Váš styl

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 5. 2005 16:31

iwigirl píše:Odmitam chodit v hadrech,ktery maj na polovine svy plochy velkyma pismenama napsanou znacku(Nike,Adidas).

No ja kdyz uz na necem mam naky cedulky tak je sundavam. Nejvic me stvou cedulky zevnitr na kalhotach nebo tricku. Casto to desne skrabe. Nemilosrdne to odstrihavam.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 27. 5. 2005 17:59

Fido+ píše:No ja kdyz uz na necem mam naky cedulky tak je sundavam. Nejvic me stvou cedulky zevnitr na kalhotach nebo tricku. Casto to desne skrabe. Nemilosrdne to odstrihavam.

cedulky jdou dolu hned po prineseni obleceni z obchodu..a je mi uplne sumak,ze uz nebude na prvni pohled videt,ze to tricko je znackovy a tudiz urcite hroooozne drahy..
jo,a jeste jedna poznamka:fakt me bavej slecny,ktery chodej v obleceni,kde ustrednim a take jedinym motivem celeho kousku je napis znacky(Terranova...)...S trickem,kde je na prsou napis Terranova,bych nesla ani s kosem...
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod TOMBY 27. 5. 2005 19:33

Nesnáším, když je na tričku nějaký velký stupidní nápis firem. Je to fakt hloupé. Není nad decentní označení a když tam není vůbec nic, je to nejlepší. A že ostatní nevidi, že je to třebas Nike? To je mi šuma fuk, já se cítím pohodlně.
Nejhorší jsou cedulky an trenkách. To dokáže pěkně naštvat, když ji neodstřihnu hned, jak dojdu domu.
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 5. 2005 23:56

No kdyz to tady zacinalo tak jsem si puvodne myslel ze terranova je nakej obchod se zemedelskou technikou. Holt me znacky neberou.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 28. 5. 2005 00:01

Fido+ píše:No kdyz to tady zacinalo tak jsem si puvodne myslel ze terranova je nakej obchod se zemedelskou technikou. Holt me znacky neberou.

me to zas prislo jak moda pro pankace odnekud z Vychodu,podle toho nazvu:-)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Fido+ 28. 5. 2005 00:28

Ten nazev je fakt divnej. Ovsem to se da rict asi o vsech novejch znackach.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Master74 30. 5. 2005 15:21

S-Tony píše:Má jedinou oblíbenou značku "V-style" (V jako Vietnam)
Nakupuji na tržištích do roku 1989 a jsem s nima spokojený. Mají velký výběr. Všechny modní styly. Dá se u nich nakoupit elegantní obelčení, sako, sportovní obečení a vůbec vše. Díky jejich široké nabidce různého vzhledu a střihu si vždy vyberu to co mi vyhovuje. Kvalita je výtečná. Jednu mikinu co jse u nich koupil mám už 10 let a vypadá pořád jako nová. Nakupuji u nich i obuv. Nejlepší je oblečení bez pošívek, nápisů a značek. Když člověk nemá přes celý hrudník napis ADIDAS tak si aspoň nepřipadá jako magor.
Největší výhoda je ta, že vietnamci kopírují poslední modní novinky a nabízejí je za pár stovek. Můžete nosit to co se nosí a kapsa se vám nevyprázdní.
V-style, vřele doporučuji......... :D=/quote]

To je sice pekny,ale jak ti obleceni znacky "V-Style" vydrzi?resp. kolik vyprani? :mrgreen:
U mne nezalezi na znacce,ale na vzhledu a kvalite,vetsinou tedy znacka :nenapadne
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 3. 6. 2005 21:33

Ja moc rad chodim ve vecech od buschmana
a chodim v tom co se mi libi nemam zadny sk8 "styl" a podobne a docela me irituje a musim se smat kdyz si vetsina lidi hraje na to ja jsem diskant,sk8at,technar atd to je opravdu hruza
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod ConPower 10. 6. 2005 17:02

Preferuji V-Style :mrgreen: . Prostě je mi jedno, jestli mám na sobě "značku" nebo nějaký levný ťamanský šunt. Hlavní je, aby se mi moje oblečení líbilo :wink: .
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ConPower 10. 6. 2005 17:03

Jo, ještě bych chtěl dodat, že i jeany za 4 stovky můžou vypadat líp než mnohé značkové kalhoty za několik tisíc.
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 10. 6. 2005 17:16

Mno to me zrovna jedno neni :D
ano muzou ale vydzri ponekud jinak :) ja si radsi koupit ty drahe :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod fales 10. 6. 2005 17:53

Mam uplnou uchylku na Nike :lol: takze nosim skoro vse jenom Nike. :roll:
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 10. 6. 2005 17:57

Master74 píše:To je sice pekny,ale jak ti obleceni znacky "V-Style" vydrzi?resp. kolik vyprani? :mrgreen:
U mne nezalezi na znacce,ale na vzhledu a kvalite,vetsinou tedy znacka :nenapadne-/quote]

Když nakupuješ u vietnamců patnáct let tak poznáš šunt od kvality. I větnamci mají zboží kvalitní a méně kvalitní, Já to poznám velice dobře a proto mi věci koupené u vietnamců vydrží 2 až 10 let.
8)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod ConPower 10. 6. 2005 18:07

2 S-Tony: Jak tak vidím, tak jsme asi jediní 8) .
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Goci 21. 6. 2005 11:05

Já se nejlíp cejtim ve volnějším oblečení ala skate (Adio, Vans, 32, QS), ale ne zase takový extrémy jako kalhoty s rozkrokem až na zem, spíš jenom takový pohodlný oblečení. V létě nosim rád košile, třeba přes tričko nebo jenom tak rozepnutou. Poslední dobou se mi ale začíná líbit ten styl ošoupanejch kalhot a sportovní oblečení. Nejradši bych tyhle 2 styly střídal, ale na to nejsou finance.
Goci

Předchozí stránkaDalší stránka