Ja nemam rad gelovani cele hlavy; nekdo si na ni hodi kybl gelu a mysli si ze je boss. Gel by se mel pouzivat jen na detaily, takove to zaverecne doladeni ucesu. Pokud maji gelovane vlasy opravdu dobre vypadat, musi se to umet (nebavim se o tech, co maji vlasy strizene na 2 cm a geluji to).
Já gel nepoužívám. Ale používám tužící pěnu bez morkého efektu.
Umyju si hlavu, vyfoukám fénem, vytvaruju tužící pěnou (s vůní pro muže), nechám zachnout a pak to rozčešu.
Není vůbec poznat že jsem použil gel vlasy drží tvar.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
No jednoho nagelovanýho máme ve třídě, vypadá fakt jak teplouš když už patlat na sebe ty s***ky, tak maximálně při dlouhejch vlasech na ofinu, aby nepadala do očí...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
škebli si geluju asi od sedmé třídy docela se v tom i vyznám a myslím že já bych se už bez gelu a jiných přípravků na vlasy neobešel zavání to metrosexualitou, ale snad každej chce vypadat dobře ne
Vlasy si geluji taky už nějaký ten pátek a pochybuji, že se toho v nejbližsí době zbavím... Důchod však jednou ukáže pravdu Jinak za tím nevidím žádné předsudky. Tak jako ostatní označují lidi s nagelovanou hlavou za bůhvíjaké 4procentní menšiny, tak zase hodně lidí vidí za někým s dredama huliče. Já ale toho nazoru nejsem, at´si každý na hlavě nosí, co se mu líbí.
ja si palici geluji je když jdu na nějakou akci nebo tak.
jinak normálně nato nemám čas...
ale když už tak z toho co mám na hlavě udělá číro a vypada to doufám fpoho...jen mě sere ze nemám rovné vlasy - to by se gelovalooo
ja si vlasy geluju kazdy den hlavne do skoly - jinak vypadam jak...
ale kdyz uz si je gelovat tak poradnym znackovym gelem ktery vydrzi!!!ne nejakou Novou (nebo podobnym scheisem v pudle) za 25.-Kc ktera vydrzi jen 3 hodky a pak mam vlasy jak bych se prave probudil - nej jsou gely od 60kc napr:Wela - ty vydrzi do te doby nez se umyjou vodou
jj to je pravda... já neberu gely pod 100,- no vlastně beru ty za 99,-, ty vyrábí jak Wella tak i Studio - Line jsou to super značky, ale nejlepší stylingový přípravky podle mě má OSIS!!!
ne pyco .. si dam gel ne jako na hlavu pyco ... a pak jako pyco .. sednu do schadeee .. a pak ne jako fakt pyco pojedu jako drsne .. joo pyco ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !