Zdravím všechny.
Chtěl bych se vás zeptat, zda máte nějaké zkušenosti s kvalitními riflemi, které se v rozkroku neprošoupou za cca 3 měsíce při každodenním nošení.
Tyto džíny chci mít jako pracovní, to znamená aspoň 10 hodin denně na sobě oblečené.
Dříve jsem nosil obyčejné rifle od Vietnamců za cca pár stovek korun a s výdrží to nebylo až zas tak špatné ale v dnešní době jsem už z toho docela zoufalý.
Jakékoliv rifle, co jsem koupil, vydržely už jen cca 3 měsíce a museli se buďto zalátat nebo vyhodit do kontejneru.
Projížděl jsem různé diskuze s tím, že nejlepší dostupné značky u nás jsou LEVIS a Wrangler a že už něco tyto rifle vydrží. Konkrétně značka Wrangler cca 1 rok a LEVIS myslím 1-3 roky+-.
Sháněl jsem proto LEVISy ve světle modré barvě, ale protože v zimě je jiná kolekce a byly pouze tmavé, zakoupil jsem si džíny značky Wrangler. Mám je kupované z konce října 2014.
Dnes je 19.2.2015 a už jsou v rozkroku prošoupané tak, že skoro prosvítají. Takže výdrž cca 4 měsíce (o nic víc než ty Vietnamské) a stály přes 2000 Kč.
Takže se ptám: Existuje vůbec na českém trhu nějaká značka riflí z kvalitního denimu, která něco vydrží? Bavím se samozřejmě o každodenním nošení.
V dřívějších dobách (v devadesátých letech) jsme jako děcka nosily džíny každý den a vydržely snad několik let a dnes?... Někteří lidé to přisuzují větším stehnům, že se džíny prodřou, ale prý to není pravda. Kvalitní denim by měl něco vydržet.
Předem dík všem za rady a tipy...