Váš styl

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zamis 4. 12. 2005 13:19

typickej ja: svetly kozeny boty s chlupatou usni, modry jeansy, tricko bez napisu v kremovych barvach, hneda kozena bunda s hladkou usni. kdyz ze vetsi zima tak jeste fialova bavlnena sala. jo a bily ponozky
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod andels 4. 12. 2005 15:52

nejradeji New Yorker dale Kenvelo a neco z C&A a u nas je jeden fajny obchodak tam lozim tez :) nejradeji mam rad trika s dluhym rukavem a sportovni trika dale sportovni gate nejaky jeansy, ktere se mi opravdu libi :)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 26. 12. 2005 20:26

Me jde hlavne to, aby to vypadalo... nicmene...

Jeans: Replay, tam neni co resit...
Boty: Lacoste nebo Vagabond

a zbytek... pekny obleceni dela D&G, ale spatne se u nas v Brne shani...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod gekoncik 29. 12. 2005 23:17

Mám rád sportovní věci. Jsou volné a dobře se mi nosí. Takže tričko mikina rychle. Klasika. Žádná extravagance nebo tak něco.

A značky? Co je značka? I neznačkové věci můžou být kvalitní. Jestli je tam napis za několik stovek nebo tam není je mi jedno. Buď mi to sedne a cítím se v tom dobře nebo to neberu :)
Ne-ne-ne
gekoncik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andy 29. 12. 2005 23:28

gekoncik píše:Mám rád sportovní věci. Jsou volné a dobře se mi nosí. Takže tričko mikina rychle. Klasika. Žádná extravagance nebo tak něco.

A značky? Co je značka? I neznačkové věci můžou být kvalitní. Jestli je tam napis za několik stovek nebo tam není je mi jedno. Buď mi to sedne a cítím se v tom dobře nebo to neberu :)t/quote]

Mám podobný názor.
Andy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Peshi 30. 12. 2005 19:13

rad mam volnejsi veci, nosim hlavne kosile, nekdy tricko ... rad nakupuju v H M, C A nebo Clockhausu ... ze sk8 znacek mam par veci od Quicksilveru nebo Horsefeathers ... nemam rad Kenvelo a posledni dobou ani New Yorker ..
Peshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Popi 31. 12. 2005 16:43

mousefromhouse píše:pekny obleceni dela D&G, ale spatne se u nas v Brne shani...

Kde kupujes veci od D&G (oficialne)?? Su taky z Brna a krome Peek&Cloppenburg o nicem nevim.. :roll: 8)

Jinak rifle: Diesel, Replay

Trika,mikiny: UC of Benetton, Diesel, GAS, Lacoste, Cottonfielld atd...

Shoes: Nike
Popi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 8. 1. 2006 20:42

ja sa rada obliekam sportovo, teda skoro vzdy len sportovo. Znacky mozem aj nemusim. Co sa tyka tenisiek, tak jedine znacka, konkretne adidas, mam s nimi dobre skusenosti.
Oblecenie moze byt rozne, ale zajdem do Kenvela, rifle Colins, topanky na zimu Salomon, Bata. Paci sa mi Rejoice, ale este vela takych veci nemam :-(
Spodne pradlo moze byt Belinda ... nejako to tu nik neuvadzal :-)))

Najdolezitejsie vsak je, aby som sa citila pohodlne, co je v sportovom obleceni, rifle, mikina, tricko.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod weirdo 8. 1. 2006 20:44

Anonymous píše:ja sa rada obliekam sportovo, teda skoro vzdy len sportovo. Znacky mozem aj nemusim. Co sa tyka tenisiek, tak jedine znacka, konkretne adidas, mam s nimi dobre skusenosti.
Oblecenie moze byt rozne, ale zajdem do Kenvela, rifle Colins, topanky na zimu Salomon, Bata. Paci sa mi Rejoice, ale este vela takych veci nemam :-(
Spodne pradlo moze byt Belinda ... nejako to tu nik neuvadzal :-)))

Najdolezitejsie vsak je, aby som sa citila pohodlne, co je v sportovom obleceni, rifle, mikina, tricko.

tak tento anonym som JA, ale odlogovalo ma to ...
it`s weird ...
weirdo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 9. 1. 2006 15:33

Ja mam styl 3Stripes....zacalo to botama a konci to tak, ze uz nechci jiny veci nez adidas (originals anebo kdyz se jinak neda, tak performance).
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xaero 9. 1. 2006 22:25

Mam rad sk8 styl ale stejne mam vse od VC :), jediny co mam znackovy jsou boty a bunda (boty-és, bunda-hannah) to je jediny do ceho kazdy rok ci rok a pul investuju ........ boty a pocitac :D :D
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod froggy 14. 1. 2006 01:19

na znacce mi nezalezi... celkem mi je jedno v čem jsem.. hlavně když se v tom cítím dobře a ne nějak upjatě.. prostě volnost...
Ideální jsou šusťákový kraťasy a nějaký triko..
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co je to? Žabička s rootovskými právy.
froggy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gree.n 14. 1. 2006 19:39

doma sa obliekam tak aby mi bolo pohodlne...uplne najvac nosim stare maskacove tricko z ktoreho uz niekolko krat mala byt handra; este teplaky...nexcem vyzerat nejako snobsky...ale "do spolocnosti" nosim najradsej znackove veci...
napr. ADIDAS (4ever), mustang, tom tailor,puma, roxy-quiksilver, vans, DC,zboznujem pekne adidas, vans, DC, boticky...neznasam kenvelo fuuj...ale THREE STRIPES ADIDAS mam uplne najradsej...a najlepse adidas originals
Naposledy upravil gree.n dne 14. 1. 2006 20:41, celkově upraveno 5
gree.n
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 14. 1. 2006 19:58

2gree.n : pripoj se do "naseho" fun clubu veci adidas originals...

tady :wink:
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Návštěvník 15. 1. 2006 15:52

Popi píše:
Kde kupujes veci od D&G (oficialne)?? Su taky z Brna a krome Peek&Cloppenburg o nicem nevim.. :roll: 8)

Jinak rifle: Diesel, Replay

Trika,mikiny: UC of Benetton, Diesel, GAS, Lacoste, Cottonfielld atd...

Shoes: Nike

http://www.neimannmarcus.com , tam si vyberes. BTW: na Peek & Cloppenburg kaslu, tam kdyz jsem se ptal, tak me poslali do damskyho oddeleni a navic tam meli asi jenom 2 kosile (damsky) za 17tisic/kus, z USA to mas za 10 litru max.
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka