Jakou barvu košile?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Player. 22. 9. 2009 21:02

no neviem, toto je skor kus od kusu, ale sanca ze ti pekna mlada vskusne oblecena predavacka poradi je urcite vacsia ako v opacnom pripade
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jack111 23. 9. 2009 09:52

Ono jak kde. V obchodě s veškerým oblečením, kde mají náhodou i pět košil se rady může domáhat pouze naivní člověk. Čím užší specializace, tím líp.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod michee 23. 9. 2009 11:38

Zajdi do krámu s košilema, tam ti poradí jakou barvu k danýmu obleku. Ale bílou košilí nic nezkazíš. Ovšem popravdě už jsem dlouho nikoho neviděla v bílé košili. Jinak můj přítel má dobrou zkušenost s obchody Friends & Rebels a AMJ, mají super výběr a pokud mají dobrou prodavačku, tak i poradí.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Player. 23. 9. 2009 18:29

no praveze biela nie je velmi vhodna, teda pokial nejdes na pohreb alebo si casnik
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kukin 23. 9. 2009 19:51

Nejlepší světlé (bílá hodně bledě modrá), případně hodně bledý vzor (kostka, proužek). Ideální v nežehlivé úpravě. Pokud jsi štíhlé postavy, tak je často problém sehnat slušnou slim-fit. Prodavačkám v obchodech moc nevěřím, ty se často jen snaží prodat, a člověk pak vypadá jak papoušek...
Po nás potopa.

na doma: foobar2000 + Carat RUBY2 / NAD C545BEE + C352BEE + KEF iQ30 + Audio-Technica ATH-A900X
do práce: HRT microStreamer + Audio-Technica ATH-A500X
kukin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MgX 23. 9. 2009 20:52

Player. píše:no praveze biela nie je velmi vhodna, teda pokial nejdes na pohreb alebo si casnik

:oboze čtu správně, že bílá není velmi vhodná? Pak si neodpustím štiplavou poznámku ... odborník promluvil :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Player. 24. 9. 2009 10:23

MgX, viem, ze mas so mnou daky nevysvetlitelny problem, ale zamysli sa kolko ludi si v poslednej dobe videl v cisto bielej koseli (ziadne pasiky, kocky, pruzky ci iny vzor) okrem pohrebu a okrem povolani kde sa biela kosela vyzaduje ako sucast pracovneho odevu. Samozrejme myslim v kombinacii s oblekom.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod oco1 24. 9. 2009 11:44

bílá košile je tak pro lidi bez vlastního názoru... tu jsem nosil, když mě ještě oblíkala maminka :D hodí se opravdu asi jen na ten pohřeb, souhlas s Player.
S7 edge
oco1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 24. 9. 2009 19:25

No nakonec mi byla v OP Prostějov jednoznačně doporučena barva "Champaigne", tak jsem jí tam vzal a jo, přijde mi, že se hodí... Všechny světle modrý který jsem viděl vypadaly jak policejní :)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 28. 9. 2009 00:16

Player. píše:MgX, viem, ze mas so mnou daky nevysvetlitelny problem, ale zamysli sa kolko ludi si v poslednej dobe videl v cisto bielej koseli (ziadne pasiky, kocky, pruzky ci iny vzor) okrem pohrebu a okrem povolani kde sa biela kosela vyzaduje ako sucast pracovneho odevu. Samozrejme myslim v kombinacii s oblekom.

No, když to vezmu kolem a kolem - napadá mě, jestli se mnou nemáš nějaký nevysvětlitelný problém Ty :-) ;-)

Chápu, že mezi mladými není bílá košile vnímána jakožto věc v moderní barvě. Ovšem - taneční jsou činnost do jisté míry konzervativní, a proto si dovolím tvrdit, že bílou se nic nedá pokazit ... a to nejen v tanečních. Tudíž je klidně možné zvolit cokoliv ...ale bílá je „bezprůserová“ :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod aquarkko 21. 11. 2009 16:24

modrou a růžovou ne...taky se mi nejvíc líbí bílá
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Předchozí stránka