Wellness centrum Praha

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Jasminaa 19. 11. 2013 17:31

Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat na vaše tipy, kam zajít na dobrou masáž, případně nějakou tu kosmetiku, manikúrtu a pedikúru - prostě když si žena jednou za čas chce udělat trošku čas na sebe a odpočinout si :-) Vím, že takových center je asi dost, ale moje hlavní podmínka je, aby tam buďto přímo poskytovali hlídání pro děti, anebo aby se dalo zajistit někde v nejbližším okolí, protože bohužel babičky nemám, manžel je věčně v práci a tak moje ratolesti nemá kdo hlídat :-(
Jasminaa
Čtenář

Odeslat příspěvekod Mamulka.Adriana 22. 11. 2013 23:11

Ahojda, úplně tě chápu, taky někdy potřebuju vypnout :D na kosmetiku apod. mě teda moc neužije, ale masáže miluju :D chodím cvičit do fitka v galerii Harfa a tam dělají zároveň masáže :) jo a tu tvou kosmetiku možná taky :D
Mamulka.Adriana
Čtenář

Odeslat příspěvekod Jasminaa 23. 11. 2013 17:04

Díky, to vypadá dobře, co to je za centrum? A je tam k dispozici nějaké to hlídání, nevíš prosím? To je totiž pro mě dost podstatné :-)
Jasminaa
Čtenář

Odeslat příspěvekod Mamulka.Adriana 24. 11. 2013 18:19

No řekla bych, že přímo v tom fitku teda není, ale tipla bych si, že v Harfě určitě něco na hlídání snad bude, ne? J Jsou tam různé obchody pro děti, tak snad tam něco někde mají…. to teda přesně nevím, já mám na hlídání naštěstí babičky :-P
Mamulka.Adriana
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 25. 11. 2013 00:19

Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod myšpulín 25. 11. 2013 08:56

Je to reklama tahle diskuze těchto "dam".
Podívej se na http://www.sefkuchar.dama.cz/viewtopic. ... &t=1203360
Tam se pro změnu ptá ten druhý nick a reaguje ten první a vyleze z toho zase ta Harfa.
Všechno nové nicky, jinde nediskutující.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod trent 25. 11. 2013 12:02

Ach jo. A já na to naletěl. No co, stejně nejsem cílovka masáží v dětském koutku na hřbetě tyranosaura, ani si nenechám napatlat ksicht mraženým jogurtem.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod myšpulín 25. 11. 2013 13:18

Já zas nejsem cílovka, protože "Vysočany, Libeň to jsou pražský čtvrti, kdo sem večer zajde ten je synem smrti". :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod trent 25. 11. 2013 14:04

V tom případě by se ti velmi líbilo na Žižkově. :D
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod myšpulín 25. 11. 2013 14:47

Tak na Žižkově jsem bydlel 8 let, v Karlíně od 7 do 22 let a teď bydlím v Kladně. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod trent 25. 11. 2013 17:23

Tak když jsi prošel Žižkovem, tak to by sis mohl dopřát nějaký ten jogurtový wellness na Harfě. :-D
trent
NightWriter