opustili byste kvuli sexualni abstinenci partnera?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

opustili byste kvuli sexualni abstinenci partnera?
ano 18 %  24%  [ 18 ]
ne 32 %  43%  [ 32 ]
nevím 23 %  31%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 73

Odeslat příspěvekod Kirkwood 14. 1. 2008 19:13

hlasovala jsem pro ne, protože sexuální absenci jsme měli cca měsíc a šlo to ;) nejkrásnější sex byl po tom měsíci :D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 14. 1. 2008 19:20

podle toho proč a jak dlouho
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod hobitt 14. 1. 2008 19:59

Neopustil. Sex není všechno. Pokud bych ji měl rád, tak ne. Přece jenom, pořád existuje masturbace :wink:
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod bombul 14. 1. 2008 20:23

aquarkko píše:podle toho proč a jak dlouhoo/quote]

Napodobne... davam neviem lebo dopredu povedat ako by som sa v konkretnej situacii zachovala nemozem odhadnut..
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Vencos 14. 1. 2008 20:30

No já asi ne... Možná si povíte že jsem ještě mladý, ale pokud někoho miluju,tak klidně i bez sexu... Navíc dá se dělat mnoho jiných a skvělých věcí :) Tím se nechci samozřejmě prezentovat jako nějáký asexuál... :D
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jannnn 14. 1. 2008 21:30

asi ne..teda podle toho na jak dlouho by to bylo a jak by ten vztah vypadal v jinych aspektech
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 14. 1. 2008 21:56

Upřímně - vážně nevím. Záleželo by na spoustě věcí... ale asi ne, pokud by ten vztah za něco stál, tak bych ho asi nezahodil
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 14. 1. 2008 22:57

Co řešíte? Víte vůbec co je láska? Láska je vnitřní pocit, ne výsledek sexuálního uspokojení. Přece partnera kvůli sexu neopustíte když ho milujete.

Vysloveno za předpokladu, že jsou partneři zamilovaní, aby bylo jasno, protože jak se tady dozvídám, tak partneři zamilovaní být i nemusí, což je pro mě záhadou.

Mimochodem, mazlení je někdy lepší než sex. ;)
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bungo 15. 1. 2008 02:37

mbing: Laska a vztah jsou odlisne veci. A to je dulezite.

Ja osobne nevim, jak bych se zachoval. Pokud by partnerka odmitala sex ze zdravotnich duvodu, pak je vse samozrejme absolutne v poradku - jsou i jine metody uspokojeni, nez je sex, ze ano...

Pokud by ale sex zacala odmitat bez zjevnych pricin, popr. z nabozenskych ci podobnych duvodu, pak bych vztah s nejvetsi pravdepodobnosti nemilosrdne ukoncil...
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 15. 1. 2008 11:48

mbing: to si myslíš že proto aby jsi vydržel ve vztahu musíš být pořád zamilovaný ? To ti pak vztah nemůže delší dobu vydržet.

Jinak já bych kvůli sexuální abstinenci svojí manželku neopustil.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod andels 15. 1. 2008 19:15

Michal: To je pravda s tim sem se setkal a ne jednou...ono kdyz nejsem zamilovany, tak ten vztah nema smysl pro me, najednou tam neni to co sem citil. Prechazim do stadia, ze vztah uz je zalozeny na fyzickou lasku a konci to tim, ze pokud abstinuje druha polovicka, koncim i ja. Samozrejme, pokud bych byl zamilovany a my bychom nezacli svuj sexualni zivot, tak je jasne, ze kvuli tomu, ze by mi neroztahla nohy, se s ni nerozesel.
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Caddy 15. 1. 2008 23:28

no, u me zeny se nechut sexu po porodu protahla na dva roky....ale neopustil bych ji, kdyz spolu hezky zijem a vim, ze me ma rada...

akorat mam ted pravou ruku svalnatou, no :-D :-D
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mioe 16. 1. 2008 00:03

určitě bych partnera neopustil a on mě snad taky ne....
měli jsme období kdy jsem kvůli práci dokonce musel ležet odděleně protože se mi představa že ležím vedle partnera a teď by jsme dělali tohle a nebo tamto uplně příčila...
byli to dlouhé tři měsíce a jsme spolu pořád :-D už to bude rok
Jsem Gay....máš s tím problém? Já ne :-D
Neohlížej se za sebe, může to být minulost kdo se tě snaží dohnat....
mioe
Čtenář

Odeslat příspěvekod m0us3fr0mh0us3 16. 1. 2008 06:48

Mawe47 píše:v mem okoli je pripad, kdy chlap jaksi neni schopen sexalniho styku a je s partnerkou pul roku. Vek kolem 25

Jak jako neni schopnej ? Se mu nepostavi nebo se neudela ? :) A jestli ma jeste v 25ti ze sexu strach, tak to teda potes koste... :)
mousefromhouse v1.3
m0us3fr0mh0us3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod alienor 16. 1. 2008 13:09

Toto téma se mi zamlouvá, aspoň poznám jaké na to má kdo názory. Zakládala jsem diskuzi on nechce sex a spousta lidí mi tam píše, že potřebuje někoho jinýho s kym ten sex bude chtít. Zdá se mi to ujetý. Je pořád unavený a prostě nemá chuť, trvá to už tak půl roku, nejsem z toho nijak nadšená, jsem celkem vášnivá partnerka, takže mi to taky schází, ale vím, že ho kvůli tomu neopustím. Vztah není založen jen na sexu, podstatou vztahu je daleko něco jiného.
alienor
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka