Pusti me na maturak?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 12. 1. 2010 08:22

No možná se to od amíků přebralo, ale každopádně to není záležitost jen posledních 20-ti let.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod -vasek- 12. 1. 2010 09:46

S-Tony píše:No já jen, že jsem o maturiťáku slýchal jen v USA filmech.

A máš maturitu? :D
-vasek-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 12. 1. 2010 11:55

No mám, ale v roce 1997 a koho znám, tak tehdy měl po maturitě prostě chlastací pařbu. Na ples by asi nikdo nešel.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod michee 12. 1. 2010 12:11

S-Tony: na gymplu, na který jsem chodila od r. 1994 byly vždy Maturitní plesy...a byly tak 5-6 měsíců před maturitou, takže zhruba listopad/prosinec a už tehdy to byla tradiční záležitost, teď je z toho vždy mega akce...a co vím od známých, tak maturitní plesy měli také, ale ne tak brzo jako my, spíš až tak leden/únor roku kdy maturovali.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 12. 1. 2010 12:13

Já jsem neměl s gymplem nic společného, tak to bude asi ono.
Ale na ples bych určitě nešel, stejně by se mnou žádná holka netančila. Na plese jsem se nikdy nedokázal bavit.
Na té naší chlastačce se holky opily a došlo na tanec líbání a osahávání. Takže spokojenost 8-)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 12. 1. 2010 13:50

S-Tony píše:No mám, ale v roce 1997 a koho znám, tak tehdy měl po maturitě prostě chlastací pařbu. Na ples by asi nikdo nešel.

Ale maturitak a pomaturitak (tak u nas rikame te chlastaci akci po maturite) jsou dve odlisne veci.
Ja mela jak maturitak, tak pomaturitak (v soukrome chatce)...
A naturitaku byli uplne vsichni (i kluci, kteri na plesy vubec nechodi).
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 12. 1. 2010 22:41

to je maturitní ples a maturitní večírek - dvě různý věci :-] rozdíl pro mě je v tom, že na první se zvou příbuzní a je společnej pro celej maturitní ročník, druhej je neoficiální a je jen pro třídu
co se riflí týče: dneska jsem nad tím v šalině přemejšlela, a proč si nepořídit oblek? budeš mít třeba státnice, svatbu, rozvod :mrgreen: , pohřeb, někdo tvůj známej bude mít svatbu...tohle je určitě věc, která se vyplatí
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod mtmccox2 13. 1. 2010 18:09

Tuhle jsem na jednom maturitním plese v pátek byl a žádné džíny jsem nepotkal. Zato kreatůry byly :D
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod kukin 13. 1. 2010 20:06

aquarkko píše:dneska jsem nad tím v šalině přemejšlela, a proč si nepořídit oblek? budeš mít třeba státnice, svatbu, rozvod :mrgreen: , pohřeb, někdo tvůj známej bude mít svatbu...tohle je určitě věc, která se vyplatí

A jeden oblek jako má vydržet cca 10 let na všechny tyto události jo? :-]

Nicméně není nad dobře padnoucí oblek, aneb "Suit Up!" A samozřejmě k tomu pochopitelně i boty.
Po nás potopa.

na doma: foobar2000 + Carat RUBY2 / NAD C545BEE + C352BEE + KEF iQ30 + Audio-Technica ATH-A900X
do práce: HRT microStreamer + Audio-Technica ATH-A500X
kukin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 13. 1. 2010 21:27

kukin: proc by nevydrzel? ja nosim oblek starsi jak ja :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod -vasek- 13. 1. 2010 21:56

suk píše:kukin: proc by nevydrzel? ja nosim oblek starsi jak ja :D

wow! Já myslel že jsem sám.. :D
-vasek-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 13. 1. 2010 23:17

-vasek-: proc by? :) Kvuli tem par maturakum, maturitam a podobnejm vecem si prece nebudu kupovat za osmicku novej oblek ne? ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 14. 1. 2010 10:48

máš po dědovi? děda nebyl pupkáč? :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod michee 14. 1. 2010 11:26

suk: za osmičku? jsou i levnější...:) ale pokud stačí na pár akcí ročně starší oblek, tak je zcela zbytečné cokoliv kupovat
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 14. 1. 2010 14:05

Já měl na svůj maturák zcela nový oblek. Od té doby jsem ho na sobě měl cca 3x. Když jsem byl na cizim maturáku, tak jsem měl jen sako, košili, společenský boty a manžestráky... a byl jsem pomalu lépe oblečen, než někteří maturanti.
Starý oblek jsem měl před tím...do tanečních. To jsem byl uplnej švihák lázeňský.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Předchozí stránkaDalší stránka