libimseti.cz a ostatní servery

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod suk 5. 5. 2007 21:13

Jednou jsem se regnul a hodil jsem tam svoje nejhorsi fotky. A par jich nafotil, proste jsem se pokusil udelat tam ze sebe dementa - ale to se mi nepovedlo, moc jsem se snazil takze to bylo poznat. kdybych to tak napsal podle skutecnosti tak uz to je jasny :))
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Mawe47 6. 5. 2007 09:25

ja tam kdysi fotku mela, seznamila se s jednim klukem a on me dohodil jeho kamarada, se kterym sme uz rok a pul:) pak sem ji zrusila, ale nedavno sem ji tam zase dala, protoze mam potize na zivo se seznamovat, ale po netu a tak ani ne a pak nazivo se tak nestydim... a vlastne vetsina mych kamaradu je prvotne nekdo z chatu, s kym sem se hodne sblizila a pak sme se i setkali...

ale teda rozhodne bych tam nedala nejakou polonahou, erotickou, vyzyvavou a kdo vi jakou jeste, neshanim prece kluka na sex, ale kamarady... a kdo ma kamarady jen ty z netu a v realnem zivote ma problem se seznamovat, moc dobre chape proc sem to tak udelala
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod chameleon 6. 5. 2007 09:28

Nikde registrovaná nejsem, ani to neplánuju. Nemám problémy se seznamovat na živo
chameleon
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 6. 5. 2007 09:33

zavidim:)
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 5. 2007 09:35

:hm :lol:
Naposledy upravil anonymni dne 6. 5. 2007 09:43, celkově upraveno 1
anonymni

Odeslat příspěvekod Mawe47 6. 5. 2007 09:42

ja myslim, ze prezentovat to tu nemusis:)
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 5. 2007 09:43

Lepší? :)
anonymni

Odeslat příspěvekod chameleon 6. 5. 2007 09:44

Mawe : Taky to tak u mě nebylo vždycky, ale postupně se to začíná lámat. Teď už opravdu problémy nemám
chameleon
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 6. 5. 2007 09:48

Lukas[CZE] :)) vzhledem k te podobnosti nicku to stejne neni tak tezke me tam najit:)

chameleon> ja se vpodstate setkavam jen se spoluzakama a malokdy se mezi nimi najde nekdo, kdo by me sedel, tak mozna i proto mam potize s tim osobnim pristupem k zivym lidem a kompenzuju to tim netem
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod chameleon 6. 5. 2007 09:51

Já si se spolužáky (až na 8 výjimek) nemám vcelku co říct. Spíš mi pomohle, že jsem začala jezdit na různé akce. Ať už skautské (mno jo, jsem skautík :) ) , tak i neskautské. Tam člověk pozná spoustu lidí, ty jej seznámí s dalšími a už to jde samo
chameleon
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 6. 5. 2007 09:54

tak ja vymenila skaut za brontosaurus, ale v podstate sem si nikdy nenasla ani na akcich ty kamarady... jako asi dva lidi, co sou tady v brne obcas vidam, nekdy zajdem na kofolu, organizujem spolu neofiko bronto akce, ale nikdy sem mezi nimi nenasla cloveka, co by me sedl natolik, abychom spolu vyrazili na vylet, nebo jen sami dva nekam pokecat

je to zvlastni, ale mam jedinou kamaradku, kterou znam nazivo a to je spoluzacka ze zakladky a pak sou uplne vsichni kamaradi co mam pres net
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod chameleon 6. 5. 2007 10:01

To mě se celkem pravidelně povede prokecat s někým celou noc :) A zůstáváme v kontaktu i nadále
chameleon
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Wracker 6. 5. 2007 10:02

mno ja mam jeden profil, ale nemam tam hodnotici fotku, protoze nemam zadnou normalni :-P a uvazuju, ze to premigruju z lide i na libimseti kuli tem F2F jak psal Lukas[CZE] :)
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 6. 5. 2007 10:10

chameleon > no ja mam prave tohleto jen s tema lidma z netu... a vetsinou bohuzel nejsou z brna, az na jednoho kamose, co si me nasel, napsal me dost vtipnej mail a nakonec sme se seznamili a je kousek od brna a chodi na stejnou skolu... ale to je vyjimka:( a je to takovy smutny, kdyz bych chtela vyjet na kole a z tech tri lidi, co tu v brne mam na kole nejezdi nikdo:)
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod chameleon 6. 5. 2007 10:13

Na kola jezdíme celkem pravidelně, vždycky se nás sejde parta 10-15 lidí a jedem. Často také někam vyrážíme na víkend pěšky. Akorát se teď vídáme pouze o víkendech, jak už nás je spousta na VŠ nebo na intrech
chameleon
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka