opustili byste kvuli sexualni abstinenci partnera?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

opustili byste kvuli sexualni abstinenci partnera?
ano 18 %  24%  [ 18 ]
ne 32 %  43%  [ 32 ]
nevím 23 %  31%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 73

Odeslat příspěvekod TuristaCZ 18. 10. 2010 04:04

2Pixliku co když se ti stane uraz a nebudeš ty moc par měsicu ? a tvá si řekne tak mi dá někdo jiny hm ?

Jestli je to trvalí problém tak upřimě asi by to vadilo,sex mám rád a nebráním se mu,jestli bude nějaky dočasný zdravotní nebo psychický problém tak určitě nepoletím druhý den za nějakou jinou ale vydržím a počkám nebo se budu snažit napomoc aby se chut vratila "občas je fajn že přitelkyne jen podrží ale někdy je chut si stim druhým pohrat a užit si i jeho vyvrcholení mi chlapi to máme jednoduche u žen je to horší :)
TuristaCZ
Čtenář

Odeslat příspěvekod 2Pix 19. 10. 2010 15:10

hele .. ale ja s tim tak nejak pocitam ... zenska je stejny prase jako chlap .. jen se to lip maskuje a nemluvi se o tom tolik ...

pul roku bez sexu je i pro zenskou nesmysl a nekde si zahne ...

priroda je holt mrcha a to nikdo nezmeni ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 8. 11. 2010 22:32

to, že ty seš prase, neznamená, že jsou všichni
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod powerball 9. 11. 2010 00:32

opustili byste kvuli sexualni abstinenci partnera? samozrejme, cpat do nekoho prachy a honit si bokem neni uplne vonco
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 11. 2010 01:13

Tak pokud umí dobře vařit, prát a žehlit... ;-]
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Kirkwood 9. 11. 2010 06:27

MarkFX: ale stejně je nejlepší "Udělej si sám" ;-) :D

Jinak partnera bych neopustila, dobře si rozumíme a snažila bych se ho podporovat, aby se to spravilo..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod sioga 15. 11. 2010 13:14

http://www.vitalia.cz/clanky/je-sex-s-p ... ou-nevera/
hmm, zajimave, ale sveho nazoru se radsi zdrzim, bylo by to jen ciste teoreticke uvazovani, kdovi jestli se nekdy ocitnu v takove situaci.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 15. 11. 2010 13:22

To jsou takový lemplárny furt.. ty, jestli budeš někdy mít takovou situaci, tak se drž a hleď svého, pokud se najde ďouče, co bude ochotno akceptovat všechny ty antibabské řeči, tak si jí sakra važ :)
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod darkast 17. 11. 2010 12:15

Sex patří ke vztahu a dlouhodobě to bez něj prostě nejde. Pokud by byla ta abstinence dočasná (např. nehoda, úraz), tak bych samozřejmě počkal a podporoval ji, ale jestli by to byl nějaký trvalý problém, tak bych se poohlídnul ...no jinde :nenapadne
darkast
Návštěvník

Odeslat příspěvekod sioga 24. 11. 2010 14:37

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex ... zivot.html
nekdo ma na vyber, a k tomu se rozhodne, nekomu nic jineho nezbyva, a tem ostatnim se zbyva se spokojit jen se sebou, a prej pro kazdeho se nekdo najde-kecy.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod darkast 24. 11. 2010 16:53

Prej kecy... Opravdu se pro každého někdo najde, ale musíš počítat s tim, že když vůbec nechodíš ven, nesnažíš se a k tomu máš ještě takhle blbý kecy, tak se pro tebe najde hluboce ...hm ...podprůměrná holka a to ještě za hodně dlouho, když jenom hniješ doma. :roll:
darkast
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 24. 11. 2010 19:59

darkast: :tleskani
Jen bych doplnil, že když bude dřepět na zadku doma, to pravděpodobně ani nikoho nenajde. On sám se bude jen litovat a jeho nikdo hledat nebude, protože o něm nikdo vědět nebude.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 24. 11. 2010 20:44

Tesat do kamene.

Já třeba taky moc nechodím mezi lidi, proto, když se s někým (i na přátelské bázi) seznámím, tak jet o trochu svátek. Ale vím, že si za to můžu sám a neviním z toho jiné lidi - to by bylo IMHO hloupé...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 24. 11. 2010 21:42

Ještě, že jsem nikdy neměl problém se seznamovat (seznámení není balení), takže jsem tohle nemusel řešit :-) ale musím se přiznat, že mě strašně bavilo balení mojí přítelkyně :-))
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod hobitt 24. 11. 2010 21:44

Tak já si třeba myslím, že navazování přátelského kontaktu mi nedělá problém. :) S "balením" je to horší, protože se prostě neumím odvázat. :-)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Předchozí stránka