Měla bych začíť nosit košile/halenky?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Prowaq 3. 7. 2013 18:33

Jsem sportovní tip a taky se tak oblékám - můj nejoblíbenější kus oblečení jsou džíny, tričko a mikina s kapucí. Můjmu příteli se taky líbi když si oblékám mikiny. Když se ale podívám kolem, registruji, že je tady něco jako košilková/halenková vlna. Obzvláště se začínají nosit košilky až ke krku. Myslíte, že bych měla začít nosit takovéto věcičky, nebo mám zůstat věrná osvědčenýmu stylu? Díky. ;-)
Prowaq
Čtenář

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 4. 7. 2013 08:02

Nos si, co chceš. Nechápu, proč se na to vůbec tady ptáš.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod trent 5. 7. 2013 13:00

Poté, co tu někdo chtěl reklamovat obuv proto, že se mu namočila, když v ní chodil pouhých pár hodin v dešti, myslel jsem, že něco takového se tu objeví jen jednou do roka. A teď je to tu už podruhé za jeden kvartál. Co přijde dal?
Nos si co chceš. Jestli to chceš nosit, prosim, jestli ne, proč se na to vůbec ptáš?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 7. 2013 15:19

Jojo, jde to do *****. Za chvílu se někteří ani sami nevyserou.
Ještě se tady k tomu registrovat...
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tukatkat 5. 7. 2013 20:59

I kdyby nosil clovek pytel od brambor.. co je komu do toho ;)
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod trent 5. 7. 2013 22:50

Někdo si na názoru ostatních zřejmě dost zakládá.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod brzdil987 10. 7. 2013 23:45

A pritel se na tebe vykasle kvuli holce v halence... tak to stridej :D
brzdil987
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 11. 7. 2013 02:41

Tukatkat píše:I kdyby nosil clovek pytel od brambor.. co je komu do toho ;)

Pochopil bych to u dress code v zamestnani. Jinak at je to ale kazdymu burt. :)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 11. 7. 2013 23:59

Prowaq píše:Jsem sportovní tip a taky se tak oblékám - můj nejoblíbenější kus oblečení jsou džíny, tričko a mikina s kapucí. Můjmu příteli se taky líbi když si oblékám mikiny. Když se ale podívám kolem, registruji, že je tady něco jako košilková/halenková vlna. Obzvláště se začínají nosit košilky až ke krku. Myslíte, že bych měla začít nosit takovéto věcičky, nebo mám zůstat věrná osvědčenýmu stylu? Díky. ;-)

Abychom to mohli opravdu posoudit, potřebujeme nějakou tvoji fotečku. Jestliže mikinou zahaluješ svoji krásu, je to škoda. Takže se nestyď a nějakou sem dej. Samozřejmě zůstaň oblečená v tričku a v džínách - je tu spousta úchylů, takže bys je jen dráždila. Někdo možná bude mít kecy, ale to je tady úplně normální. Takže se neboj a dej sem nějakou sérii... Nebo mi ji aspoň pošli přes soukromou zprávu.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník