Ponožky v sandálech: proč ne?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Johnsson 2. 6. 2005 14:57

V tomto fóru a také na mnoha jiných místech jsem četl názor, že nosit ponožky v sandálech je jedno z největšch faux pas. Proč? Já se nechci holýma nohama téměř dotýkat zaplivané země, ponožky přece jen trochu izolují

kdybych měl uprostřed hlavy vyholený a zelený pruh, nikdo se nad tím ani nepozastaví. Tak proč tolik vadí ponožky v sandálech?
Johnsson

Odeslat příspěvekod djlooper 2. 6. 2005 15:16

Tak sorry, ale fakt to vypadá trochu podivně...
Od toho jsou sandály, abys v nich měl dobře odvětranou nohu
a nepotil ses v teniskách, když je venku 30°C. Ženské taky
nenosí fusakle do nazouváků (aspoň ty chytřejší)...
...víš jak by to vypadalo?:hm
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Daft 2. 6. 2005 15:44

Pokud chcete izolaci, vezměte si plné boty, ne sandály, navíc kombinace sandály, ponožky vytažené nad kotníky a šortky je opravdu hrozná (a přitom ji nosí tolik lidí). A pokud vám vadí, že se noha dotýká země - vybírtejte takové sandále, u kterých se to nestane, tzn. se zvýšenou obrubou, aby byla noha jakoby ve vaničce.
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 2. 6. 2005 16:34

Ponozky v sandalech jsou HUMUS!!!
Je to znamka buranstvi..Hlavne me fascinujou lide,kteri maji oblek,k nemu sandaly(!) a v nich ponozky(!!)..
Mi to prijde, jak kdybych si vzala tilko se spagetovyma raminkama a pod to podprsenku se silnejma,zapranejma raminkama...
Nebo letni botky na podpatku,sukni a k tomu takovy ty pucochovy ponozky nad kotnik v telovy barve..
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod ES0 2. 6. 2005 16:36

iwigirl píše:Ponozky v sandalech jsou HUMUS!!!

a kdyz ma nekdo plisen tretiho stupne, tak se radsi budes divat na tu plisen? :shock:
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 2. 6. 2005 16:41

pokud ma nekdo plisen, mel by s ni neco delat.to je asi jako kdyz se 150kilova zenska narve do bikin...

Btw: jeste nikdy jsem nevidela plisen,ktera by byla zvrchu na nohach:-)
Naposledy upravil iwigirl dne 2. 6. 2005 18:29, celkově upraveno 1
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Lemur 2. 6. 2005 18:26

Johnsson píše: Já se nechci holýma nohama téměř dotýkat zaplivané země, ponožky přece jen trochu izolujíh/quote]

Pokud se nohy v sandalech dotykaji zeme, tak to znamena, ze sandaly jsou bud spatne nastavene, nebo moc velke. Obcas vidim lidi, kteri v sandalech, pantoflich a podobnych botach maji prsty natolik vystrcene ven, ze s nimi vlastne jdou po zemi. Ale v dobre navrzenych a serizenych sandalech nemusi byt noha k okraji blize nez pul centimetru, a casto je jeste chranena vnejsim zvysenym okrajem.

A jako izolace od spiny ponozky za moc nestoji, spise ji chytaji.

Osobne mi nedochazi, pro nekdo vubec nosi do sandalu ponozky:

- Kdyz je zima, mokro, bahno atd. tak si vezmu uzavrene boty a do nich ponozky.

- Kdyz je teplo, vezmu si sandaly. Ponozky v sandalech nemaji smysl ani jako pomocna tepelna izolace (je preci teplo), ani jako pohlcovac potu (sandaly jsou otevrene, takze noha by se v nich potit nemela, nebo jen minimalne).

Jediny duvod, ktery muzu najit, je pouzit ponozky tehdy, kdyz se ochladi a nejsou v dispozici jine boty nez sandaly (nekteri lide vubec neumeji planovat s ohledem na pocasi). Nebo pro lidi, jejiz tvar nohy je tak atypicky, ze se do jinych bot tezko vejdou, pokud je vubec sezenou. Ale to jsou pouze vyjimky potvrzujici pravidlo. U normalniho cloveka s normalni nohou nevidim duvod, proc nosit ponozky v sandalech, obzvlast pokud je venku teplo.
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lemur 2. 6. 2005 18:31

iwigirl píše: ... kdyz se 150kilova zenska narve do bikin ...

Pokud ji uvidite na plazi, staci zavolat Greenpeace, oni ji odtahnou zpet do vody :-)
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 2. 6. 2005 18:32

Lemur píše:
Pokud ji uvidite na plazi, staci zavolat Greenpeace, oni ji odtahnou zpet do vody :-)

save the whales:-)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod TOMBY 2. 6. 2005 18:53

Jak již někdo napsal je to známka buranství.
Když si chci vzít ponožky, tak na to am plné boty ne?
Je to strašně legrační. Chápu nějaký ty důchodce, aby je neofouklo, ale nějaká mladá baba nebo borec? lol
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 2. 6. 2005 19:04

No tak to sem se zasmál.
Zrovna jsem přišel domů, sundal sandály a poté sundal ponožky.
Postě na tenisky je venku moc horko a holé nohy v sandálech je zase moc zima.
Nezbývá než toto počaší (16-22 stupňů) prochodit v sandálech v ponožkách!
Sorry :oops:

PS: V letě samo bez fuselkí....
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod TOMBY 2. 6. 2005 19:10

Kdo už byl v obchodě s obuví, tak jistě viděl o něco plnějšího než sandále a otevřenějšího než tenisky:-)))
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 2. 6. 2005 19:29

No jo, ale to je strašně mastný.
Já mám dvoje sandále (s patou a skoro zakrytou špičkou), které jsem koupil ve výprodeji německého zboží 100 kč za pár.
:wink:
Ponožky v sandálích jsou pro mně přípustné, ale jen pokud mám dlouhé kalhoty a ponožky jsou v barvě sandálí.
Jinak ani náhodou :pozor2
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod TOMBY 3. 6. 2005 08:58

Já si ymslím, že když už, tak boty je to jediné na čem by se fakt šetřit nemělo a kupovat so kvalitní obuv. Hlavně na sport a pokud je v nich člověk celý den (většinu dne).
Neberu iít si koupit SpeedCaty od Pumy za 3 tácy:-)
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fido+ 3. 6. 2005 11:24

Tak dneska jsem videl extrem. Jakasi slecna mela pruhovany prstovy ponozky v takovejch tech sandalech co vepredu drzi mezi palcem a ukazovackem. Fakt nechapu ceho jsou nektery lidi schopni.
Fido+
Nadšenec

Další stránka