Ideál krásy (?)

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Cristinne 24. 2. 2009 11:47

Otázka je jednoduchá - co je pro vás ideálem krásy? Či jinak - jaká žena/ jaký muž je pro vás a podle vás krásný nebo ideální? :?:
Ona nebo já - já nebo ona - já nebo já - ona nebo ona... Kdo vlastně?
Cristinne
Miss nohy 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 2. 2009 12:23

Věstonická venuše, správná ženská krev a mlíko... Né ty vychrtliny co se hned zlomí když poplácám po zadku...

Dejte hlasování, jestli se třeba už doba změnila a více se chlapům líbí normální plnoštíhlé ženy než ty 40tikilové modelky...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Olimant 24. 2. 2009 12:28

Davam vedet, ze me se vice libi krasne plnostihle zeny. Proste kus baby, ktera je za co vzit 8-) Jeste se me taky nelibi, kdyz uz nejsou hubeny, ale sou moc svalnaty (nemusi byt kulturistky) takovou holku kdyz si totiz pritulis, tak to je jak kamen... :-D

Prikladem idealni zeny je moje pritelkyne :love:
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Breaker 24. 2. 2009 12:52

Páčia sa mi štíhle dievčatá s dlhými tmavými vlasmi a s hlbokými očami, no musia mať normálne ženské krivky, t.j. širšie boky, "pekný" zadok a prsia "tak akurát". :-D Takisto sa mi páčia dlhé nohy, no nemala by byť vyššia ako ja, z toho mám strach. :D Nepáčia sa mi všetky extrémy typu vešiakov na predvádzacích mólach, umelých "hérečiek", kulturistiek, emancipovaných skorochlapov a ani moletiek, ktoré sa za to, čo sú, hanbia a snažia sa svojmu okoliu priliehavým oblečením niečo "nalhat", no vyzerá to tak akurát trápne. :)
#ledžendery
Breaker
DJ Nočního klubu

Odeslat příspěvekod 4honza 24. 2. 2009 13:49

Me se zda, ze nejvetsi omyl hledani idealu krasy je, ze existuje jeden typ zeny, ktery je ideal a ktery maji ostatni nasledovat. To je asi "vhodne" pro modni casopisy, reklamni prumysl, a spoustu firem, ktere dodaji prikraslovace pro nasledovace tohoto idealu, aby i oni se mohli priblizit "jedineho idealu krasy".

Za ideal krasy nepovazuju neco, co je extremni z jedne strany nebo druhe, tj. anorekticke nebo asimetricke (asi metr vysoka, asi metr siroka...) zeny, a tedy ani "telegrafni sloupy" nebo liliputany. Dale za nej tezko muzu tezko povazovat neco, co vypada vice umele nez umela hmota, krasa je v prirozenosti, i kdyz neni na skodu zduraznit nejaky detail, ale opet se to nesmi prehanet. Takze nevnimam jen jeden ideal, ale jsou spolecne znaky tech idealu, napriklad symetrie, vyvazenost (treba telesne proporce), ladne ci oblejsi krivky.

Dalsi vec je, ze ten obraz neni jen staticky, ale je to i o posuzovani souladu s mimikou, pohybem, gestikulaci, hlasem atd.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod Kirkwood 24. 2. 2009 14:53

Pro mně je důležité, co ten muž má v sobě. Vzhled je u mně až na druhém místě. Líbí se mi dlouhovlasí a hnědoocí muži. A postavou nesmí připomínat "telegrafní sloup" :mrgreen:

Já už ideálního muže našla a splňuje všechny mé požadavky ;-)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 24. 2. 2009 19:32

Nemám ideál krásy. Vše je individuální. Nedá se říct tak ani tak. V každém případě, když se muž probudí vedle odlíčené ženy, která má rozházené vlasy a přitom si řekne - ta je krásná, tak má svůj ideál :-)

Nelíbí se mně Barbie, vychrtliny, superobézní, umělotiny atp.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod lu.kas 24. 2. 2009 21:51

Ideál krásy? Nevedu... Stane se, že si o holce kterou uvidím řeknu, že je fakt krásná. Ale o žádný, kterou bych považoval za ideál nevím.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Breaker 24. 2. 2009 22:40

A čo, Cristinne, tvoj ideál? 8-)
#ledžendery
Breaker
DJ Nočního klubu

Odeslat příspěvekod Cristinne 24. 2. 2009 23:04

Předně musím říct, že mě vaše názory nesmírně potěšily a možná do určité míry překvapily ;-)
Jinak - nejde mi jen o typ postavy, ale obecně, co vás třeba zaujme, včetně povahových vlastností apod... ;-)

Já a můj ideál? No, já už se nějakých "ideálů" vzdala. Mívala jsem dřív vždycky nějakou představu a nakonec jsem "skončila úplně vedle" :lol: Samozřejmě, když potkám kluka, napadně mě "jo, je hezkej/no tohle zrovna není ono/ten je zvláštní etc."... ale je rozdíll jestli koukám jen na vzhled a styl - když to tak hloupě řeknu - nebo mám zájem toho dotyčného poznat a "nakouknu trochu hlouběji do duše"... Jinak, hodně si všímám očí, rukou, detailů... no a jak to vypadá celkově ^^
POvahový vlastnosti si nechám na příště, pač v tom mám trochu bordel :lol:
Ona nebo já - já nebo ona - já nebo já - ona nebo ona... Kdo vlastně?
Cristinne
Miss nohy 2010

Odeslat příspěvekod MgX 24. 2. 2009 23:09

Cristinne potěšily? No tak on tady taky leckdo pěkně lhal :D

;-) :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Breaker 24. 2. 2009 23:16

MgX: Kto? :shock: Menuj. :D
#ledžendery
Breaker
DJ Nočního klubu

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 2. 2009 23:17

Cristinne píše:Jinak, hodně si všímám očí, rukou, detailů...

Jooo, to víc holek kouká chlapům na ruky... O:-) zajímavé... :hm

to bych mohl bodovat :-]
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Breaker 24. 2. 2009 23:23

Keď sa povie na ruky, myslí sa na dlane alebo ako celok? Lebo to by som mohol bodovať len v tom druhom asi. :-D
#ledžendery
Breaker
DJ Nočního klubu

Odeslat příspěvekod MgX 24. 2. 2009 23:25

Dívají se, jestli si nekoušete nehty, či za tam nemáte špínu :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Další stránka