Skateshop

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 10. 12. 2010 06:45

Skejťácké oblečení není totéž co nosí ty malý Tupaci, eminemové či fifty centi. Už někdo viděl stejťáka, co by nosil bílou šusťákovku a kolem krku rádoby zlatý znak dolaru? Nakonec stačí zadat do google heslo "skejťák" a "hiphoper" a kouknout na obrázky. Rozdíl tam je celkem zřetelný. Na skeťákovi nikde nic nevisí, nic se mu necoura po zemi...
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Player. 10. 12. 2010 10:36

Ja som nevidel ani hiphopera sa obliekat tak ako hovoris. Teda dufam, ze sa bavime o normalnych ludoch, nie ciganoch, fetakoch, detoch s IQ 50 a inej chamradi, tam by ten popis aj sedel.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 10. 12. 2010 10:49

No jo, tak v tu chvili muzem zmenit sve vypovedi na "Ka som nevidel hiphopera" a hotovo :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod mtmccox2 10. 12. 2010 11:04

Já si dycky myslel, že na skate má být oblečení sportovní, aby se nikde nic nezamotalo, nepřejelo, takže sportovní boty trenky a tričko ideálně, ne?
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod teplice 18. 12. 2010 19:13

+ kšiltovka (většinou s rovným kšiltem, takže to může navodit dojem hopera)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Předchozí stránka