Mikina s kapuci, otazka je ale jestli ZIP ano ci ne

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Tukatkat 6. 10. 2010 20:29

Jo mikinu si klidne svlecu, beztak me nikdo neuvidi a mam pod ni ostatni hadry, zejo :D

suk, nojo, obcas ji nenosim a beru si jenom bundu.. :-P
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod Jony 12. 10. 2010 18:36

Tukatkat píše:Jo mikinu si klidne svlecu, beztak me nikdo neuvidi a mam pod ni ostatni hadry, zejo :D

suk, nojo, obcas ji nenosim a beru si jenom bundu.. :-P

bunda je taky se zipem? :D
"Keď Ťa život omrzí, keď Ti už nič nejde,
sadni si na diaľnicu, ono Ťa to prejde."
Jony
Sherlock Nožička 2010

Odeslat příspěvekod Tukatkat 12. 10. 2010 18:38

Ano, bundu mam na zip :D (jak prekvapiva vec :-P)
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 13. 10. 2010 06:47

hustýý :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod MgX 13. 10. 2010 21:16

Tukatkat vzhledem k velkému zájmu diskutujících o toto zcela netradiční téma :D doporučuji natočit videoklip s názvem Kat, Zip a Mik ... s tím, že video bude zobrazovat Tebe, jak si svlékáš onu bundu na zip. Druhý díl bude následovat, tam si svlíkneš mikinu ...samo zase na zip :-)

Jen bych rád upozornil místní ďáblíky typu MarkaFX, hobitta atp. .. že uživatelka by i ve druhém svlékacím díle měla stále na sobě dostatek oblečení ... tudíž nejde o erotiku, nýbrž o téma svlékaní se zipem :mrgreen:
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Tukatkat 13. 10. 2010 21:23

To sama nezvladnu, by mi musel nekdo pomoct :D
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod suk 13. 10. 2010 21:59

.... :mrgreen:
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 13. 10. 2010 23:22

tak to je nuda..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod trent 14. 10. 2010 06:16

MgX: Téma svlékaní se zipem... to je jako sledování plavajících žen v bazénu. ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 14. 10. 2010 06:23

MgX píše:Tukatkat vzhledem k velkému zájmu diskutujících o toto zcela netradiční téma :D doporučuji natočit videoklip s názvem Kat, Zip a Mik ... s tím, že video bude zobrazovat Tebe, jak si svlékáš onu bundu na zip. Druhý díl bude následovat, tam si svlíkneš mikinu ...samo zase na zip :-)

Jen bych rád upozornil místní ďáblíky typu MarkaFX, hobitta atp. .. že uživatelka by i ve druhém svlékacím díle měla stále na sobě dostatek oblečení ... tudíž nejde o erotiku, nýbrž o téma svlékaní se zipem :mrgreen:

Proč já? Co já? Já nic, já muzikant :D
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 14. 10. 2010 21:20

Tukatkat píše:To sama nezvladnu, by mi musel nekdo pomoct :D

Tak řekni Markovi ať se nenudí :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod strny88 16. 11. 2010 11:52

Tak zásadně preferuji klokánka, ad se jedná o mikinu nebo bundu :-) Ono v mikině bez zipu se lépe spí u beden v chladném prostředí za rytmu tekna :D nic neprofukuje, držíte si teploučko pěkně na hrudi a co teprv když to završíte bundou bez zipu s pořádným hlubokým klokanem na prsou :-) ideální pro náruživé fajčaře trávy nebo kleptomany :D
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Předchozí stránka