opustili byste kvuli sexualni abstinenci partnera?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

opustili byste kvuli sexualni abstinenci partnera?
ano 18 %  24%  [ 18 ]
ne 32 %  43%  [ 32 ]
nevím 23 %  31%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 73

Odeslat příspěvekod Mawe47 13. 1. 2008 21:45

v mem okoli je pripad, kdy chlap jaksi neni schopen sexalniho styku a je s partnerkou pul roku. Vek kolem 25 obou. To me privedlo na otazku, zda byste partnera kvuli tomu opustili nebo se proste sexu vzdali?

//prosim o hlasovani "ano" "ne" "nevim" , dekuji

//Michal P: hlasování přidáno
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod madeleine 13. 1. 2008 21:47

Otazka je, ci to abstinujuci partner chce / vie vynahradit inak... sex nie je vsetko...

Ja som pre operaciu mala dlhu prestavku podporenu neprijemnou chorobou a prezili sme...
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
madeleine
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 13. 1. 2008 21:49

presne tak, ja si taky myslim, ze sex neni ve vztahu vsechno, ale lidi jsou ruzni a vzhledem k jine diskuzi v teto sekci by bylodocela zajimave vedet, jak se k tomu stavi vetsina
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 13. 1. 2008 22:07

ja né

s byvalou sme toho sexu měli minimum, ona byla hrozně asexuální ale jinak v pohodě. Ja sem ju do ničeho nenutil, vztah fungoval...

S tou nynejší se do toho dostáváme, je parádně vášnivá, snad ještě víc než já, prostě super... :)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Noclaf 13. 1. 2008 22:25

V pripade absolutni abstinence (ne rekneme prechodnemu stavu napr kvuli stresu) - ano. Ze si spolu dva rozumi je sice fajn, ale...
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod madeleine 14. 1. 2008 02:03

Noclaf, co budes robit, az raz sex pre vas vo vztahu strati tu silu, ktoru ma v mladi? Ostane ti porozumenie a spolocne temy... ;) Takze je to viac nez fajn...

ale samozrejme, asi je velmi tazke odhadnut, ci ide o kratkodoby (trebars i rocny) vypadok kvoli nejakemu podnetu, alebo zalezitost trvalu... ale to sa podla mna nestava zo dna na den, takze asi niekde zlyhala komuniakcia... sokove zmeny nastavaju pri tazkych traumach, ako je smrt, tazky porod ci oznamenia chorob, inak je to vec, ktora prichadza casom... a to predsa musi partner postrehnut, ze sa nieco deje...
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
madeleine
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noclaf 14. 1. 2008 06:12

Az je az. Ted je ted. Pokud nekomu vyhovuje byt asexualni ve veku, kdy by mela byt ta intenzita nejsilnejsi - jeho vec, ale mne by to nevyhovovalo. Neporovnavej nove partnerstvi a vek mezi 20-30 s platinovou svatbou a osmdesatkou na krku. To je o necem jinem.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zamis 14. 1. 2008 06:47

koukam, ze jsem jako jedinej zathnul policko "nevim", protoze nevim jak bych se zachoval, ale jestli me to nekdy potka, dam vam vedet. ale urcite se se mnou nebude nikdo hadat, kdyz reknu, za kazdej obcas k zivotu potrebuje aji fizickou lasku, ne jenom tu dusevni.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Matik 14. 1. 2008 12:08

Sex může být zajímavý i ve stáří. Já bych k tomu jen dodal, že ženy po porodu prožívají období šestinedělí, během nějž nemají vůbec náladu na sex (většinou). To šestinedělí se může protáhnout třeba i na půl roku. Za takových podmínek bych matku svých dětí neopustil. Pokud je tu nějaký chlap, který má ženu po porodu, může se rozepsat více o sexuálním životě po porodu. Bez pohlavního styku jsem schopen vydržet dlouho.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Matik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kwak 14. 1. 2008 15:23

podle me sex ke vztahu proste patří, taky je otázka jak jim to klape v ostatních vecech, je mi ale divny ze chlap v 25 nema zajem o sex
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 14. 1. 2008 16:33

ne neopustila...zvlaste toho soucasneho ne... :oops: ..neco jineho je, kdyby to neklapalo nejen po te fyzicke strance, to uz bych resila asi rozchodem..
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 14. 1. 2008 16:59

fakt nevim
zalezelo by na okolnostech
ale nedokazu si predstavit, ze bych s nekym dlouho chodila a nebylo by nic... ale treba me o tom nekdo presvedci...
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 1. 2008 17:08

Matik, co si pamatuju tak jsme tenkrát nevydrželi ani to šestinedělí. :)
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod andels 14. 1. 2008 17:48

Hlasoval sem sice pro ano, ale dalo by se rict, ze svuj posledni vztah sem vydrzel se sexualni abstinenci. Podle me ten sex k tomu vztahu patri...v dnesni dobe uz jo.
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 14. 1. 2008 18:46

driv se taky lidi milovali az po svatbe, a to spolu treba byli 4 roky... protože jim to přišlo normální a minimálně na nějaký sex by dojít mělo, pokud by chtěli děcka, ale i v dnešní době jsou věřící lidi, kteří sex ve vztahu nemaji a klape jim to a nemají s tím problémy...

Kdybych já musela řešit nedostatek sexu, tak bych kvuli tomu taky nenechala partnera, kdyby byl jinak vhodnej...

ale i tak mě překvapuje, že sme nečekali tolik ohlasu "sex neni vsechno" a pritom to tu prevlada:)
Mawe47
Přeborník

Další stránka