Gelování vlasů

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod adamek.jan 16. 7. 2005 14:58

Ja nemam rad gelovani cele hlavy; nekdo si na ni hodi kybl gelu a mysli si ze je boss. Gel by se mel pouzivat jen na detaily, takove to zaverecne doladeni ucesu. Pokud maji gelovane vlasy opravdu dobre vypadat, musi se to umet (nebavim se o tech, co maji vlasy strizene na 2 cm a geluji to).
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 16. 7. 2005 15:13

Já gel nepoužívám. Ale používám tužící pěnu bez morkého efektu.
Umyju si hlavu, vyfoukám fénem, vytvaruju tužící pěnou (s vůní pro muže), nechám zachnout a pak to rozčešu.
Není vůbec poznat že jsem použil gel vlasy drží tvar.
;-)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod mickaelb 16. 7. 2005 16:11

S-Tony: Tak ano tohle je dobre, ale jednoduse, kdyz vidim nekoho s celou mokrou hlavou od gelu :-)
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 12. 9. 2005 13:49

Tak já zas vytáhnu nějaký starý téma :)

No jednoho nagelovanýho máme ve třídě, vypadá fakt jak teplouš :lol: když už patlat na sebe ty s***ky, tak maximálně při dlouhejch vlasech na ofinu, aby nepadala do očí...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Prochy 15. 9. 2005 10:27

S-Tony píše:Ano, začínám poslední dobou vypadat čím dál více jak Nicolas Cagel/quote]

Tak to ja uz jako N. Cage vypadam :( a to je mi teprve 23 a to to nechci videt za 10 let :cry:
Prochy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vratu 15. 9. 2005 16:14

škebli si geluju asi od sedmé třídy :) docela se v tom i vyznám a myslím že já bych se už bez gelu a jiných přípravků na vlasy neobešel :) zavání to metrosexualitou, ale snad každej chce vypadat dobře ne :)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Cyborg 15. 9. 2005 20:14

Vlasy si geluji taky už nějaký ten pátek a pochybuji, že se toho v nejbližsí době zbavím... Důchod však jednou ukáže pravdu :-) Jinak za tím nevidím žádné předsudky. Tak jako ostatní označují lidi s nagelovanou hlavou za bůhvíjaké 4procentní menšiny, tak zase hodně lidí vidí za někým s dredama huliče. Já ale toho nazoru nejsem, at´si každý na hlavě nosí, co se mu líbí.
Hasta la Vista, Baby...
Cyborg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Brt 20. 9. 2005 19:49

heh to je dobrý :) zrovna na vlasy používám gel kterej má efekt mokrejch vlasůů :)))
Brt

Odeslat příspěvekod mbing 20. 9. 2005 19:53

Používám Extra Hard. A potom to nejde rozčesat. :mrgreen:
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Cyborg 20. 9. 2005 21:51

Jo no, nejvic HardCore je ten od Taftu s tím největším číslem na stupnici. Už nevím jestli je to 5 nebo kolik...
Hasta la Vista, Baby...
Cyborg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kašpy 16. 10. 2005 12:48

ja si palici geluji je když jdu na nějakou akci nebo tak.
jinak normálně nato nemám čas...
ale když už tak z toho co mám na hlavě udělá číro a vypada to doufám fpoho...jen mě sere ze nemám rovné vlasy - to by se gelovalooo
Kašpy
Čtenář

Odeslat příspěvekod macman_mac 17. 10. 2005 18:48

ja si vlasy geluju kazdy den hlavne do skoly - jinak vypadam jak...
ale kdyz uz si je gelovat tak poradnym znackovym gelem ktery vydrzi!!!ne nejakou Novou (nebo podobnym scheisem v pudle) za 25.-Kc ktera vydrzi jen 3 hodky a pak mam vlasy jak bych se prave probudil - nej jsou gely od 60kc napr:Wela - ty vydrzi do te doby nez se umyjou vodou
macman_mac
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vratu 17. 10. 2005 19:00

jj to je pravda... já neberu gely pod 100,- no vlastně beru ty za 99,-, ty vyrábí jak Wella tak i Studio - Line ;) jsou to super značky, ale nejlepší stylingový přípravky podle mě má OSIS!!!

Obrázek
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 2Pix 17. 10. 2005 19:42

ne pyco .. si dam gel ne jako na hlavu pyco ... a pak jako pyco .. sednu do schadeee .. a pak ne jako fakt pyco pojedu jako drsne .. joo pyco ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 17. 10. 2005 20:32

Tak ja jsem mel nagelovanou hlavu jen jednou a to jsem vypadal jak dikobraz.. Jinak uz to mit nemusim..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka