Ideál krásy (?)

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:07

treba v necem takovym je holka pomerne neodolatelna

Obrázek
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 20:09

Každý je svým způsobem krásný, ale neznamená to, že na každém musí oblečení (oblečky) vypadat dobře..

Bez tý růžový, by se mi to líbilo :-D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:16

neni problem, koupim ti cernou variantu. nejak to preziju. prave oblecky ale podle me umi skryt nejaky ty nedokonalosti. tak nejak rafinovanym zpusobem odvedou pozornost, ale pritazlivosti to neubere. a je jedno jestli je to kosilka, puncosky, korzet nebo latex
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 20:20

Dneska jsem jeden dostala :-) :-[ jde o to vybrat k dané postavě ten správný (pokud vybírá žena, ale někdy to dokáže odhadnou i partner) a šou může začít :-D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:27

no tak ukaz. at se muzem trochu pokochat.

jinak pradlo a takovy veci kupuju holkam uz od stredni. ze zacatku byla trosku trema, ale pak jsem zjistil, ze ty prodavacky tam byvaji neuveritelne mili. ted jsem ale trosku zlenivel a tak objednavam z netu. mam oblibenej obchod www.astratex.cz odkud mi tak dvakrat do tydne prijde mail co maji hezkyho

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 20:37

zamis: tak z tohoto obchodu ten obleček je, ale nikde jsem ho tam nenašla :-(
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:42

no to je ovsem chyba. musis hledat lepe. nebo jinak a lepe, chci videt minimalne fotku jak to vypada na tobe

jo a pro milovniky neceho netradycniho je tenhle obchudek. upozornuju, ze tam nekde muze byt treba videt bradavka nebo neco, takze mladeznici, zadny klikani. ale nektery kousky opravdu stoji za to http://www.highglossdolls.com/shop/inde ... HARDT.html

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:50

Kirkwood píše:zamis: tak z tohoto obchodu ten obleček je, ale nikde jsem ho tam nenašla :-(

naposledy jsem tam objednaval toto http://www.astratex.cz/luxusni-satenova ... ni-kosilky uz aby byly horky letni vecery

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 21:00

zamis: to je luxusní košilka :-)) Tamta je od výrobce BeautyNight a na sobě to ukážu pouze přítelovi. Takovéhle obrázky po netu šířit nehodlám..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 21:07

no ty ses teda dobra. nas tady navnadis, ale do konce to nedotahnes

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 3. 2009 21:08

Týýýjóóóó, ta košilka je fakt pěkná!
Kirkwood: chápu, naprosto ;), já taky nešířím na netu své fotky v sexy trenclích :-))
anonymni

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 21:14

taky se mi libi. ale to co je pod ni je lepsi

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 21:19

jak nás, snad jen Tebe :-D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 21:20

myslim ze nejsem sam

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 3. 2009 22:13

není :potichu:

Ale já jsem slušňák, takže to neřeknu! :D
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka