratu 4. 10. 2005 14:33

fakt jo... a v jakém salonu ti to udělali? To chci taky!!! :D
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Další stránka