Co děláte, aby *****ěly nohy?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Co děláte, aby vám *****ěly nohy?
Nic, nestarám se 22 %  26%  [ 22 ]
Nic, ale dávám na to pozor 28 %  33%  [ 28 ]
Něco málo - napište co 22 %  26%  [ 22 ]
Hodně - napište co 11 %  13%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 83

Odeslat příspěvekod ES0 2. 6. 2005 19:19

nejlepsi je chodit v sandalech a s ponozkama, nebude zima a ani to *****... :idea:
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 2. 6. 2005 19:34

Jo, nebo rozdávat kolem-jdoucím klamerky (kolíky na prádlo).
:D
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod hnědka 2. 6. 2005 20:10

Nevim, co resite. :lol: Ja si koupil poradny ponozky (se stribrem). Za 200 Kč jeden par. Tedka nosim dva pary, kazdy pet dni, pak ho vymenim za druhy. Neni vubec nic citit, i kdyz se mi cely den potí nohy v botaskách...

http://www.nanosilver.cz

Jeste bych ocenil podobne delany trenyrky a tricka a byl by klid :twisted:
hnědka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fido+ 2. 6. 2005 23:51

Moje delsi pozorovani. Smrad zpusobuje cokoliv umeleho. Ponozky jedine 100% bavlna a to kvalitni. Nesmi v tom byt ani kousek niceho umeleho. Dokonce vadi i avivaz. Jeden cas jsem dost dlouho patral, co zpusobuje smradlavost nohou i v kvalitnich ponozkach a byla to prave avivaz. K myti zasadne antibakterialni mydlo a botky obcas prostriknout sprejem.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hnědka 3. 6. 2005 03:01

Fido+ píše:Moje delsi pozorovani. Smrad zpusobuje cokoliv umeleho. Ponozky jedine 100% bavlna a to kvalitni. Nesmi v tom byt ani kousek niceho umeleho. Dokonce vadi i avivaz. Jeden cas jsem dost dlouho patral, co zpusobuje smradlavost nohou i v kvalitnich ponozkach a byla to prave avivaz. K myti zasadne antibakterialni mydlo a botky obcas prostriknout sprejem.

precti si muj prispevek výše, jsou lepší metody nez 110% bavlna :lol:
hnědka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Aislinn 3. 6. 2005 08:16

Jestli jste nekdo z Plzne, nevite, kde prodavaji ty stribrny ponozky a jak je poznam?

btw: vite, ze je docela potesujici zjisteni, ze za to nemuzu ja, ale naky zku***y bakterie? :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aislinn
Čtenář

Odeslat příspěvekod hnědka 3. 6. 2005 11:53

Aislinn píše:Jestli jste nekdo z Plzne, nevite, kde prodavaji ty stribrny ponozky a jak je poznam?

btw: vite, ze je docela potesujici zjisteni, ze za to nemuzu ja, ale naky zku***y bakterie? :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Normalne si je objednej pres webove rozhrani na te strance, za par dni ti prijdou postou.
hnědka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Howard 3. 6. 2005 12:01

No to je dobrej napad, to bych mohl take zkusit.
Neni to nejak moc, za 200 Kc jedny?
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hnědka 3. 6. 2005 12:10

Howard píše:No to je dobrej napad, to bych mohl take zkusit.
Neni to nejak moc, za 200 Kc jedny?

Neni to malo, ale vzhledem k tomu, ze ti pak jedny ponozky staci na 5 dní (taky jsem se divil :shock: ), tak je to IMHO velice dobra investice.
hnědka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fido+ 3. 6. 2005 13:55

No 5 dni se mi zda hodne. Chapu, ze ***** ale musi uz byt pekne prosakle potem.
Nicmene zajimala by me tvoje zkusenost s zivotnosti ohledne prani. Kolik prani to vydrzi?
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hnědka 3. 6. 2005 14:36

Fido+ píše:No 5 dni se mi zda hodne. Chapu, ze ***** ale musi uz byt pekne prosakle potem.
Nicmene zajimala by me tvoje zkusenost s zivotnosti ohledne prani. Kolik prani to vydrzi?

No, prosakle potom mozna jsou, ale vzdycky uschnou. Citit to kazdopadne neni.

:mrgreen: A kolik prani to vydrzi nevim, mam je asi 2 mesice. Ale nekde jsem cetl, ze ten efekt si to zachovava asi 5 let. Ale je to bez zaruky.
hnědka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Daft 3. 6. 2005 14:46

Nikdy bych nedokazal nosit jedny ponozky 5 dni, brr.
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Howard 3. 6. 2005 14:47

<OT>Teda ted jsem se podival na nove zpravy a hned pod timto dredem jsem mel "Co mám uvařit zítra k obědu?" :-) pekna kombinace dredů :-) </OT>
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hnědka 3. 6. 2005 17:06

Daft píše:Nikdy bych nedokazal nosit jedny ponozky 5 dni, brr.

Proč brr? :lol: :lol: :lol: Copak treba kalhoty si menis taky kazdy den? Tak proc ponozky? :mrgreen:
hnědka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod luk 3. 6. 2005 18:55

hnědka: Proč kalhoty? Srovnávej se srovnatelným, třeba takové slipy ... si nedokážu představit (kromě mimořádných situací), že bych si je vzal další den znovu (ponožky totéž).
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka