Verbální diskriminace hubených

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Jack111 21. 5. 2009 16:17

Pokud nestály na váze, je to jen tvůj subjektivní dojem, který může být ovlivněn celou řadou faktorů. Dále pak je důležité to „cca.“ To může být docela velký rozptyl, třeba i 10kg (jedna váží 51 druhá 61 a tvrdit, že váží zhruba 56).
Ale spíše bych vsadil na lenost větší nebo sport menší, nejlépe oboje.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 21. 5. 2009 18:32

kirk: tak lzou mi obe, a ne jen o vaze. o tom si iluze nedelam. jsou to prece zensky

jack:tak s tou lenosti a sportem to sedi, ale stejne mi to prijde divny. no hned zitra si tu jednu zvazim a po vikendu tu druhou a budu vedet. zas kdyz to srovnam se sebou, ja mam nejakych 176/75 to je o nejakych patnact az dvacet kilo vic, coz neni tak moc, a to jsem "jina" postavicka.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod MarkFX 21. 5. 2009 21:56

někdo může mít větší, těžší kosti, svaly taky váží jinak než tuk... Spíš prostě kecají... :hm
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod mbing 22. 5. 2009 04:21

Přesně jak řekl MarkFX.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michee 22. 5. 2009 09:57

MarkFX píše:někdo může mít větší, těžší kosti, svaly taky váží jinak než tuk...

Marku, něco na to je.....já ačkoliv jsem řadu let vypadala, jako bych právě vylezla z koncentráku, tak jsem vážila hrozně moc a to jsem neměla žádný sval, jen to nejnutnější :mrgreen: abych držela pohromadě :D
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 5. 2009 10:34

Sice blbý příklad, ale to samé u psů.. Vemte si třeba takového Rotvajlera, nebo nějaké bojové plemeno.. Postavou nejsou moc velcí, ale mají těžké kosti, takže váží dobrých 40, padesát kg.. :potichu
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod includes 22. 5. 2009 13:37

Já bych řekl, že tenkrát ten rotvajler, jak na mě skákal, měl asi více :D
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod chameleon 22. 5. 2009 15:09

Já zas vážím poměrně málo (pod 50), ale faldíky by se našly. Holt budu muset začít svičit...
chameleon
Nadšenec

Předchozí stránka