oralni sex i "bez hygieny?"

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Tom_82 23. 6. 2007 11:26

Myslím, že nejsou normální. Raději bych pro své zdraví kupoval zdravé potraviny a dělal si "ovocné mísy" než abych pil to, co přefiltruje mé tělo.
Každopádně na zubech se to projeví dříve či později - ať už někdo provádí orál bez hygieny či snad pije svou vlastní moč. Až si každý zajdete na prohlídku k zubaři, tak se zeptejte :D

Ve středověku si taky všichni mysleli, že se nikomu nic nemůže stát když budou splašky vylévat z okna. A vznikl z toho mor, který vyhubil XY milionů lidí.
Tom_82
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 23. 6. 2007 22:30

madeleine píše:Tom a co potom povies na ludi, ktori pre svoje zdravie piju vlastny moc? A libuju si v tom a tesia sa velkemu zdraviu... ;)

pré to je zdravý :-P
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod chemistry 24. 6. 2007 11:59

nechápem jak to môže byť zdravé. , všetko čo telo potrebuje si zužitkuje a odpad vypustí.

síce ešte je tu pissing, ale to uže je o inom :-P
chemistry between us
chemistry
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 6. 2007 12:13

však to je to samé...

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod chemistry 25. 6. 2007 17:46

ee nie je, to nie je tvoj moč :mrgreen:

brrrrrrrrrr
chemistry between us
chemistry
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 6. 2007 22:03

cooo??

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod sl.megi 26. 6. 2007 08:32

O té moči, jsem někde četla, že nějakého chlápka cosi zavalilo nebo byl někde uvězněný, tak aby neumřel, pil aspoň vlastní moč. Když ho našli, tak měl vyléčenou rakovinu, kterou předtím měl. Nevím co je na tom pravdy ani jestli je to vůbec možné, ale...
Maybe, maybe not..
sl.megi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marty89 26. 6. 2007 08:34

Tak tohle je podle mě úplná blbost.
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod fahrman 26. 6. 2007 10:00

sl.megi píše:O té moči, jsem někde četla, že nějakého chlápka cosi zavalilo nebo byl někde uvězněný, tak aby neumřel, pil aspoň vlastní moč. Když ho našli, tak měl vyléčenou rakovinu, kterou předtím měl. Nevím co je na tom pravdy ani jestli je to vůbec možné, ale...j/quote]

to bylo jeste v dobe, kdy vychazel casopis HROM, ne? :mrgreen:

DarkLady píše:hele, neměli bychom spíš založit téma "něžné násilí"? Takhle nám to tu šerifové brzy promažou... a právem;)./quote]

nezne nasili ... to je jako kdyz o sobe prohlasuju, ze jsem romanticky perverzak :mrgreen:

//Michal P: Příspěvky sloučeny. I po odeslání příspěvku ho můžeš Obrázek
fahrman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 2. 7. 2007 09:01

Co si o tématu myslí předseda jedné opoziční strany?
Výraz tváře řekne vše :-D
http://1.im.cz/n/photo//10/00/30xddsd-gallerylarge.jpg
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod MarkFX 2. 7. 2007 15:14

sl.megi píše:O té moči, jsem někde četla, že nějakého chlápka cosi zavalilo nebo byl někde uvězněný, tak aby neumřel, pil aspoň vlastní moč. Když ho našli, tak měl vyléčenou rakovinu, kterou předtím měl. Nevím co je na tom pravdy ani jestli je to vůbec možné, ale...j/quote]

taky myslím že je to blbost.. :hm :idea:

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Noovo 2. 7. 2007 15:18

nic neni nemozneeee Toyoootaaa:)))
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod bubu1 5. 7. 2007 15:09

Hm no tak osobne , by sa dalo nad tým dosť veľa prediskutovať , ale ja by som asik nič nepil a hm možno , že to povedali tí odvážlivci . Tak dobre sa to tu píše , ale keby vám dali pohár s močom a ovedali aby ste pili tak si myslím ,že vetšina by sa potičkovala ako by niečo vypila.
bubu1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 5. 7. 2007 20:10

a ještě lepši kdyby nebékli že je to moč, a podáli ti půllitr od piva naplněný, s pěnou :mrgreen:

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 6. 7. 2007 15:52

obvám se, že pivo o teplotě lidského těla by nikdo nepil. :mrgreen:
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka