Oblečení Germany, Italy, Brazil, ...

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 02:25

CO si myslíte o těchto mikách trikách atak, co mají na sobe napis nejaky cizi země?.. Me teda se to libilo jeden cas ale rychle jsem k tomu dostal takovou averzi, ze dneska se tomu musim smat a opravdu to nechapu :hm Taky mate nazor ze je to moc moc osklivy? :? 8)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adamek.jan 21. 5. 2005 20:29

Nejde o to co maji napsane, ale o to jaky maji design a jak jsou sladene s dalsi konfekci. Jestli se hodi k tomu kteremu typu cloveka a podobne. Je v tom moc faktoru. Nemuzes posuzovat obleceni pokud nevis pro koho je urceno; mam to z praxe.
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 21:48

a pro koho jsou tyto napidy urceny? leda tak pro fanousky kdyz jdou na fortbal a nechteji dres :)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adamek.jan 21. 5. 2005 21:52

V oblekani nejde o napisy, jde o design & styl!
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 21:54

ale me jde o ty napisy.. no nic spatne pochopeno..
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 21. 5. 2005 22:01

Zádadně nosím jen stylové věci bez nápisu a značek. Značka tam samozřejmě jsou, ale nejsou moc na očích. Dlouho jsem na nikom takové tričko neviděl, takže nevím.
Pokud tam nemá někdo napsané Kuba,China,Afganistan nebo Mumulend tak by to nemělo vadit.
V dnešní době spíš doporučuji tričko s nápisem "Made in EU" :D
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Daft 21. 5. 2005 22:04

adamek.jan má pravdu, nezáleží na tom, jestli je přes mikinu obrovský nápis Italy nebo někdo nosí zelenožluté triko Brasil, jde o to, co ho k tomu vede, jaký preferuje styl a samozřejmě co dál má na sobě. A i přesto mám radši trika s takovými nápisy, než ty hrůzy, co jsou poslední dobou vidět v Kenvelu (btw, považuje Kenvelo někdo za značku?) – záplata sem, záplata tam, tady nažehlovačka, tady kytička a dohromady slátanina na jednom kusu hadru.
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 22:43

Kenvelo ted dela sileny hadry.. jen dziny se daji pouzit, ale nechodim tam jsou to kramy na pytel..
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod qwentin 22. 5. 2005 10:48

Já co se týče toho kenvela tak už to není to co bylo, já už bych si tam nic nekoupil. Já pokud si chci něco koupit fakt pěkného na sebe tak můžu doporučit jeden obchůdek v přerově v palackého ulici, má tam celkem solidní výběr mikin a kalhot, doporučuju.
qwentin

Odeslat příspěvekod Koby 22. 5. 2005 11:34

Nelíbí se mi to. Ořijde mi to dost divný. Minulej rok letela Brazilie s Iatlií. Nechápu lidi, jak si to někdo může koupit. Já bych tak nikdy neučinil. Možná kdybych byl Ital, ale tohle mi příde fakt blbý. To je to samý jako když si dá na vesnici někdo na bidlo americkou vlajku. Se stydí za to, že je čech nebo co? Bud českou nebo žádnou. Jinak Kenvelo dřív bylo dobrý, jenomže v posledních 2 letech je to fakt strašný. Terranova to je to samá. Neni výrobku, na ktreym by neblo TRN 68 :D Mezi mé nejoblíbenější krámy patří CA, za dobrý peníz dobré obelčení..
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 22. 5. 2005 11:50

jj.. C&A, Tim Taylor, Time-Out, Puma, A3.. kde nakupujete vy?
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SDR 22. 5. 2005 13:06

Připadaj mi divný, já bych si to na sebe asi nevzal - vidim to dost často na kámošovi a přijde mi to... no prostě divný.

Jinak co se týče Kenvela tak já k němu mám kladnej vztah - je pravda že prodává plno věci, co se mi nelíbí, ale tak je to všude - musíte hledat, až najdete něco dobrýho.
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kenika(smazano) 22. 5. 2005 13:27

Ve svete je tato moda uz out. V Anglii to bylo in v roce 2002. K nam se to dostalo o rok a pul az dva pozdeji (vetsinou neprodane prebytky). Dnes je in etnicky styl a kombinace barev, ktere byste normalne nezkombinovali. Napisy si uz nedavejte. Doporucuju si obcas projit nejake weby zahranicnich firem (UK, Fra) a z nich poznate co je in. V Pze doporucuju Mango a Zara. Dle jejich kolekci poznate co je in obcas i u nas...
kenika(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod street 23. 5. 2005 00:25

Myslim, že to nevad. Teda aspoň já když vidim pěkně opálenou holku v džínovejch "tříčtvrťákách" a má k tomu žlutozelený tričko brazil, tak to fakt neni špatný, ale zase musim uznat, že na některejch klucích (takovejch těch fotbalovejch typech) mě už mikiny a trika Italia taky trochu otravujouí :D
street

Odeslat příspěvekod SDR 23. 5. 2005 16:26

kenika píše:Ve svete je tato moda uz out. V Anglii to bylo in v roce 2002. K nam se to dostalo o rok a pul az dva pozdeji (vetsinou neprodane prebytky). Dnes je in etnicky styl a kombinace barev, ktere byste normalne nezkombinovali. Napisy si uz nedavejte. Doporucuju si obcas projit nejake weby zahranicnich firem (UK, Fra) a z nich poznate co je in. V Pze doporucuju Mango a Zara. Dle jejich kolekci poznate co je in obcas i u nas...

Honem se tam kouknu, abych byl IN 8)
Ne vážně, myslim že je blbost řídit se diktátama firem co je IN a co je OUT.
SDR
Návštěvník

Další stránka