Oblečení Germany, Italy, Brazil, ...

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod adamek.jan 23. 5. 2005 17:36

Nesouhlasim s tim, ze modu (to co je jak pisete "in" & "out") urcuji firmy. Modu urcuji navrhari; ti navrhuji ucelne vzdy podle toho, jaka je cilova skupina. Neco je "in" pro podnikatele, jine je "in" pro delniky - oboje ale zaroven. Modu ovlivnuje napriklad i vira a spostaveni ve spolecnosti. Proto nesouhlasim stim ze by "napisy" byly "out".
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 2. 6. 2005 22:17

myslim, ze vse tady s prehledem porazi cesky BodyTunning
http://cosmoboy.cz/show.asp?id=180
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Driver 26. 10. 2005 23:05

Oblečení Italy, Germany, Brazil atd je podle mě dost trapný. Kdyby měl někdo třeba Czech, tak by to ještě šlo, ale takhle...

Většinou tyhle mikiny a trika vidím někde u stánku mončičáků a většinou to nosej nagelovaní diskanti společně s růžovejma brejličkama a zvonovejma kalhotama
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zamis 26. 10. 2005 23:13

hmmm, parkrat jsem tady slysel zaznit slovo "znacka", proste, ze neco je a neco neni znacka. zajimalo by me, podle ceho to urcujte??
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod none 29. 10. 2005 23:37

v posledni dobe tento druh obleceni vidam hlavne na nasich cernych bratrech..asi aby zmatli turisty z ciziny ci co :)..ona maticni vlastne byla taky plna talianu a brazilcu ze? :lol:
none

Odeslat příspěvekod M. 29. 10. 2005 23:42

No jednu dobu vsichni byli Brazilie a to bylo des...
Cim mene napisu to ma, tim lepe.

Moda neexistuje a ceny za "modu" jsou nehorazny.
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Driver 30. 10. 2005 00:27

zamis píše:hmmm, parkrat jsem tady slysel zaznit slovo "znacka", proste, ze neco je a neco neni znacka. zajimalo by me, podle ceho to urcujte??

No já to vidím asi tak, že značka je to, co se prodává v normálních obchodech, tzn. třeba adidas, nike, puma, reebok, diesel, kenvelo atd atd atd. A samozřejmě taky to, co prodává třeba C&A apod.

A "neznačka" je třeba adidos a podobný, co prodávaj stánkaři, přitom ta firma ani neexistuje, teda existuje, ale jen jako nažehlenej nápis..
Das Auto
Driver
Návštěvník

Předchozí stránka