Gelování vlasů

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Loptoš 22. 10. 2005 21:03

ja vlasy negelujem lebo mam 3mm :mrgreen: cely rok, takze je to zbytocne a ked aj mam dlhsie tak gel urcite nie :shock:
1. Do problematiky vnikas spravne vtedy, ked jej zvonka - zvnutra porozumies skor, akoby si zacal so studiom.
2. Tvoje pokusy musia byt zopakovatelne, aby sa zakazdym rovnakym sposobom nepodarili.
3. Never v zazraky, opieraj sa o ne !
Loptoš
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 26. 10. 2005 11:00

Dřív jsem si je geloval, ale to jsem byl ještě malé pískle....
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andels 26. 10. 2005 12:00

ja se nikdy negeloval..jen si je namocim :)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 26. 10. 2005 12:05

No..ale to ti zase uschnou
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andels 26. 10. 2005 12:19

ja vim ja dycky rano bo je mam dluhe a rano mi vsude soji :D tak to namocim a ususim to potom vypadam jako clovek :)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 26. 10. 2005 12:26

Já taky, ale používam fén, protože já bych ty svoje vlasy sušil ručníkem asi 4 hod....
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Juris 27. 10. 2005 02:02

No to ja mam takovy ritual - trochu namocit, nagelovat a vytvorit neco, an co se da aspon trochu koukat (a ze to da nekdy zabrat)...
Jinak pouzivam gel s mokrym efektem, ke kteremu tady ma hodne lidi odpor, jenze me se to proste libi :-)
Juris

Odeslat příspěvekod Návštěvník 27. 10. 2005 07:36

Mě ten gel s mokrym efektem ani nevadí......pokud ho nemam na hlavě...
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 17. 11. 2005 17:58

Náhodou ten mokrej efekt vypadá cool...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sayonara 18. 1. 2006 01:01

hahaha :tleskani koukám že tady někdo až tak nechápe význam mokrého gelu...pro to že vlasy si nemusíš jen ulizat ale můžeš si na tý palici vytvořit co chceš!! :!: a to že ulízané vlasy nosí jenom"teploušciů bych radši na veřejnosti neříkal..jelikož bys mohl být takovým teplouškem jako já označen za pako tak že ti doporučuju abys radši pro příště držel hubu pro to že když je někdo gay tak si všichni automaticky představí 2 chlapy jak si je strkaj do zadku ale to je velice milná představa vzheledem k tomu že většina gayů anální sex nepraktikuje na rozdíl od heteráků kteří to mají naozaj v oblibě a zrovna tito to pak rádi vyčítají homosexuálům záleží totiž na samotném člověku jaký sex má rád a je jenom jeho věc s kým to dělá a prakticky se gayové liší jenom tím tím že jsou citovější a ve většině případů daleko psychicky vyspělejší než naprostá většina heterosexuálů stejného věku!!! toť vše a jenom ti přeju brzo dospět!! :wink:
sayonara

Odeslat příspěvekod Jirka xxx 13. 2. 2006 19:29

Může mi nějaký znalec poradit gel,který moc nelepí a jde snadno rozčesat?Díky.
Jirka xxx

Odeslat příspěvekod Zelik 13. 2. 2006 20:31

Negeluju si vlasy a nikdy jsem si je negeloval,vůbec se mi to nelíbí- naopak :wink:
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Deleted user 13. 2. 2006 20:53

Souhlasím. Má hříva má naštěstí optimální délku, takže gelu ani ničeho podobného není třeba. Pokud si vlasy ráno namočím, tak jedině teplou vodou - má to lepší účinek než studená voda.

Odeslat příspěvekod Zelik 13. 2. 2006 21:34

Majkl:Tak močit si ráno vlasy studenou vodou :D , to bych asi nepřežil, mě pak bolí hlava celej den=)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 2. 2006 10:21

Při mé délce vlasů ( cca 1 cm ) gelu a jiných sarapatiček netřeba.
Michal P
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka