opustili byste kvuli sexualni abstinenci partnera?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

opustili byste kvuli sexualni abstinenci partnera?
ano 18 %  24%  [ 18 ]
ne 32 %  43%  [ 32 ]
nevím 23 %  31%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 73

Odeslat příspěvekod Mawe47 16. 1. 2008 20:27

tvoje tema me taky inspirovalo nakonec k polozeni dotazu, protoze me fascinovalo, jak vsichni radi zmenu a pritom me by bylo lito opustit partnera, kteryho miluju kvuli takove veci...

a spis sem cekala mnohem vic nazoru, ze by ho opustili... sem ted prekvapena, kolik lidi rika, ze ne
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod Player. 16. 1. 2008 20:41

m0us3fr0mh0us3 píše:
Mawe47 píše:v mem okoli je pripad, kdy chlap jaksi neni schopen sexalniho styku a je s partnerkou pul roku. Vek kolem 25

Jak jako neni schopnej ? Se mu nepostavi nebo se neudela ? :) A jestli ma jeste v 25ti ze sexu strach, tak to teda potes koste... :)

no, pocul som o chlapovi, ktory postaval pri miesacke. Nestastnou nahodou sa mu zachytila snurka z teplakov a dalej asi netreba pokracovat... Staci si predstavit nepekne osekany pen :)
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MgX 17. 1. 2008 21:07

Opuštění partnera z důvodu sexuální abstinence je velmi rozsáhlé téma a myslím, že není jednoduché na položenou otázku jednoduše odpovědět.

Pro hodně lidí je sex určitou formou drogy, které dlouhodobý nedostatek může vyvolat nálady, jenž nejsou u příslušného jedince běžné. Je jedno, zda se jedná o muže, nebo ženu. Avšak přiznejme si pánové, že my v tomto směru vedeme.

Ještě něco - Mawe47 zde napsala toto

Mawe47 píše:driv se taky lidi milovali az po svatbe, a to spolu treba byli 4 roky... protože jim to přišlo normální a minimálně na nějaký sex by dojít mělo, pokud by chtěli děcka, ale i v dnešní době jsou věřící lidi, kteří sex ve vztahu nemaji a klape jim to a nemají s tím problémy... a/quote]

Znám kolem sebe pár případů, kdy se dva jedinci začali milovat až po svatbě. Pokud bych to měl uvést v nějakém poměru, pak 8 z 10ti těchto vztahů, nedopadlo dobře. Dokonce ani dva, kdy oba byli poměrně silně věřící.

Každý svého štěstí strůjcem - nikoho nechci odsuzovat, je to jeho věc, avšak ....
... v dnešní, řekněme skoro - sexuální době - kdy sex ve vztahu hraje významnou roli, bych pohlavní styk až po svatbě, bral jako jistou formu hazardování s budoucností.
Omlouvám se za tento svérázný názor, avšak příběhy kolem mě, dávají znát, že se až tolik nemýlím.
Z druhé strany je zcela jistě extrémem, když si chlapec/dívka užívá ve ,,velkém stylu", každý týden s jiným partnerem.

A tak nechci říct, že si to každý před svatbou musí zkusit s ,,milionem" partnerů, avšak zkusit si to (a to opakovaně) se svým budoucím manželem/manželkou je zcela jistě na místě.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Noclaf 18. 1. 2008 12:55

Predstava, ze driv byli lidi cudny a milovali se az po svatbe je fakt naivni. Vira nevira, lidi spolu soustali uz tehda - samozrejme to nebylo treba tak verejne, ale ze by cekali az na svatbu je naivni predstava.:)
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MgX 18. 1. 2008 20:02

Noclaf

lidé byli zdrženlivější a v každém případě ,,o tom" tolik nekecali, jako dnes ;-)

Musím přiznat, že máš pravdu. Dokonce se pravilo, že žena, kterou před svatbou neodzkoušel žádný muž - je vadná, či škaredá.

To co jsi napsal, potvrzují i některé babičky a dědečci :mrgreen:
Myslím, že o tom byl i nějaký dobrý článek na netu. Ale nejednalo se o nějaký bulvár.... tuším, že to mělo spojitost s historií sexu a vztahů.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod bombul 19. 1. 2008 11:19

Mgx

Nevies kde ten clanok bol...celkom by ma zaujimalo si to precitat. :wink:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Mawe47 19. 1. 2008 12:14

Dost casto ale maji napriklad s erekci problemy tlusti lide, kvuli vysokemu krevnimu tlaku, nebo s jinymi potizemi, zapricinujicimi tez vysoky krevni tlak, k tomu kdyz berou leky, tak to taky nebyva nejlepsi... Nebo treba i s tim stresem, nebo ze nemaji chut...

Jinak já tím stykem až po svatbě myslela lidé silně věřící a těch například před 50lety bylo určitě víc, než jich je teď.
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 19. 1. 2008 13:40

bombul píše:Mgx

Nevies kde ten clanok bol...celkom by ma zaujimalo si to precitat. :wink:

Bohužel si to nepamatuji, je to už déle. Navíc je možné, že se mně to motá a četl jsem to někde v novinách apod (nemyslím v bulváru).

To víš - hlava děravá ;-)

Kdybych na mnou zmíněný článek narazil - dám sem link.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 12:57

Neeee jen kvůli tomu ne,.. v vztahu jsou důležitější věci než sex!!! Já když jsem myslela že nejsem spokojena sexuálně se přítelem jsem mu řekla a trochu se to zlepšilo ale určitě bych neopustila!!!
Pamela81
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 12. 8. 2010 14:34

Pamela81 píše:Neeee jen kvůli tomu ne,.. v vztahu jsou důležitější věci než sex!!! Já když jsem myslela že nejsem spokojena sexuálně se přítelem jsem mu řekla a trochu se to zlepšilo ale určitě bych neopustila!!!

Ukázalo se, že on je 100x nespokojenější? :)
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 15:22

mtmccox2 píše:
Pamela81 píše:Neeee jen kvůli tomu ne,.. v vztahu jsou důležitější věci než sex!!! Já když jsem myslela že nejsem spokojena sexuálně se přítelem jsem mu řekla a trochu se to zlepšilo ale určitě bych neopustila!!!

Ukázalo se, že on je 100x nespokojenější? :)

co myslíš s tím?
Pamela81
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 12. 8. 2010 16:34

Nechápu jak nějaký chlap může obecně trpět vedle sebe ženskou, která ho neuspokojí v posteli.
Já partnerce toleruju spoustu věcí co se mi na ni nelíbí jen proto, že mi to umí vynahradit v posteli.
Než mít vedle sebe babu a nemít sex, to je lepší mít raději jen kamarády. Zábava je s nima větší a nemusí se řešit ptákoviny.

Ve vztahu není nic důležitějšího než sex. Chlap si prvotně hledá babu na sex a kdo tvrdí něco jiného je lhář. 8-P
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 16:43

S-Tony píše:Nechápu jak nějaký chlap může obecně trpět vedle sebe ženskou, která ho neuspokojí v posteli.
Já partnerce toleruju spoustu věcí co se mi na ni nelíbí jen proto, že mi to umí vynahradit v posteli.
Než mít vedle sebe babu a nemít sex, to je lepší mít raději jen kamarády. Zábava je s nima větší a nemusí se řešit ptákoviny.

Ve vztahu není nic důležitějšího než sex. Chlap si prvotně hledá babu na sex a kdo tvrdí něco jiného je lhář. 8-P

Ja s tím nesouhlasím ale každý má jiný názor.. není ale pravda že každý chlap si hledá ženskou jen na sex!!!možná někteří jo ale není to pravidla!
Pamela81
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 12. 8. 2010 16:45

Jen na sex ne, ještě pro vaření a taky nějaký ten peníz se dá obkecat.
Baby jsou na prd. Ty moc divoké nejsou dobré pro život a takové ty puťky jsou zase v pohodě pro vztah,ale není s nima zábava.

A pokud člověk chce ženskou co už to umí v posteli, tak to je většinou pěkná ku*va a brzo přesedlá na jiného. Takže je lepší si najít takovou co to neumí a vychovat si jí sám.
Naposledy upravil S-Tony dne 12. 8. 2010 16:49, celkově upraveno 2
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 16:47

S-Tony píše:Jen na sex ne, ještě pro vaření a taky nějaký ten peníz se dá obkecat.

ty jsi děláš srandu????
Pamela81
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka