Snurka na mobil - je to in nebo out?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Daft 21. 5. 2005 22:05

Snažte se nedobíhat od tématu šňůrek k otázce minorit.
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Luke 22. 5. 2005 00:41

snurka byla IN asi pred rokem nebou spis dvouma, ted je desne OUT ale furt se to prodava...
Luke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod M. 22. 5. 2005 20:00

Me to spis pripada jako desne neprakticky. Ale kdyz si nekdo na krk povesi 5510 nebo 6600??? :hm Takovy kravy!
Ale v kapse (u kalhot) se nosit taky neda. Nechapu, ze to tak nekdo nosi. I velky telefony! :shock:
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 22. 5. 2005 23:32

Taky sem videl par smartphounu dokonce S700i :).. to musí mit pekne omlaceny bricho :)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Driver 30. 5. 2005 15:00

Snurka na mobil je totalne out... Neprakticky, pri behu nepouzitelny. Nereknu nekde na plazi v plavkach kde nejsou kapsy - tak si to lidi vesej na krk. Ale jinak je to uplne na nic
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ivo M. 31. 5. 2005 22:15

Nikdy se mi šňůrka na krku příliš nelíbila. Snad jedině v případě, že měl daný jedinec telefon strčený v kapse od košile. Protože jsem ale jednu měl, vyřešil jsem to jednoduše. Šňůrku jsem si uvázal za poutko u džínů a telefon strčil do kapsy. Pak jsem se nemusel bát toho, že mi z kapsy vypadne (nosil jsem to většinou u kalhot s mělkými kapsami). Brzy mě však i odepínání telefonu při hovoru přestalo bavit a dneska už nosím telefon v tašce nebo kapse bez jakéhokoliv kosmetického doplňku.
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ivory 23. 6. 2005 19:53

No já osobně šňůrku na krk někdy rád použiju. Mně to nevadí a vyhovuje mi, že vím, že si nedřu display ;-)
VW New Beetle 1.9 TDi - CULT CAR
Mercedes-Benz C class 240 aut. - BEST CAR
Ivory
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 23. 6. 2005 23:05

snurka je OUT, stejne tak jako ti co dokazi tlachat pul hodiny o tom jak maji skvelej mobil, to fakt nechapu
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod djlooper 24. 6. 2005 09:01

Mám mobil, který se na šňůrku pověsit nedá, tak ho nosím ve sportovním pouzdru se suchým zipem za opaskem na ležato (jsem out?). Asi by mi vadilo to bimbání mobilu na šnůrce, takhle nic necítím ani když utíkám...
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 24. 6. 2005 12:16

Me to nevadi ja podle nalady nekdy ho tam dam nekdy ne :D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 24. 6. 2005 12:19

šňůrka na mobilu mi v zásadě nevadí.... pokud není na krku... i tam bych ji přežil.. ale někteří lidi tam tahají 3510 dokonce i 3310 nebo 3210 (bráchův kamarád) a to se fakt nedá.... ale ať si každý nosí co chce..
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod elit 2. 8. 2005 07:09

S-Tony píše:Šňurka byla někdy IN? :shock:
Já na telefonech nesnáším všechny ty doplňkové prkotiny, výměné kryty atd. Je to dobré možná pro puberťácké pipky, ale jinak to považuju za kýč.
Já osobně mám moderní telefón s elegantím vzhledem, zásadně používám kapsičku na opasek. Je malý a nenápadný. Nemám potřebu každému ukazovat že mám telefon a jak je krásně barevný a jak krásně zvoní........ Tohle vše podle mně svědčí o nedostatku soudnosti majitele.

:?c/quote]

Kapsicku na opasek? To nosi ti vesnicti balici, ne? :D
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod elit 2. 8. 2005 07:11

Daft píše:[i]Snažte se nedobíhat od tématu šňůrek k otázce minorit.i/i]

Jak za komancu. Je to diskuze nebo cenzura?
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod elit 2. 8. 2005 07:13

fales píše:
Fido+ píše:Snurka je celkem prakticka vec. Ale asi jak kdy. Docela to prekazi kdyz se clovek pro neco sehne nebo kdyz napr. bezi. Naopak zvednuti hovoru a jeho ukonceni je naprosto super. Telefon je po ruce a po skonceni hovoru se jen pusti z ruky. Rozhodne to ale neni nejlepsi napad vecer, zvlast pri pruchodu misty zvyseneho vyskytu tmavsich spoluobcanu. V takovem pripade telefon hodne hluboko do kapsy a naopak do pohotovosti neco na obranu.

No ona ani kapsicka na opasku telefonek moc neochrani? V tramvaji je treba ve stejnem nebezpeci jako hrebinek v kapse :lol:
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ewing 2. 8. 2005 09:16

nie je vam jedno co je IN a co OUT? ja ju nosievam cisto z praktickych dovodov tj. ak mam kratase (a tie nosim teraz casto) a vobec ma netrapi ci som IN alebo OUT. ja osobne mam v pazi co si o mne myslia druhi (v tomto smere urcite).
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka