Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Měli jsme se ženou normální sexuální život, bohužel zdravotní situace nas donutila na více než roční pauzu. Kdo si nezažil asi nepochopí. Ke konci už jsem si byl protivnej i sám sobě. O opuštětí jsem nikdy neuvažoval a neuděl bych to ani kdyby se to už nedostalo do normálních kolejí, ale náhražku bych si asi časem našel
Ono je to podobné jako jiné kolapsy partnerství. Nemoc, úraz, nezaměstnanost. Dopředu je to vždy jen odhad a mlácení prázdné slámy. Jednou jsem to zažil cca rok kvůlivá potížím et chir. zásahům u partnerky. Spíš nás to stmelilo i když po zhruba dvou měsících byla krize. Bylo potřeba se o tom začít bavit i přerovnat žebříčky hodnot. Krom toho se to tolerancí obou dá řešit i jinak. Nemyslím jinde a s jiným (jinou). Ono mi přijde-viz druhá věta-že se dnes od problémů raději utíká a volí se nejschůdnější cesta. A to je většinou útěk od problému. V jakékoliv podobě. Lehké to není, zvlášť když máte zažité určité rituály a podobně.
Já to přesně jak píše Dr. Watson. A nakonec je to jistý odraz společnosti. Nemít problém, nenést zodpovědnost. A když se něco objeví, raději utéct či se jinak vyvlíknout.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
holt kdyz je to dobra partie na pokec a trebas umi i varit ... tak proc ji opoustet kvuli tomu ze neda? ... ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !