Ahoj,
mám problém při holení. Je mi 16 no a už začínají růst a přijde mi to blbý prostě ty světlé chloupky mít dlouhé tak jsem se rozhodl s tím něco udělat. Vzal jsem si tátův holící strojek (nějakej Gillette, co má 2 břitvy) K tomu jsem si vzal novou hlavu, aby to prostě bylo moje a bylo to ostré. Normálně se napatlám pěnou, samozřejmě po nahřátí obličeje. Oholím se, zakápnu to vodou po holení a druhý den mě začne brutálně svědět brada a obě čelisti. Po pár dnech se objeví malinké bílé výstupky (něco jako akné, ale tohle muselo být po tom holení. Jinak na těchto místech akné nemám). Nevíte co dělám špatně ? Vypadá to, že je moje kůže asi podrážděná a nebo že bych si partie pod čelistmi a na čelistech oholil špatně, jakože proti směru růstu vousů? Prý některé pěny vysouší kůži. Možná jsem v něčem udělal chybu. Jo ještě bych zapomněl na opláchnutí studenou vodou na konci holení. Nebo si na to holení musí kůže zvyknout? Teda holení jiných a podle mě i citlivějších partií mi kdysi dělalo potíže, ale teď už mi to potíže nedělá a taky se mi objevily pupínky - pokožka si zvykla. Prosím o nějaké rady.
Předem dík Treeejvis