Co si myslíte o vztahu "Čech - Asiatka"?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod thoosah 9. 1. 2007 14:40

No tak ja bych do toho sel i rad :) Me se libi.
(¯`·.(¯`·.(¯`·.thoosah.·´¯).·´¯).·´¯)
thoosah
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ally 9. 1. 2007 14:52

MarkFX píše:taky bych si to asi nedokázal představit... A co pak ty děcka?? jak by vypadali??i/quote]

Ještě si snad v Olomouci žádné takové děcko nepotkal? Vypadají pěkně, mají většinou pěkné velké tmavé oči a asiaty připomínají většinou jen barvou vlasů.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod johnnym 9. 1. 2007 15:21

Já bych si vztah s Asiatkou představit dokázal, slečny z Koreje, Japonska atp. se mi velmi líbí a nějakých kulturních odlišností bych se nebál (narozdíl, jak již tu někde zmiňoval, od muslimky).. jen škoda, že žádnou Asiatku neznam
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 1. 2007 20:09

ally píše:
MarkFX píše:taky bych si to asi nedokázal představit... A co pak ty děcka?? jak by vypadali??i/quote]
Ještě si snad v Olomouci žádné takové děcko nepotkal? Vypadají pěkně, mají většinou pěkné velké tmavé oči a asiaty připomínají většinou jen barvou vlasů.
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod unknown 9. 1. 2007 20:13

Ja si to u sebe predstavit nedokazu, protoze se mi asiatky nelibej. Ne ze by byl design to nejdulezitejsi, ale ... myslim ze chapete. U nekoho jinyho by mi to bylo jedno, nic bych proti tomu nemel, at si chodi s kym chce :).
7,46 kg/hp
unknown
Čtenář

Odeslat příspěvekod scater 9. 1. 2007 20:16

Pokud by na mě nemluvila japonsky tak nic proti...
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod LAcyno 9. 1. 2007 22:16

scater píše:Pokud by na mě nemluvila japonsky tak nic proti..../quote]
lol aasi tak
Co sa ***** moze to sa posere!
LAcyno
Čtenář

Odeslat příspěvekod _peper 10. 1. 2007 17:06

Možná nějakou lehce stříklou, ale uplnou vietnamku určitě ne. Taková ta směska vzhledově celkem ujde, ale co maj v hlavě nevim, žádnou neznám.
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Narcissus 11. 1. 2007 09:16

zamis píše:
Michal P píše:Nic proti tomu nemám, ovšem mě osobně asiatky nepřitahují.h/quote]
videl bych to tak nejak podobne.

christian píše:
Michal P píše:Nic proti tomu nemám, ovšem mě osobně asiatky nepřitahují.h/quote]
No asi tak nejak podobne.

Kluci mám, pocit, že to vidíte tak nějak podobně :D...
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ostrava.777 11. 1. 2007 17:23

pořád lepší než r.m a čech

Asiatky jsou krásný, inteligentní bohužel v ČZ stále vládne to nepochopení, ne jako v zahraničí kde je normální vztah jiná rasa či národnost
ostrava.777
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Narcissus 11. 1. 2007 23:09

Přesně tak. Odlišná kultura je to poslední, čeho bych se bál (vyjma extrémů). Z čeho bysme snad mohli mít obavy, je ten konkrétní člověk, ale ne národnost, kultura apod...
A k těm r.mům - kdybych našel takovou, se kterou bych se cítil dobře, klidně s ní navážu vztah, a nějaká rasa je mi ukradená.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ladislav Beneš 12. 1. 2007 18:02

záleží jak který, mě osobně většinou taky ne, ale některý by za to stáli :-)
Moje mašinka
Dell INSPIRON 6400 Core Duo T2300 1.66 GHz, paměť 2048 MB (2×1024 MB) DDR2 533 MHz, pevný disk 80 GB 7200 otáček, grafická karta ATI MOBILITY RADEON X1300 128MB, Bluetooth, Wi-Fi atd.

Omlouvam se za drobné překlepy
Ladislav Beneš
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Aikaterine 16. 1. 2007 14:40

já chodim a napul bydlim s polovičním asiatem, navíc muslimem a žádné problémy nejsou.. jak sem si na něj zvykla, tak si vůbec neuvědomuju, že je vlastně "jinej", ani už nevnímám, že je trochu tmavší, prostě mi vubec nepřijde, že by na něm bylo něco odlišnýho. Jen se teda stydí kupovat kondomy, to v lékárně radši zaujatě sleduje bylinný čaje a náplasti, na ulici jsem pak krabičku nemohla držet v ruce, ale musela rychle schovat :) Ale tak by se asi choval každej, kdyby 19 let žil v převážně muslimský společnosti, v intimních věcech konzervativnější, kde se se sexem čeká až po svatbě.
Aikaterine
Čtenář

Odeslat příspěvekod krejca23 7. 6. 2012 11:05

No ja mam asiatku a super, je chytra a vzdelana, nevidel bych v tom problem.
krejca23
Čtenář

Odeslat příspěvekod eRiper 7. 6. 2012 17:35

Asijatky (hlavně japonky a korejky) jsou pěkné, mají dobré jídlo, takže jo, vztah bych si dokázat představit :D
eRiper
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka