Tuneláři

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod voshi 26. 2. 2011 16:11

Ne do příliš velkýho extremu bych teda nezacházel, navíc už mi přijde, že toto je již ohavení vlastního těla.
Jak? Docela blbě, přečti si některý články kde jsou snima rozhovory, špatně si hledají práci, nebo spíš nemůžou žádnou najít, některý lidi dokonce zpětně i zmenšují tunely apod. aby to nebylo tak nápadné - neuvědomnění si včas následků, přjde mi to jako lehkomyslnost. Přijde mi toto už jako uchylka, nebo nemoc nebo jak to nazvat. Ale každýmu jak je libo. Podle mě pořád lepší varianta než si nastřelit tunel z důvodu "jo hey je to cool a vypadam hustě". Z tunelů se stal módní doplněk, něco bežnýho, asi tak jako z tetování a plno lidí nosí "laciný zmetky". Těžko si dokážu představit, že si 14letej puberťák půjde pro mikrodermál, že je to "huustý" :mrgreen:.
voshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 26. 2. 2011 19:58

Můj bratr měl dříve problémy se sháněním zaměstnání, a to má pouze dlouhé vlasy.. Já problém v zaměstnání nemám, a to mám v uších po třech až čtyřech naušnicích. A snad se mi podaří někdy zajít na piercing do jazyka :-P :D Tunel do ucha bych nechtěla, je to už extrém, ale líbí se mi to. Jeden kamarád si do tunelu strká cigáro :-D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod voshi 27. 2. 2011 09:26

Dlouhý vlasy - nebylo to ještě před převratem? Náušnice jsou běžný :) pro nezaměstannost to chce nosit něco trošku víc nápadnějšího, jako z fotky na předchozí straně.
voshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 27. 2. 2011 10:34

Je to cca 5let nazpět.
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 2. 2011 10:37

Jak mu to dali najevo, že ho nechců kvůli vlasom?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod voshi 27. 2. 2011 12:02

Tak to by mě taky zajmalo.
Mě si třeba taky šéf dobíral kvůli roztahováku v uchu, tak ho do práce nenosim abych neprovokoval i když si sám myslím, že moje zdraví to neohrozí. Jsem truhlář, mám taky dlouhý vlasy takže je mam pod mikinou nebo v drdolu když nejsem na montáži ale to chápu, to je kvůli bezpečnosti.
voshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 27. 2. 2011 14:49

Tak třeba také záleží v jaké oboru tu práci hledal. Jestli na dveří stálo heslo: "Kdo má dlouhý vlas, nesmí mezi nás.", tak je to jasné. Já mám také dlouhé vlasy a nikdy jsem s tímto problém neměl.
I když mi to přijde divné. Dnes má dlouhé vlasy kdekdo.
Na druhou stranu, kdybych hledal zaměstnance a přišel by mi tam tvor z minulé stránky, asi bych měl také problém ho přijmout. Přeci jen bych počítal s tím, že se bude dotyčný občas setkávat s klienty a asi by to asi nebyl zrovna reprezentativní jedinec.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Kirkwood 27. 2. 2011 15:50

Je vyučen automechanikem.. Teď si přesně nepamatuji, zda se jednalo o práci hlídače. Ale myslím, že i v jednom auto servisu zaměstnavateli vadily jeho vlasy. Teď nemá problém, dělá vedoucího u technických služeb.
Kirkwood
Přeborník

Předchozí stránka