Taky právě už nějakou dobu sháním boty. Doted jsem měl jakokdyby skejtácké Lakai, vzhledově hodně pěkné, ale jinak nahowno, podrážka hned prošoupaná a nehorázně se mi potí v nich nohy.
Tentokrát už sem se chtěl zaměřit tak napůl turistika/město, pokudmožno s membránou goretex at jsou v terénu aspon trochu voděodolné a do města pěkně dýchaly a nepotila se mi noha..
Vybral bych si z hodně botek, ale mám obrovskou nevýhodu, ale málokteré mají ve velikosti 13.. Hodně se mi líbily Salomony (odkazy se mi nechce dávat), po měsíčním shánění sem si z netu objednal jedny, ale musel sem vrátit bo mi byly malé.. Momentálně se mi zalíbily Asolo Crossfire
http://eshop.asolo.cz/nizke-trekove-boty-Crossfire/ takže na netu sháním co nejlevnější, už sem měl v jednom e-shopu objednané, ale po tydnu mi napsali že nakonec 13ky od výrobce nesehnali.. Psal sem do jiného shopu, ted mi odpověděli že v této velikosti nemají ani v jedné barvě, ještě zkusím jeden a pak přinejhorším objednám přímo u výrobce, jak sem dával odkaz, i když o něco dražší..