Snurka na mobil - je to in nebo out?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Snurka 20. 5. 2005 12:31

Myslite si, ze je v mode a prakticke nosit mobil na krku na snurce? Prijde mi to jako prakticke, ale obcas pochybuju o tom, jestli s tim nevypadam jako uplny blbec.
Snurka

Odeslat příspěvekod hp 20. 5. 2005 22:16

No mne popravde kazdy s mobilem na krku jako blbec pripada...
hp

Odeslat příspěvekod S-Tony 20. 5. 2005 22:50

Šňurka byla někdy IN? :shock:
Já na telefonech nesnáším všechny ty doplňkové prkotiny, výměné kryty atd. Je to dobré možná pro puberťácké pipky, ale jinak to považuju za kýč.
Já osobně mám moderní telefón s elegantím vzhledem, zásadně používám kapsičku na opasek. Je malý a nenápadný. Nemám potřebu každému ukazovat že mám telefon a jak je krásně barevný a jak krásně zvoní........ Tohle vše podle mně svědčí o nedostatku soudnosti majitele.

:?
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Daft 20. 5. 2005 23:15

Vidíte, to zase já kapsičku za opasek, nedejbože kožené pouzdro, považuji za buranství z vesnice (obyvatelé prominou). Šňůrka může být v některých okamžicích praktická, a to i koukající z kalhot. Mnohem radši na krku však mám iPod Shuffle :) Také záleží, co má člověk na sobě, ne vše vypadá se vším dobře – největším kamenem úrazu však jsou stále ponožky, ty barevné kombinace občas trhají oči.
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 20. 5. 2005 23:21

Ale já tu kapsu na mobil nosím pod sakem! Je tak tenká, že není vidět.
Jinak, když nemám sako tak ho nacpu do kapsy a je po starostech.
Nejlíp se cítim, když okolí neví že mám nějaký mobil.
Prostě někam ho schovat a je klid...........
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Daft 20. 5. 2005 23:25

Tak šňůrka a sako dohromady nejdou stejně, jako kapsa a tepláky (což je poměrně oblíbená kombinace ;) ).
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TOMBY 20. 5. 2005 23:53

Mel jsem V 300 na snure. Ne an noseni na krku, ale vytahovala se dobre z kapsy a doma jsem tel povesil na vesak a hotovo. jednou jsem si s ni tocil a vzzuuuuum. Telefon letel a ja malem zezelenal. Od te dobry ji nemam. Taky na 6600 lol:-)))
Nehlede na to, ze je to pro zlodeje, ktery umi rychle behat, velke lakadlo.
Nosim tel. v kapse. Premyslel jsem nad pouzdrem an opasek, ale po prichodu do prace bych to musel stale predelavat a kupovat si nekolik se mi zda zbytecne.
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 02:23

NO jak kdo chce, ale nelibi se mi to. Jednak mi to pripomina, kdyz jsem nosil v prvni tride klice na krku a trasne mi busili do prsou a za druhy mi to prijde uz proste OUT a takovy levný.
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TOMBY 21. 5. 2005 12:46

@ tOplOaDer:
Ty klíče jsi nosil kvuli tomu, aby jsi o ně nepřišel až si budeš venku hrát ;-)
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 13:03

Asi jo nasteti si to nepamatuju moc, ale vím ze sem byl jeden z mnoha co to takhle nosili :) .. hned jak mi doslo jaka je to traparna, sundal jsem to a stejne mi bylo trapně :)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adams 21. 5. 2005 14:57

IMHO šňůrka na mobilu podstatně zvyšuje pravděpodobnost úspěšného zachycení padajícího mobilu :D
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mickaelb 21. 5. 2005 16:36

Pripada mi to jako TRAPAS a pro mne je to taky velmi neprakticke,kdyz je snurka dlouha tak se mobil porad klimba a mlati do me a kdyz je zase kratka,tak kdyz chci s mobilem neco udelat tak abych ho mel 10cm pred tvari a na takovou vzdalenos me oci neostri :wink: takze snurku zasadne nenosim a povazuji ji a toho co ji nosi za cloveka,ktery nejenze si mysli jak neni IN,ale taky se musi vsude chlubit s telefonem.
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fido+ 21. 5. 2005 16:42

Snurka je celkem prakticka vec. Ale asi jak kdy. Docela to prekazi kdyz se clovek pro neco sehne nebo kdyz napr. bezi. Naopak zvednuti hovoru a jeho ukonceni je naprosto super. Telefon je po ruce a po skonceni hovoru se jen pusti z ruky. Rozhodne to ale neni nejlepsi napad vecer, zvlast pri pruchodu misty zvyseneho vyskytu tmavsich spoluobcanu. V takovem pripade telefon hodne hluboko do kapsy a naopak do pohotovosti neco na obranu.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fales 21. 5. 2005 19:52

Fido+ píše:Snurka je celkem prakticka vec. Ale asi jak kdy. Docela to prekazi kdyz se clovek pro neco sehne nebo kdyz napr. bezi. Naopak zvednuti hovoru a jeho ukonceni je naprosto super. Telefon je po ruce a po skonceni hovoru se jen pusti z ruky. Rozhodne to ale neni nejlepsi napad vecer, zvlast pri pruchodu misty zvyseneho vyskytu tmavsich spoluobcanu. V takovem pripade telefon hodne hluboko do kapsy a naopak do pohotovosti neco na obranu.

Tim myslis cikany nebo cernochy? Ty tmavsi spoluobcany?
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 21:51

rekl bych ze spis to prvni :)
tOplOaDer
Nadšenec

Další stránka