Tetování/tetovanie/tattoo

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Tetovanie...
...mám (a ukážem ho v diskusii :P ) 5 %  26%  [ 5 ]
...nemám; ...páči sa mi; ...chcem 7 %  36%  [ 7 ]
...nemám; ...páči sa mi; ...nechcem 5 %  26%  [ 5 ]
...nemám; ...nepáči sa mi 2 %  10%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 19

Odeslat příspěvekod MgX 27. 3. 2011 17:51

teplice je to každého věc, ale toto je na mě opravdu příliš a zvlášť u ženy. Mohla by být sebekrásnější, ale s tímto na zádech by můj (případný) zájem opadl.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Kirkwood 27. 3. 2011 18:28

Tak to muselo pěkně bolet.. Ale kdybych na to měla, tak do toho jdu :-D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 27. 3. 2011 18:56

Mě se to taky nelíbí...vždycky si řeknu u všech tetování "co si ten člověk řekne za deset, dvacet let?" U malého třeba na noze problém nevidím, ale tohle je opravdu extrém. Na živo to bylo hezké, hlavně na plese když je vidět hořejší část, která vystupuje z šatů. Ale já bych si to nedal a své dceři-synovi bych to hodně vymlouval.
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod eRiper 27. 3. 2011 23:20

Kamarádka se před tebou takhle obnažuje jo? ;-)

Jinak tetování nemá a ani nechcu. Nějak nemám potřebu mít na sobě obrázek.
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod teplice 28. 3. 2011 12:25

Ne, tuhle fotku dala na facebook - tu bych opravdu vidět nechtěl, věř mi :D
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod Fido+ 2. 6. 2011 16:03

Me se to libi.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 2. 6. 2011 19:00

Nejlepší tetování jaké jsem kdy viděl bylo to přirození zpodobněné do tvaru draka.

Najdete to na google obrázky pod "dragon dick" :lol:
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod jarquo 29. 10. 2011 16:04

Vy by jste se nechali tetovat? Je mi jasny ze na tohle tema ma kazdej jinej nazor ale tohle neni spatna stranka [REKLAMA-odstraněna. MgX] daj se tam najit i pekny obrazky, ale ta bolest, no nevim,nevim :D
Naposledy upravil MgX dne 31. 10. 2011 19:12, celkově upraveno 2
Důvod: připojeno ke stávajícímu tématu
jarquo
Čtenář

Odeslat příspěvekod teplice 29. 10. 2011 17:22

reklama?
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod trent 29. 10. 2011 18:56

Když už tetování, tak nějaký orignál, které nemá každej druhej obejda(viz čínské křupavé kuře apod...)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Kirkwood 30. 10. 2011 18:46

Tohle téma je v sekci móda ;-)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod 4honza 31. 10. 2011 14:14

Jedině v tetovacím salónu Lisbeth Salander :D
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod hobitt 31. 10. 2011 16:45

Ona netetuje věci, kterými by se chlap chlubil :D
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kniter 31. 10. 2011 22:52

Zas to netreba prehanat
http://mbadman.aktuality.sk/clanok/1233 ... ni-magori/
http://revue.idnes.cz/rohata-upiri-zena ... avosti_zar
ja by som nechcel podstupit bolest ked nemusim.
A tiez sa do toho moze dostat infekcia hned po tetovani. Nedoporucujem u ziadnych poulicnych tetovacov ako byvaju v letovskach pri mori, ale len v studiu s licenciou.
Pokial je to nejaky kvet alebo tiger ako ma Breaker tak sa to da.
Rezat jazyk, srobovat rohy, tunel do ucha.
To je asi chyba pri prevtelovani. Ked trensvestitovi zostanu spomienky po byvalom zenskom zivote v muzskom tele. V prevtelovanie neverim a prevtelovanie zo zvierat uz vobec nie.
Alebo to sposobuju hormony?

Uz preveky ludia sa malovali vseliakou hlinou aby sa niecim vyznacovali, vo vselico verili.

Ked uz si nieco date, tak neutralne, aby potom neboli problemy, napr s partnerkou. Ono sa to odstranit uplne neda a zostane po to belsie miesto. Zalezi aj na sposobe tetovania a cim. Dlhodobo by som si nic nedal. Moj kolega nadava ze bol somar ked si to daval na ruku, hoci vtedy ked si to daval tak to hrozne chcel.

Keby toho stalking cata co som dal prvy odkaz u nas stretli vecer na ulici, tak by sa zlakli a polovica ludi by asi volala policiu, kedze ma aj chvost.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chameleon 11. 8. 2012 23:36

Tetování mám (viz avatar), mám ho na lopatce, aby se nechalo snadno skrýt např. kvůli práci. Je to originál, vytvořený kamarádkou na objednávku. Nelituji, že ho mám. Líbí se mi, ale rozšiřovat alespoň zatím nehodlám.
chameleon
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka