Ideál krásy (?)

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod tomas2211 5. 10. 2009 20:55

Cristinne píše:Kde se kruci, vy kluci s tímhle názorem, touláte? :hm
Jeden má spíš opačné pocity, když se koukne kolem sebe... :-l

no..ehm..většinou ve škole..a u počítače..
tomas2211
Čtenář

Odeslat příspěvekod suk 5. 10. 2009 21:03

cris: ono takovejch lidi je vic... jenze takovejch zenskejch je malo... vymasteny dyliny (jak se to pise? vyjmenovany slova si uz nepamatuju) liny jak prase s potrebou rozmazlovani sou vsude, ony inteligentni difky o kterych se tu pise se shanej tezce...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 5. 10. 2009 21:08

suk: tak tragicky bych to neviděl. Navíc taková ta ideální dífka jak píšeš snad ani neexistuje...Vždycky tam něco je(což se zpravidla pozná o něco později). Když je toho málo, vydrží to, když je toho hodně, nevydrží to....
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Cristinne 5. 10. 2009 21:12

tomas2211 : nekecej, tam jsem ted taky a ať koukám, jak koukám... nic nevidim :-l

suk: dívky blížící se tomu ideálu jsou a narozdíl od těch slepic jsou povětšinou i volný (ke své vlastní nespokojenosti)

trent: tak, na každým je něco viď, záleží na tom, jaký nedostatky jsi schopen přijmout ;-)
Ona nebo já - já nebo ona - já nebo já - ona nebo ona... Kdo vlastně?
Cristinne
Miss nohy 2010

Odeslat příspěvekod tomas2211 5. 10. 2009 21:18

cristine: na jaký si škole?
tomas2211
Čtenář

Odeslat příspěvekod Jack111 5. 10. 2009 21:18

suk píše:vymasteny dyliny (jak se to pise? vyjmenovany slova si uz nepamatuju)...sou vsude, ony inteligentni difky o kterych se tu pise se shanej tezce...

A nebo ty inteligentní nestojí o blbce :D
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 5. 10. 2009 21:21

trent: nepotrebuju idealni difku (ani divku :D ), ale neco, co si po parkilometrovy prochazce bude akorat stezovat a pak uz se mnou nikam nepujde, kdyz se bude bat aby nemela nejvetsi bagl, tricko spatny barvy a blbej uces na rockovej koncert... no sorry, ale to je spis k zaskrceni :D

ja jsem ochotnej tolerovat hodne (v jednu chvili jsem si rikal, ze i to nahore neni nic strasnyho, jsem docela rad, ze me to preslo... )... ale jsou veci, ktery nebudu nikdy... a v podstate - kdyz by mi holka rekla, at si neco oholim (at uz hubu nebo to misto p5ppp (priblizne pet palcu pod pupikem :D )), tak by asi rychle sla :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod 4honza 5. 10. 2009 21:24

Weslo píše:ideální žena je chytrá,skromná a je s ní legrace

Takovou znám :)

Obrázek
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod Cristinne 5. 10. 2009 21:30

nějaká příbuzná, Honzíku? Nebo máš tohle sluníčko doma ty sám :lol:

tomas2211: proč? že ještě sedím ve studovně? :mrgreen:
Cristinne
Miss nohy 2010

Odeslat příspěvekod tomas2211 5. 10. 2009 21:36

Cristinne píše:tomas2211: proč? že ještě sedím ve studovně? :mrgreen:

jen tak
tomas2211
Čtenář

Odeslat příspěvekod 4honza 5. 10. 2009 21:40

Cristinne píše:Nebo máš tohle sluníčko doma ty sám :lol:

Těsně vedle, tohle je moje účetní.

Já po ní šílím, ale ona mne nechce :'(
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod Cristinne 5. 10. 2009 21:40

tom: tak v tom případě v Brně, chceš i obor nebo ti stačí město? :-D

honza: chudáčku
Cristinne
Miss nohy 2010

Odeslat příspěvekod tomas2211 5. 10. 2009 21:51

cristinne: město stačí, jen mě zajmalo kde a co studujou/pracujou lidi na super foru

honza: také tě lituji, ale život jde dál...
tomas2211
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 5. 10. 2009 22:12

suk: no zřejmě si vybíráš spatný typ dívek. Já třeba na takovou ještě nenarazil a ani mi to moc nevadí. Co tak nějak pozoruji lidi kolem sebe a nakonec i sebe samého...lidé si vybírají protejšky podle nějakého modelu a mnohdy ti partneři jsou si podobní. podobné typy. Proto mám i štěstí, že po mě ještě nikdo nechtěl abych se oholil(kdekoliv).
Cris: v podstate viz to jsem psal sukovi
honza: najdeš si jinou a pokud je má teorie pravdivá, tak i podobnou, né-li lepší.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod suk 5. 10. 2009 22:16

trent: vybiram spatny typ divek... to zni tak pekne, ale dle ceho teda vybirat? :D Holt pokud to nezkusim, tak nezjistim jaka je (a zatim jsem nenasel zadnej vztah mezi velikosti prsou a kompatibilite) ;)

a jestli moje partnerka mi ma bejt podobna, tak se holt musim smirit s dozivotni samotou, neco takovyho existovat asi nemuze :(
----
suk
Sherlock Noha 2010

Předchozí stránkaDalší stránka