Dobrý den, mám trochu delší vlasy a štve mě že mi furt padají do obličeje tak jsem si koupil gel TAFT LOOKS kde bylo napsaný že vlasy neslepuje a že můj ůčes vydrží 24h ale vlasy se mi přesto slepily a potom jak ztvrdli tak mi to moc příjemný nebylo, a jako by toho nebylo málo tak mi ůčes pořádně nedržel. Poradíte mi který přípravek je nejlepší?
Naposledy upravil petas.68 dne 26. 9. 2012 15:59, celkově upraveno 1
Co se týká třeba gelu na vlasy ... jde i o to, nedat tam toho tunu. Prostě lehce mezi prsty a rozetřít co nejvíc do vlasů.
A jak bylo naznačeno v předchozím příspěvku. Pokud vadí padání vlasů do obličeje - jiný účes, mechanické chránítko pohybu - gumička, řemínek, šátek, čelenka ...
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
rocksta.r píše:Dlouhé vlasy jsem nikdy neměl, protože chodím upraven a jsem gentleman.